AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Iki gün yattım sonraki günler de ağır is yapmaktan kaçın bilmiyorum esiminde benimde moralim çok bozuk yanında sanki kötü haber alıcı gibiyiz doktorum iki asilama önerdi ama ben direk laporoskopi istiyom artık Bunları düşünüyoruz inşallah yani lirik ağlamaya başladım bile
Canım bozma moralini bak bende 3 senedir uğraşıyordum maddi manevi artık tükenmişlik pko vardı 5 cm çikolata kisti vardı ben nasılsa tutmayacak diye tüp bebek merkezleri fiyatları arastiriyordum ama çok sukur Rabbime mucizem geldi Kun fe yekun ol der Oluverir bol bol yasin okuyun kızlar

Tesekkurler Canım Goguslerim de şişme batma vardı aynı şekilde kasıklarım da biraz ayakta kalayım ağrı oluyordu halsizlik vardı birde kasıklarım da şişkinlik oldu çok adet belirtilerinede benziyor inş sizlerden güzel mutlu haberlerle gelirsiniz
cnm inş. hayırlısıyle sağlıkla alırsın bebişini kucağına. bu belirtiler nezaman başladı cnm benim şuan aşılamamın 4. günü ilk iki gün kasık ağrısı yoktu dün bugün başladı. bide aşılamadan sonra birlikteliğe devam ettinizmi cnm. bende pkoyum inş. benimde sonucum senin gibi olur.

cnm inş. hayırlısıyle sağlıkla alırsın bebişini kucağına. bu belirtiler nezaman başladı cnm benim şuan aşılamamın 4. günü ilk iki gün kasık ağrısı yoktu dün bugün başladı. bide aşılamadan sonra birlikteliğe devam ettinizmi cnm. bende pkoyum inş. benimde sonucum senin gibi olur.
Aşılama olduğum hafta birgün arayla iliski önerdi ve pragestan folik asit verdi o hafta hep yattım bir hafta sonrada belirtileri hissettim Canım inş güzel haberlerinizi alırız yasayan bilir çok zor

Kızlar bişey sorucam sizede oldumu bu iğnelerden Yada ilaçlardan sanırım ben habire yemek yeme isteği oluyo yemek yiyorum yarım saat sonra acıkıyorum habire bişeyler yeme isteği oluyo. Bu kadar çabuk bişey olmasının imkanı yok ama ilaçlar yapabiliyormu acaba. Bide benim yemekle hiç aram yoktur üşenirim yemek yemeğe

Kızlar bişey sorucam sizede oldumu bu iğnelerden Yada ilaçlardan sanırım ben habire yemek yeme isteği oluyo yemek yiyorum yarım saat sonra acıkıyorum habire bişeyler yeme isteği oluyo. Bu kadar çabuk bişey olmasının imkanı yok ama ilaçlar yapabiliyormu acaba. Bide benim yemekle hiç aram yoktur üşenirim yemek yemeğe

canım femara kullandığım aylar iştahım inanılmaz açıktı ama bu ay fostimonda öyle bişi yaşamadım. bugün sonuncu iğnemi vuruldum yarın kontrol için gideceğim inşallah büyümüştür yumurtam. ben aşılama yaptırmayacağım bu ay ama olmazsa bu ay da önümüzdeki aylarda tüp bebek araştırmasına başlayacağım.

sen ayın 25inde test yapacakmışsın, inşallah olumlu olsun sonucu. merakla bekliyorum allah yardımcın olsun.

canım femara kullandığım aylar iştahım inanılmaz açıktı ama bu ay fostimonda öyle bişi yaşamadım. bugün sonuncu iğnemi vuruldum yarın kontrol için gideceğim inşallah büyümüştür yumurtam. ben aşılama yaptırmayacağım bu ay ama olmazsa bu ay da önümüzdeki aylarda tüp bebek araştırmasına başlayacağım.

sen ayın 25inde test yapacakmışsın, inşallah olumlu olsun sonucu. merakla bekliyorum allah yardımcın olsun.
Evet canım 25 inde yaptıracağım bakalım hayırlısı Allah'tan. Ben hep hayırlısını istiyorum hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın. Bende iğneleri vurduğum zamanlar yoktu 2 gündür böyle cnm ya. Sen iğneleri kullanıp nie aşılama yaptırmıyorsunki?

