• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Ayyy guzel yasin cok ideal ins. Tup bebege gerek kalmadan hayirlisi ile anne olursun. Bende senin yasinda olsam hicc panik yapmam daha rahat olurum olursa olur olmazsa olmaz. Ven cocuk dusunmek icinde gec kaldim biraz galiba ama is guc ev al araba al derken onu daha rahat yasatabilmek icin 2. Plana attik hep simdide o bize yapiyo aynisini. 1.5 yildir bekliyoruz olmuyo. Esimde kumara cevirmeye gerek yok diyo tutmadi bi daha tutmadi bi daha olmazsa artik tup bebek olucak ama suan o kadar uzaklastimki tum dualarim seninle ins. Olurda bizlere umut olursun. Hic bi belirtini yorumlama cnm cunku tutmadigi halde bende butun belirtileri yasadim. 12. Gun idrar negatif 14. Gun idrar negatif iki test yaptim biri normal digeri erken gebelik testiydi 15. Gun kanda negatif.
bende 5 senelik evliyim.hiç korunmadık.olursa olur dedik.3 sene önce doktor serüvenine başladık cnm.tahliller felan filan.ben bursadayım.uludağ üniv.gidiyorum.devlet yardımıyla devam ediyorum.özellerde çok para harcadım.en sonunda üniv.attım kendimi.dediğin gibi zaman çabuk geçiyor cnm.inş tüpe gerek kalmaz.çok koşturmacalı işler,stresi de cabası.ben çalışıyorum işten izin al git,zor oluyor.bugun 10.günüm hiç bir belirtim yok.sen nerelisin cnm

2 mayıs test günüm 5 mayıs adet günüm.adet günümü beklemeyi düşünüyorum test için.ben bişey sorucam.bu yerleşme kanaması herkez de olan bişey mi? bide kaçıncı günü oluyor.ben hiç kahverengi akıntı felan görmedim henüz.sadece beyaz akıntım var oda progestan kullanıyorum fitil olarak onunla alakalı.

2 mayıs test günüm 5 mayıs adet günüm.adet günümü beklemeyi düşünüyorum test için.ben bişey sorucam.bu yerleşme kanaması herkez de olan bişey mi? bide kaçıncı günü oluyor.ben hiç kahverengi akıntı felan görmedim henüz.sadece beyaz akıntım var oda progestan kullanıyorum fitil olarak onunla alakalı.
Yerlesme kanamasi herkeste olmuyo cnm ama olmamasi daha saglikli ins. Tutunmustur bebisin. Bende o kadar bekleme cnn bekledikce daha fazla umutlaniyosun benim suan 18. Gunum hala adet olmadim test yapmasaydim kesin var diye daha fazla umitlenecektim. Bence test gunu yap cnm.

doğru söylüyorsun aslında cnm.senin kaç gün geçti adetin.bir daha test yap istersen cnm.bide geç döllenme diye bişey de var ya

doğru söylüyorsun aslında cnm.senin kaç gün geçti adetin.bir daha test yap istersen cnm.bide geç döllenme diye bişey de var ya
Yok cnm asilamadan sonra 2 defa yaptik o da cikardi testte zaten sonrasinda yapmadik hic kismet degilmis senin guzel haberlerini bekliyoruz ins.

Yok cnm asilamadan sonra 2 defa yaptik o da cikardi testte zaten sonrasinda yapmadik hic kismet degilmis senin guzel haberlerini bekliyoruz ins.
ben deniyorum bence sende dene.ben aşılamanın 2 ci gününden beri suya meryem suresi,ayetel kursi ve karınca duası okuyorum.tabi meryem suresinde secde var suyu içmeden önce secdemide yapıyorum.akşam eve gidince yarısını eşime yarısını kendim içiyorum.tavsiye ederim.

ben deniyorum bence sende dene.ben aşılamanın 2 ci gününden beri suya meryem suresi,ayetel kursi ve karınca duası okuyorum.tabi meryem suresinde secde var suyu içmeden önce secdemide yapıyorum.akşam eve gidince yarısını eşime yarısını kendim içiyorum.tavsiye ederim.
Canım benim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuşturda bizde seviniriz. Çok kafana takma sakin sakin ol umutlanma herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Sonra üzülme daha öncede yaşamışsın madem kendi haline bırak tatlım bizede haberver mutlaka

