• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Teşekkür ederim tatlım sende iyiki varsın Allah gönlünün güzelliğine göre versin inşallah ne güzel sana destekçi olan birileri var cnm ben anneme anlatamıyorum kanser hastası üzülmesini istemiyorum. Kaynanam allahından bulsun beddua etmekten başka bir işe yaramıyo aa pardon bide para ister zırt pırt o yüzden haline şükret cnm benim
çok şükür cnm çok destekçi ve anlayışlı oldukları için kıyamıyorum bende onlara. cnm annen için Allah en acil şifaları versin inş. belki minik bi bebiş getirir onada şifa:)
cnm yorumlarda dikkatımı çekti sen iğneye nezaman başladın kaç gün oldu yani hiç kontrole çağımadımı?

Hanimlar benim yedi yaşında bir kızım var üç yıldır Ikinci bebisi istiyoruz gitmediğim doktor kalmadı en son araştırmada Prof a gittim asilama dedi geçen hafta Salı günü asilama oldum RABBİM dileyen isteyen kardeşlerimiz kucağıni boş koyması hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin şimdi sabırsızlıkla bekliyorum bugün yedinci gün sizlerle paylaşmak istedim

Hanimlar benim yedi yaşında bir kızım var üç yıldır Ikinci bebisi istiyoruz gitmediğim doktor kalmadı en son araştırmada Prof a gittim asilama dedi geçen hafta Salı günü asilama oldum RABBİM dileyen isteyen kardeşlerimiz kucağıni boş koyması hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin şimdi sabırsızlıkla bekliyorum bugün yedinci gün sizlerle paylaşmak istedim
Hayirli olsun cnm guzel haberlerini bizimle paylasirsin ins. Seni bulmusken bende sorayim bugun 7. Ignemi vurdum ve bugun ilk defa akinti gelmeye basladi 4. Ignede yumurtalarim sagda 11.5 solda 10.5 tu son 1 ignem kaldi ama boyle olunca acaba kendi gelisip catladimi diye korktum. Sendede boyle olmusmuydu cnm?

Hayirli olsun cnm guzel haberlerini bizimle paylasirsin ins. Seni bulmusken bende sorayim bugun 7. Ignemi vurdum ve bugun ilk defa akinti gelmeye basladi 4. Ignede yumurtalarim sagda 11.5 solda 10.5 tu son 1 ignem kaldi ama boyle olunca acaba kendi gelisip catladimi diye korktum. Sendede boyle olmusmuydu cnm?
Canim ben adetin üçüncü günü başladım sekizinci günü çatlama iğnesi oldum ertesi gün asilama oldu evet kaşık ağrısı oldu ama senin yumurtalar normal seviyede çünki sekizinci iğneden ancak buyur Çaylarının adet olacakmış gibi alttan rahim baskılar ağrı yapar adet sancısı gibi korkma daha yumuş lara var psikolojiktir

Canim ben adetin üçüncü günü başladım sekizinci günü çatlama iğnesi oldum ertesi gün asilama oldu evet kaşık ağrısı oldu ama senin yumurtalar normal seviyede çünki sekizinci iğneden ancak buyur Çaylarının adet olacakmış gibi alttan rahim baskılar ağrı yapar adet sancısı gibi korkma daha yumuş lara var psikolojiktir
Ayy cnm cok sagol icim rahatladi senin yumurtalar kac ml di catlatma ignesi oldugunda igneden ne kadar sonra asilama yapildi. Ins. Cok guzel hayirli haberlerini bizlerle paylasirsin cnm bizlerede umut olur.

Birde asilamadan sonra hemen kalkma yarım saate yakın yat sonra doktorun özelse spermler in tuplere gidip gitmediğini ultrasonda bakılmasıni iste sonrası üç gün dikkat et benim üç gün çok ağrı oldu gaz problemi oldu çok sıkıntıli geçti aman ayaklarını kendini sıcak tut Rabbim ol derse olur

Ayy cnm cok sagol icim rahatladi senin yumurtalar kac ml di catlatma ignesi oldugunda igneden ne kadar sonra asilama yapildi. Ins. Cok guzel hayirli haberlerini bizlerle paylasirsin cnm bizlerede umut olur.
Cnm benim bitane sagda 17 MDI inşallah hayırlısı hakkımızda allahtan ümit kesilmez

çok şükür cnm çok destekçi ve anlayışlı oldukları için kıyamıyorum bende onlara. cnm annen için Allah en acil şifaları versin inş. belki minik bi bebiş getirir onada şifa:)
cnm yorumlarda dikkatımı çekti sen iğneye nezaman başladın kaç gün oldu yani hiç kontrole çağımadımı?
Teşekkür ederim canım âmin inşallah. Ben 7 gün iğne yaptıktan sonra gidicem cnm yani ayın 7 şinde adetin üçüncü günü başladım bende başlamadan kontrol edildi işte 13 tane iğnem var benim o yüzden diyorum ya daha var diye cnm

amin canım inşallah seninde tutmuştur mutlu haberi bize verirsin

cnm bende dün başladı anlamadım iğnenin 7. günüydü bugün son yrn doktor kısmetse inanılmaz heyecanlıyım araştırdım biraz yumurta geliştiği zamanda oluyormuş inş. öyledir.
Yarın catlatma ignesi yapar ertesi gün asilama olur bende öyle olmuştu

ayyyy cnm daha bi heyecanlandım şimdi senin yumrtalar kaç ml bide rahim kalınlığına falan bakmışmıydı yani doktora ekstradan hatırlatman gerekn bişey olurmu?
cnm seninkide yeniymiş daha inş.. hayırlı ve güzel haberlerini alırız. Allah anne olmayı bizede nasip eder inş.

ayyyy cnm daha bi heyecanlandım şimdi senin yumrtalar kaç ml bide rahim kalınlığına falan bakmışmıydı yani doktora ekstradan hatırlatman gerekn bişey olurmu?
Benim bitane ydi sagda 17 diye yok zaten catlatma ignesi nden sonra bakmadı rahim kalınlığına önceden bakilmisti bakmadı yani asilamadan sonra progesteron diye bir İliç var onu verir ben fitil şeklinde kullaniyorum bu ilaç bebeğin düşmesini engelliyor rahim duvarını kalinlastiriyor

Kızlar anca fırsat bulup yazabildim naptınız varmı gelişmeler ?
Cnm gelisme yok ama benim yrn kontrol var heyecandan duramiyorum. Akinti olayinida sorucam unutmazsam sanada soylerim cnm. Bide bugun daha once aldigim ovulasyon testinden yaptim cizgi falan cikmadi yrn gorucez artik benim yumurtalari.

Back
X