aşılama yaptıran arkadaşlar yardımınızı istiyorum :(

umutsuzvak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
15
0
16
Ankara
arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 1 haziranda doktorum 12 gun sonra sonucu ogrenmek ıc kan vermemı ıstedı ama ben dayanamadım 8. günü evde gebelık testı yaptım sonuc negatıf cıktı bu normalmi benım gıbı olan varmı..

hayırlı olsun canım aşılaman bende aşılamayla hamile kaldım şu anda 2 aylık hamileyim yanlış hatırlamıyosam aşılamadan 9 günü idrar testi yaptım negatif çıktı ve umutsuzluğa kapılmıştım 15 gün kanda yaptırdım 270 çıkmıştı hemen ümitsizliğe kapılma 14 yada 15 gün kanda yaptır kesin sonucu alırsın

arkadaşım teşekür ederim içimi ferahlattın gözün aydın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla alırsın kucagına bebişini işallah kucağına uyku tutmuyor çok endişeliyim

gece kasıklarımda bıçak saplanır gıbı agrım oldu goğüslrimde şişkinlik ve kaşıntı var boyle belırtıler oldumu sende

Son düzenleme:
inşallah canım endişelenmene gerek yok hayırlısı ilk denemenizmiydi

hayır canım ıkıncı denemem ılk deneme devlet hastanesınde ılaçla yapılmıstı tutmadı bu ıkıncı denemem puregon igne kulandım sen nerden yazıyosun.... canım bi belirti oldumu sende 15. gune kadar nasıl durcam bılemıyorum cok sabırsızım

benimkide ikinci denemem. ben menegon iğnesi kullandım. amasyadan yazıyom. 14. günde lekelenmelerim oldu. hasta oluyom sandım.

benimkide ikinci denemem. ben menegon iğnesi kullandım. amasyadan yazıyom. 14. günde lekelenmelerim oldu. hasta oluyom sandım.
kasıklarında ağrın oldumu hiç benim dün gece cok oldu bıcak saplanır gibi sağ tarafımda bilhassa onun için test yaptım ama negatif cıktı...

Merhabalar, puregon iğne kaçlık kullanıyordun canım, günde kaç doz vuruyordun kendine. Benim bugün 5. günüm hiç bir ağrı, gerginlik hissetmiyorum, inşallah büyümüşlerdir. Ben günlük 100 ünite vuruyorum kendime.Sen kaç gün sonrasında aşılaman olmuştu.
Bu arada test için erken, daha beklemelisin bence

canım ben 5 gün 50 daha sonrakı 4 gun 75 ve 3 günde 100 vuruldum yumurtalarım gec buyudü ıkı gun sonra çatlatma ığnesi vuruldum 36 saat sonrada aşılamam yapıldı hayır yumurtalarım buyurken herhangı bısey hısedemedım zaten pko oldugu ıcın gec buyudu yumurtalar

kasıklarında ağrın oldumu hiç benim dün gece cok oldu bıcak saplanır gibi sağ tarafımda bilhassa onun için test yaptım ama negatif cıktı...

aşılamadan bir hafta sonra benimde çok kssık ağrım olmuştu doktor ilişkiue girin demişti zorla yapıyoduk o işi ağrıdan ilişkiden sogumuştum o dönem ama bir hafta sonra geçmişti 14 15 güne kadar bekle bence

gece kasıklarımda bıçak saplanır gıbı agrım oldu goğüslrimde şişkinlik ve kaşıntı var boyle belırtıler oldumu sende

benim adatten öncede gögüslerim şişiyodu ondan dolayı gögüslerimi önemsememiştim iğnelerin etkisinden de şişiyo ve acıyo o yüzden önemsemedim

Anladım canım, inşallah aşılaman tutmuştur Bende çok fazla bir şey hissetmedim, dün ve bugün karnımda bir ağrılık hissetmeye başladım o kadar. Bugün doktordan geldim, iğneyi yarında kullanacağım, cuma günüde aşılamam olacak inşallah

canım işallah tutar aşılaman

olmadddddddddddıııııııııııı yine hüsran yine cefa hcg 0.40 çok kötüyüüüüüüüüümmmmmmm

Öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin üzülme derim bak 4 yıllık evliyim 7 aylık klomen tedavisi 1 başarısız aşılama üzülmedim değil çok üzüldüm şimdi 2.aşılamamı yaptırdım bugün 8.günüm Allaha sığındım artık ne olumlu ne olumsuzum herşeyin hayırlısı diyorum sende sabret pes etmeeeeee olucak gelicek bebeğin vakti var demekki takma kimseyi düzelt morelini bi daha dene ama pes etme vazgeçme kendini üzmen bişeyi ifade etmezz tedavine devam et cnm.inşlhh olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…