Evet canım 25 inde yaptıracağım bakalım hayırlısı Allah'tan. Ben hep hayırlısını istiyorum hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın. Bende iğneleri vurduğum zamanlar yoktu 2 gündür böyle cnm ya. Sen iğneleri kullanıp nie aşılama yaptırmıyorsunki?

aşılamada şans daha yüksek aslında ama sperm sayısında bi sıkıntı yok, yumurtan büyüse normal yolla olur dedi doktorum da.
bi tane yumurtam büyümüşse soracağım kontrole gittiğimde, aşılamayı bu ay denesek mi diyeceğim.
allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm isteyenlere.

aşılama sonrası bi ilaç verdiler mi sana?

aşılamada şans daha yüksek aslında ama sperm sayısında bi sıkıntı yok, yumurtan büyüse normal yolla olur dedi doktorum da.
bi tane yumurtam büyümüşse soracağım kontrole gittiğimde, aşılamayı bu ay denesek mi diyeceğim.
allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm isteyenlere.

aşılama sonrası bi ilaç verdiler mi sana?
Folicasit ve coraspin kullanıyorum cnm başka bişey vermedi bide bu hafta bir gün var bir gün yok ilişkiye gireceksiniz dedi. Fostimon kullanıyorsan büyütür benim 2 tanesi bayağı büyüdü gerçi kişiden kişiye değişiyordur. Ne zaman gideceksin banada haber ver cnm

Folicasit ve coraspin kullanıyorum cnm başka bişey vermedi bide bu hafta bir gün var bir gün yok ilişkiye gireceksiniz dedi. Fostimon kullanıyorsan büyütür benim 2 tanesi bayağı büyüdü gerçi kişiden kişiye değişiyordur. Ne zaman gideceksin banada haber ver cnm
yarın gidicem canım, tabi ki yazarım. kaçıncı gününde aşılama yapılmıştı? benim yarın 8. günüm.

Kızlar sonucu negatif çok uzgunum
Cnm üzülme demek pek ise yaramior biliyorum. Ama sen yinede dua et olsa belki hayirli olmayacakti. Herseyden once hayirlisini diliyoruz cnm rabbim vermediyse vardir bi sebebi. Pes etmiycez bolbol dua ederek savasmaya devam edicez.

Geçen salı aşılamam yapıldı aşırı kasık agrık war batıo sürekli bide belim ağrıo bugun beyaz akıntım wardı kabızlık yaşıyrm we kendşmi çok dinliyrm

Bi çok umutlanıyrm bide gene olmıck die çok korkuyrm ilk aşılamamdı ama üç senedr istyrz

Iyi olmaya çalışıyorum elden ne gelir allah sağlıklı versin zmn değil demekki üzülüyorum moralim bozuk hala bir umut var mucize olsa diyorum
Üzülme demek boş tabiki ama dua etmekten başka elimizden ne gelir. İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder allahım. Sen doktora gittinmi sonuç negatif diye bir danışsaydın.

Geçen salı aşılamam yapıldı aşırı kasık agrık war batıo sürekli bide belim ağrıo bugun beyaz akıntım wardı kabızlık yaşıyrm we kendşmi çok dinliyrm
İnşallah tutmuştur güzelim kan tahliline ne kadar var peki . Kendini dinleme cnm kendini dinledikçe o belirtiler oluyo nedense düşünme inşallah olur hayırlı haberlerini bekliyoruz gelişmelerini bildir ltf

Back
X