Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
6-7 adet keçiboynuzu 3 dakika kaynatıp demlemeye bırakın sonra suyunu içirin eşinize....

canım
ben aşılamayı yaptıralı 12 gün oldu perşembe test yaptırıcam ama inan bende de tık yok. hatta eşime söyledim benimki tutmadı galiba...eşimde bana dedi ki hamile olup da hissedenler o kadar az ki. eşim doktor ama inan benim kaprislerim yüzünden adam resmen tıbbi bilgilerinden de şüphe duyar oldu:))) belirtilerin olması için adetinin 1 hafta 10 gün kadar geçmesi lazım. sanki bana öyle geliyor ki eşim hamile olmadığımı biryerden anlıyor ve ben üzülmemen için söylemyor.artık paranoyak olduk

özlemcim normal olan bence hiçbirşey hissetmememiz emin ol. oku bak hamileymiş gibi tüm belirtileri yaşayan ve hayal kırıklığına uğrayan bir çok arkadaşımız var öyle değil mi? Allah tez zamanda bizlere gerçek belirtileri yaşamayı nasip etsin.
üzme sakın kendini bekle sabırla

hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur bekliycez artık yapcak bişey yok hastalığım nedeniyle okulada gidemiyorum oyüzden hep kendimi dinliyorum haklısın kasmamam lazım desteğin için teşekkürler

bitanem birşey olmaz aklına getirme öyle şeyler hem sen stresten uzak durman gerek gecen ay bende aşılamaoldum ama tutmadı işallah seninki tutar canımsın neolur şu keçi boynuzunu nasıl yaptınız banada anlatsana bizde daha buay yapacaktık daha içine birşey falan katmıyorsun deyilmi sadece keçiboynuzunu kaynatıyormusun faydasını kaç ay sonra gördün nekadar zamandır kullandınız neolur cevap bekliyorum yazmayı unutma bak dualarım senin için rabbim hayırlısını versin kaç yılık evlisin ben 5 yılık evliyimeşim tedavi görüyorsana işallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: gibi tatlı bebekler verir

canım benim bence acayip işe yarıyor sadece kaynamakta olan suya 7-8 tane keçiboynuzunu kırdım 5 dk kaynattım gece yatarken ve sabah kalktığında içirdim normalde 10 gün böyle sonra sadece akşam 10 gün kadar sonra 2 güne bir ama ben 1 ay sabah akşam içirdim bu arada ceviz fındık fıstık arıpoleni keçiboynuzu pekmezi karışımını rondodan geçirdim ve her sabak bir tatlıkaşığı yedirdim eşimin spermlerinde azlık hızı ve yapısında bozukluk vardı asteno bilmem neydi aşılama günü 80 milyon olmuş çok şaşırdık arttığını tahmin etmiştik çünkü daha beyaz bi renk almıştı ama bukadar olduğunu sanmamıştık kesinlikle deneyin

allah razı olsun özlemcim bide bunu deneyelim bakalım işallah olur seninde haberini bekliyorum bak haber et bana sonuçlardan sonra süprizzzzz süprizzzzz gelirsin işallah

bende yarın asılama ıcın ılk tedavı surecıne baslıyorum ılk denemem olacak umarım kolay bı yolculuk olur cunku bı kez denıcem olmazsa yaza tup denıcem arkadasalr umarım hepınız meleklerınıe bıran once kavusursunuz

bende bu hafta aşılama yaptıracam inşallah dua din bayanlar aşılama yaptırıpda ilk seferde tutan arkadaşlar varmı aramızda benim pek ümidim yok doktorlarda zaten aşılmada % 15 sans veriyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inş..

$happy_baby_picture1.webp allah sıgın bitanem %15 falan bahane yeterki rabbim oldesin bizgecen ay denedik olmadı senağlama işallah seninki olur kız bak bana yaz sonuçunu mutlu haberlerini bekliyorum şuan seni kimse anlamaz ancak bizimgibi arkadaşlar anlar bide ben hiç kimseye duyurmadım oldugunu buseferde eleleme onu anlatamam tutmazsa diye sana bacı tavsiyesi çümkü kimsekimsenin halini bilmez süprizzzzz haberleri:CüvCüv: :emir_bebek: bekliyorum

bende yarın asılama ıcın ılk tedavı surecıne baslıyorum ılk denemem olacak umarım kolay bı yolculuk olur cunku bı kez denıcem olmazsa yaza tup denıcem arkadasalr umarım hepınız meleklerınıe bıran once kavusursunuz

allah kolay lık versin işallah aşılaman tutarda tüp bebek gerek kalmaz allah işallah hiçbirine gererek koymadan cünlemize versin bende gecen ay aşılama oldum ama tutmadı tüp bebek çok zoruma gidiyor arkadaşım biz bide yaza kadar şu keçi boynuzu dediklerini uyguluyacagız kulanan iyi diyor istersen sende dene süprizzzzzsüprizzzzz haberlerle gel :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek: olur işallah

merhabalar... ben aranıza yeni katıldım. 8 şubatta 2. aşılamam oldu. sabırsızlık içerisinde bekliyorum. allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah....

banada dün aşılama yapıldı..ortalama kaç gün sonra idrarda belli olur?

ben aşılamadan 15 gün sonra kanda öğrenmiştim aynı gün idrarda çok çok silik bir çizgi vardı ben göremedim laboratuvardaki teknisyen sonucu bildiğinden biz bu şeklede pozitif diyoruz demişti.kendin anlayamazsın yani 1 hafta falan daha beklersen emin olabilirsin,o yüzden bekleme kanda baktır derim.

tşkler zaten aşılamadan 15 gün sonra randevum var doktorla o zman belli olacaksa hiç baktırmadan doktora giderim zaten regl olmamış olursam o zamana kadar kendisi söyler bana git yaptır diye..