Canım benim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuşturda bizde seviniriz. Çok kafana takma sakin sakin ol umutlanma herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Sonra üzülme daha öncede yaşamışsın madem kendi haline bırak tatlım bizede haberver mutlaka
sağol cnm iyi dileklerin için.çok kafama takmıyorum.günlük yaşantıma devam ediyorum.eğiliyorum kalkıyorum günde 5 bin adım aatıyorum.sadece çok ağır kaldırmıyorum ve kesinlikle uzanmıyorum.onun dışında her şey aynı.inşallah rabbim isteyen herkeze verir

sağol cnm iyi dileklerin için.çok kafama takmıyorum.günlük yaşantıma devam ediyorum.eğiliyorum kalkıyorum günde 5 bin adım aatıyorum.sadece çok ağır kaldırmıyorum ve kesinlikle uzanmıyorum.onun dışında her şey aynı.inşallah rabbim isteyen herkeze verir

Slm hanımlar bende bugün anesteziden rapor aldım haftaya ameliyat günüm belli olucak laporoskopi ameliyati aslında doktor dediki çocuğu olmayanlara önce kanallara giden kısma bakıp sonra tuplere geçerim bir sıkıntı varsa onlarda duzeltiriz dedi aslında rahim filminde çokta önemli bişey çıkmamisti ama biz istedik bu ameliyati inşallah iyi geçer Rabbim herkesin gönlüne kişi versin muba meselela üzülmeyin cnm hep dua ediyorum inşallah olucak sabrin sonu selamete kavuscaz

Slm hanımlar bende bugün anesteziden rapor aldım haftaya ameliyat günüm belli olucak laporoskopi ameliyati aslında doktor dediki çocuğu olmayanlara önce kanallara giden kısma bakıp sonra tuplere geçerim bir sıkıntı varsa onlarda duzeltiriz dedi aslında rahim filminde çokta önemli bişey çıkmamisti ama biz istedik bu ameliyati inşallah iyi geçer Rabbim herkesin gönlüne kişi versin muba meselela üzülmeyin cnm hep dua ediyorum inşallah olucak sabrin sonu selamete kavuscaz
Hayırlısı cnm niçin Laparoskopi yapıolar sana yapışıklılkmı var histeroskopiylede görülüyor ne var ne yok bana yapmışlardı ama çok olumlu sonuç alamamıştım rahim dar die çok zorlayamamışlardı bırakmak zorunda kaldılar 3 gün hastanede yattım iç kanama olur die laporoskopiyi müdahale etmek kist varsa almak yapışıklıkları açmak için yapıolar çünkü sendeki sıkıntı neydi?

Canım aşılama nerde yapacaksin.ben rahim filmi çektim temiz çıktı. Fakat fsh yuksek olduğu için erken menopoz var dedi doktor bir an önce aşılma yada direk tüp bebek dedi. Çok kötü oldum..ağlamaktan başım ağrıyor :KK43:

Hayırlısı cnm niçin Laparoskopi yapıolar sana yapışıklılkmı var histeroskopiylede görülüyor ne var ne yok bana yapmışlardı ama çok olumlu sonuç alamamıştım rahim dar die çok zorlayamamışlardı bırakmak zorunda kaldılar 3 gün hastanede yattım iç kanama olur die laporoskopiyi müdahale etmek kist varsa almak yapışıklıkları açmak için yapıolar çünkü sendeki sıkıntı tuplerin sezaryen sonra yapısı bozulmuş biri toplanmış biri çok kivrimli dedi aslında ameliyati yapıcak doktor çokta gerekli değil dedi biz istedik önce dediğin gibi Histereskopisonra laporoskopi ye geçecek uyutmuskenikisinde ikisinide yapalım dedi

Canım aşılama nerde yapacaksin.ben rahim filmi çektim temiz çıktı. Fakat fsh yuksek olduğu için erken menopoz var dedi doktor bir an önce aşılma yada direk tüp bebek dedi. Çok kötü oldum..ağlamaktan başım ağrıyor :KK43:
Canım üzme kendini herşeyde bir hayır vardır başka doktora gt onada göster ben aşılama yaptrdım tutmadı muayene oldum 1 tanesi çikolata kisti olmak üzere 3 kistim var şuan onları yok etmek için visanne die ilaç kullanıyorum sonra tüp bebek yapılacamış bakalım bekliyoruz cnm sende üzme kendini daha çok stres yapma kendine

slm kızlar günaydın.bugun aşılamanın 14.günü.kan verdim.öğleden sonra çıkıcakmış.
İnşallah pozitif çıkar canim. Haber ver. Bende temmuzda aşılama yaptıracağım. Bu ay rahim filmi çektirdim ve bekliyorum

Back
X