- Konu Sahibi umutsuzvak
-
arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 1 haziranda doktorum 12 gun sonra sonucu ogrenmek ıc kan vermemı ıstedı ama ben dayanamadım 8. günü evde gebelık testı yaptım sonuc negatıf cıktı bu normalmi benım gıbı olan varmı..
hayırlı olsun canım aşılaman bende aşılamayla hamile kaldım şu anda 2 aylık hamileyim yanlış hatırlamıyosam aşılamadan 9 günü idrar testi yaptım negatif çıktı ve umutsuzluğa kapılmıştım 15 gün kanda yaptırdım 270 çıkmıştı hemen ümitsizliğe kapılma 14 yada 15 gün kanda yaptır kesin sonucu alırsın
arkadaşım teşekür ederim içimi ferahlattın gözün aydın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla alırsın kucagına bebişini işallah kucağına uyku tutmuyor çok endişeliyim
inşallah canım endişelenmene gerek yok hayırlısı ilk denemenizmiydi
hayır canım ıkıncı denemem ılk deneme devlet hastanesınde ılaçla yapılmıstı tutmadı bu ıkıncı denemem puregon igne kulandım sen nerden yazıyosun.... canım bi belirti oldumu sende 15. gune kadar nasıl durcam bılemıyorum cok sabırsızım
kasıklarında ağrın oldumu hiç benim dün gece cok oldu bıcak saplanır gibi sağ tarafımda bilhassa onun için test yaptım ama negatif cıktı...benimkide ikinci denemem. ben menegon iğnesi kullandım. amasyadan yazıyom. 14. günde lekelenmelerim oldu. hasta oluyom sandım.
hayır canım ıkıncı denemem ılk deneme devlet hastanesınde ılaçla yapılmıstı tutmadı bu ıkıncı denemem puregon igne kulandım sen nerden yazıyosun.... canım bi belirti oldumu sende 15. gune kadar nasıl durcam bılemıyorum cok sabırsızım
canım ben 5 gün 50 daha sonrakı 4 gun 75 ve 3 günde 100 vuruldum yumurtalarım gec buyudü ıkı gun sonra çatlatma ığnesi vuruldum 36 saat sonrada aşılamam yapıldı hayır yumurtalarım buyurken herhangı bısey hısedemedım zaten pko oldugu ıcın gec buyudu yumurtalarMerhabalar, puregon iğne kaçlık kullanıyordun canım, günde kaç doz vuruyordun kendine. Benim bugün 5. günüm hiç bir ağrı, gerginlik hissetmiyorum, inşallah büyümüşlerdir. Ben günlük 100 ünite vuruyorum kendime.Sen kaç gün sonrasında aşılaman olmuştu.
Bu arada test için erken, daha beklemelisin bence
kasıklarında ağrın oldumu hiç benim dün gece cok oldu bıcak saplanır gibi sağ tarafımda bilhassa onun için test yaptım ama negatif cıktı...
gece kasıklarımda bıçak saplanır gıbı agrım oldu goğüslrimde şişkinlik ve kaşıntı var boyle belırtıler oldumu sende
canım ben 5 gün 50 daha sonrakı 4 gun 75 ve 3 günde 100 vuruldum yumurtalarım gec buyudü ıkı gun sonra çatlatma ığnesi vuruldum 36 saat sonrada aşılamam yapıldı hayır yumurtalarım buyurken herhangı bısey hısedemedım zaten pko oldugu ıcın gec buyudu yumurtalar
Anladım canım, inşallah aşılaman tutmuşturBende çok fazla bir şey hissetmedim, dün ve bugün karnımda bir ağrılık hissetmeye başladım o kadar. Bugün doktordan geldim, iğneyi yarında kullanacağım, cuma günüde aşılamam olacak inşallah
olmadddddddddddıııııııııııı yine hüsran yine cefa hcg 0.40 çok kötüyüüüüüüüüümmmmmmm
Slm bende gonal f aldım adetimi bekliyorum olunca üçüncü gün başlıyacam inşallahArkadaslar gonal 450kullanan varmi
siz kullandınız mı?Slm bende gonal f aldım adetimi bekliyorum olunca üçüncü gün başlıyacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?