iyi akşamlar aranıza yeni katıldım 5 yıllık evlıyım 5 kez dusuk yaptım sebebini ilk önce arastırmadılar sonra pıhtılasmadan dedıler 3.dusukte ögrendim her dusukte psıkolojık olarak yıkıldım kılo aldım kımınle beraber hamıle kaldıysam benımkı dustu onlarınkı dogdu şimdi yuruyorlar urfada eşimden dolayı bulunuyorum urfanın tum doktorlarını denedım sonuc sıfır adanaya gittim sakaryaya gittim ama boş çıktı en son ankaraya gidiyorum aşılama yapacaklar saglam sperm olursa belkı duşmezmıs gunlerce ankarada tup bebek merkezleri aradım herkes farklı dr adı verıyordu hem maddı hem manevi çok yıkıldım çarsamba ankaraya gidiyom klomen kullandım adetın 14.gunu gel dedıler bazı arkadaslar çok geç cegırıyor dedıler dedım bana kızdılar hayırlısı olsun önceden keske gebelık testınde çift çizgı görsem diyordum şimdiyse yarabbim tamamını erdırdıyorum dualarınızı eksık etmeyın

merhaba arkadaşlar bende inşallah ikinci aşılamamı yaptırıcam ama dr bu sefer klomen degil de farklı ilaç verdi yani igne adları puregon,birde ovitrelle bu ilaçlar hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan beni bilgilendirirseniz sevinirim.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..bu arada irena senide tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah.

iyi akşamlar aranıza yeni katıldım 5 yıllık evlıyım 5 kez dusuk yaptım sebebini ilk önce arastırmadılar sonra pıhtılasmadan dedıler 3.dusukte ögrendim her dusukte psıkolojık olarak yıkıldım kılo aldım kımınle beraber hamıle kaldıysam benımkı dustu onlarınkı dogdu şimdi yuruyorlar urfada eşimden dolayı bulunuyorum urfanın tum doktorlarını denedım sonuc sıfır adanaya gittim sakaryaya gittim ama boş çıktı en son ankaraya gidiyorum aşılama yapacaklar saglam sperm olursa belkı duşmezmıs gunlerce ankarada tup bebek merkezleri aradım herkes farklı dr adı verıyordu hem maddı hem manevi çok yıkıldım çarsamba ankaraya gidiyom klomen kullandım adetın 14.gunu gel dedıler bazı arkadaslar çok geç cegırıyor dedıler dedım bana kızdılar hayırlısı olsun önceden keske gebelık testınde çift çizgı görsem diyordum şimdiyse yarabbim tamamını erdırdıyorum dualarınızı eksık etmeyın

arkadaşım allah kolaylık versin sana diyorum öncelikle bende aşılama ile hamile kaldım. tedavim boyunca adetin 3. doktora gitmeye başlıyordum yumurta takibi için 11. günden sonra gün aşırı gidiyordum. tedavimin ilk üç ayı klomen kullandım. ama hamile kalamadım sonra rahim röntgeni çekindim ve sanırım başka bi ilaca geçtik derken 6. aydan sonrada cilt altı iğnesi kullandım böyle böyle derken 8. ayımda ilk aşılamamda hamile kaldım. tabi her doktorun farklı bir yöntemi var birşey diyemiyorum ama kırıkkalede olsaydın sana doktorumu önerirdim para seven bir doktor ama çocuk konusunda çok hasssas muayeneden sonra odasına geçtiğinde sen soru sormadan kafandaki bütün soruları cavaplayan birisi yani psikolojik desteğide çok iyi. tabi memnun olmayanlarda var ama ben 8 yıldır hastasıyım ve teyzelerimde gider çok memnunuz. allahım inşallah yavrunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin....... ve bende senin gibi her test yapışımda o iki kırmızı çizgiyi görmeyi o kadar istiyordum ki ilk hamileliğimde akıl edipte hiç bakmadım ama ikinci hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten sonra sırf o çizgileri görmek için test yapcam... o iki kırmızı çizginin yeri çok başka kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende inşallah ikinci aşılamamı yaptırıcam ama dr bu sefer klomen degil de farklı ilaç verdi yani igne adları puregon,birde ovitrelle bu ilaçlar hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan beni bilgilendirirseniz sevinirim.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..bu arada irena senide tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah.

slm bende 2.aşılamamı oldum bende klomen kullanıyodum ama artık hap içemiyorum içtimi çıkarıyorum diye doktorum istersen iğne vereyim dedi ama etkileri aynı dedi oyüzden klomen yazdı
bide etkileri aynı dedi iğne versem şidi 10 tanesi 250 yapar dedi boşverin dedi diğer ovitrelle de kullandım oda rahim içini destekleyen bi ilaç günlük alınıyo 21 gün kullanılyo sanırım inşallah hayırlısı olur hepimizin uğraşı aynı allah hepimize nasip etsin:emir_bebek:

Ah arkadaşım senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm benim durum da seninkinden farklı değil. 40 yaşındayım ve 2007 de iki kez kendiliğimden sorun yaşamadan hamile kaldım. Bir tanesinin 11.haftada kalp atışları durdur ikincisi yaşın büyük amniyosentez yaptır dediler amniyosentez sonrası erkek membran rüptürü nedeniyle 20 haftalıkken kaybettim. Şimdi de olmuyor. İlk aşımamı bu ay yaptırdım tutmadı. Her adet oluşumda bebeğimi kaybettiğim günkü acıyı tekrar yaşıyorum. Bende pıhtışamaya eğilim var bu nedenle aspirin kullanıyorum belki sana da aspirin önerebilirler. Umarım bu kez sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğine biran önce kavuşursun.

Back
X