AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

doktorla daha görüşemedim ama sanırım tüp bebekle devam edicez.bu 2.ci aşılamam dı.
Canım benim herşeyde bir hayır vardır üzme kendini bende hep hayırlısını istedim sıkıntım ortaya çıktı cikolata kistim varmış meğerse en azından şimdi sıkıntımı biliyorum peki tüp bebek tedavisine ne zaman başlayacaklar

Bende bu yaz yaptrmayi düşünüyorum. Nasıl bir süreç bekliyor beni anlatır mısınız

üniv.yaptırdığım için evraklar tahliller vs.baya zaman bulcak cnm.5 ay gibi

Bende bu yaz yaptrmayi düşünüyorum. Nasıl bir süreç bekliyor beni anlatır mısınız
Kendini kasmazsan eger sıkıcı bir durum değil aslında adetin 2. Günü muayeneye gidiyorsun yumurtalıklarına bakılıyor 3. Günü iğnelerini vurmaya başlıyorsun arada yumurtalıkların kontrol edilyor ve büyüdüğü zaman 17-20 filan olunca yumurtalıklar çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra 24-36 saat sonra aşılaman yapılıyr cnm allahım seniniçinde hayırlısı versin inşallah

İnşallah. .. adetin 2. Günü karından bakılıyor dmi usg ile ?
Ve iğneleri kendim mi yapıyorum? Nasıl oluyor

iğneleri kendin yapabilirsin sorun olmaz.benim eşim vurmuştu.bana sadece saatlerine dikkat et hep aynı saatte vurun demişti doktor.göbek deliğinin 2 parmak yanından yağlı bölgeyi iki parmagınla gerdirip tutuyorsun.iğneyi dik bir şekilde sokup ilacı salıyorsun ve iğneyi çıkarıyorsun.sıktığın yeri bırakarak dairesel şekilde ovuyorsun bu kadar basit

birde çatlatma iğnesi oluyor ben koldan vurdurdum doktor öyle dedi.onun sistemide aynı.zaten o şırınganın içinde ilacı hazır.sadece enjekte ediyorsun.sağ sol kol farketmiyor.doktorun bunları anlatır zaten cnm

Baska doktora da göstereceğim. En son gittiğimde aşılama zor ihtimal dedi tüp bebek yapalım ama geç kalma.dedi. stress çok fazla kafamdan atıyorum ki

Selam kizlar.bende asilama olucam nasipse.polikistik overim.paztesi yada sali puregon ignelere baslicaz ins.Rabbim cumlemize nasib etsin ins

Bende yeni üye oldum. Açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu. Eşimde de bende de herşey normal ama hiç korunmamis olmamıza rağmen 2 yıldır hamile kalamadim. Aşılama tedavisine başladık. Puregon ve ovitrelle verdi. 75ml puregon yapıyorum karnımdan. Rabbim sevindirsin hepimizi..

Bende seninle aynı durumda idim.ama aşılma hemen yapmadık.inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür

Kizlar selam sizlere acil bisi danismak istiyorum...2.asilama icin icin son puregon ignemi bugun vuruldum.bugun gece catlatma ignem olucak.en son pzar iliski olmustu ve dun olsun demisti doktor dun nasip olmadi acaba bugun catlatma ignem vurulduktan sonra olsa mi iliski ????????

Mrb canım bende yarın perugon iğneyle başlayacam ama anlamadigim bişey var.Dr 3 gun boyunca 100 ml yap aksamlari dedi.benim anlamadigim bu 300 ml lik perugon 3 günde kulanilir mi yoksa hergün değiştireyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…