- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
- Konu Sahibi masalela1983
-
doktorla daha görüşemedim ama sanırım tüp bebekle devam edicez.bu 2.ci aşılamam dı.yine aşılama mı deneyeceksin?
amin cnm inşallahsonu selamet olsun canım.
Canım benim herşeyde bir hayır vardır üzme kendini bende hep hayırlısını istedim sıkıntım ortaya çıktı cikolata kistim varmış meğerse en azından şimdi sıkıntımı biliyorum peki tüp bebek tedavisine ne zaman başlayacaklardoktorla daha görüşemedim ama sanırım tüp bebekle devam edicez.bu 2.ci aşılamam dı.
üniv.yaptırdığım için evraklar tahliller vs.baya zaman bulcak cnm.5 ay gibiCanım benim herşeyde bir hayır vardır üzme kendini bende hep hayırlısını istedim sıkıntım ortaya çıktı cikolata kistim varmış meğerse en azından şimdi sıkıntımı biliyorum peki tüp bebek tedavisine ne zaman başlayacaklar
Kendini kasmazsan eger sıkıcı bir durum değil aslında adetin 2. Günü muayeneye gidiyorsun yumurtalıklarına bakılıyor 3. Günü iğnelerini vurmaya başlıyorsun arada yumurtalıkların kontrol edilyor ve büyüdüğü zaman 17-20 filan olunca yumurtalıklar çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra 24-36 saat sonra aşılaman yapılıyr cnm allahım seniniçinde hayırlısı versin inşallahBende bu yaz yaptrmayi düşünüyorum. Nasıl bir süreç bekliyor beni anlatır mısınız
İnşallah. .. adetin 2. Günü karından bakılıyor dmi usg ile ?Kendini kasmazsan eger sıkıcı bir durum değil aslında adetin 2. Günü muayeneye gidiyorsun yumurtalıklarına bakılıyor 3. Günü iğnelerini vurmaya başlıyorsun arada yumurtalıkların kontrol edilyor ve büyüdüğü zaman 17-20 filan olunca yumurtalıklar çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra 24-36 saat sonra aşılaman yapılıyr cnm allahım seniniçinde hayırlısı versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?