Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım
ben aşılamayı yaptıralı 12 gün oldu perşembe test yaptırıcam ama inan bende de tık yok. hatta eşime söyledim benimki tutmadı galiba...eşimde bana dedi ki hamile olup da hissedenler o kadar az ki. eşim doktor ama inan benim kaprislerim yüzünden adam resmen tıbbi bilgilerinden de şüphe duyar oldu:))) belirtilerin olması için adetinin 1 hafta 10 gün kadar geçmesi lazım. sanki bana öyle geliyor ki eşim hamile olmadığımı biryerden anlıyor ve ben üzülmemen için söylemyor.artık paranoyak olduk
özlemcim normal olan bence hiçbirşey hissetmememiz emin ol. oku bak hamileymiş gibi tüm belirtileri yaşayan ve hayal kırıklığına uğrayan bir çok arkadaşımız var öyle değil mi? Allah tez zamanda bizlere gerçek belirtileri yaşamayı nasip etsin.
üzme sakın kendini bekle sabırla
bitanem birşey olmaz aklına getirme öyle şeyler hem sen stresten uzak durman gerek gecen ay bende aşılamaoldum ama tutmadı işallah seninki tutar canımsın neolur şu keçi boynuzunu nasıl yaptınız banada anlatsana bizde daha buay yapacaktık daha içine birşey falan katmıyorsun deyilmi sadece keçiboynuzunu kaynatıyormusun faydasını kaç ay sonra gördün nekadar zamandır kullandınız neolur cevap bekliyorum yazmayı unutma bak dualarım senin için rabbim hayırlısını versin kaç yılık evlisin ben 5 yılık evliyimeşim tedavi görüyorsana işallahgibi tatlı bebekler verir
bende bu hafta aşılama yaptıracam inşallah dua din bayanlar aşılama yaptırıpda ilk seferde tutan arkadaşlar varmı aramızda benim pek ümidim yok doktorlarda zaten aşılmada % 15 sans veriyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inş..
bende yarın asılama ıcın ılk tedavı surecıne baslıyorum ılk denemem olacak umarım kolay bı yolculuk olur cunku bı kez denıcem olmazsa yaza tup denıcem arkadasalr umarım hepınız meleklerınıe bıran once kavusursunuz
banada dün aşılama yapıldı..ortalama kaç gün sonra idrarda belli olur?
hayırlı olsun mavi deniz. aşılama yaptığın tarihten 15 gün sonra kanda gebelik testinde sonuç belli olur. umarım gönlünce olur. emeğin boşa çıkmaz.
banada dün aşılama yapıldı..ortalama kaç gün sonra idrarda belli olur?
iyi akşamlar aranıza yeni katıldım 5 yıllık evlıyım 5 kez dusuk yaptım sebebini ilk önce arastırmadılar sonra pıhtılasmadan dedıler 3.dusukte ögrendim her dusukte psıkolojık olarak yıkıldım kılo aldım kımınle beraber hamıle kaldıysam benımkı dustu onlarınkı dogdu şimdi yuruyorlar urfada eşimden dolayı bulunuyorum urfanın tum doktorlarını denedım sonuc sıfır adanaya gittim sakaryaya gittim ama boş çıktı en son ankaraya gidiyorum aşılama yapacaklar saglam sperm olursa belkı duşmezmıs gunlerce ankarada tup bebek merkezleri aradım herkes farklı dr adı verıyordu hem maddı hem manevi çok yıkıldım çarsamba ankaraya gidiyom klomen kullandım adetın 14.gunu gel dedıler bazı arkadaslar çok geç cegırıyor dedıler dedım bana kızdılar hayırlısı olsun önceden keske gebelık testınde çift çizgı görsem diyordum şimdiyse yarabbim tamamını erdırdıyorum dualarınızı eksık etmeyın
merhaba arkadaşlar bende inşallah ikinci aşılamamı yaptırıcam ama dr bu sefer klomen degil de farklı ilaç verdi yani igne adları puregon,birde ovitrelle bu ilaçlar hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan beni bilgilendirirseniz sevinirim.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..bu arada irena senide tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah.
iyi akşamlar aranıza yeni katıldım 5 yıllık evlıyım 5 kez dusuk yaptım sebebini ilk önce arastırmadılar sonra pıhtılasmadan dedıler 3.dusukte ögrendim her dusukte psıkolojık olarak yıkıldım kılo aldım kımınle beraber hamıle kaldıysam benımkı dustu onlarınkı dogdu şimdi yuruyorlar urfada eşimden dolayı bulunuyorum urfanın tum doktorlarını denedım sonuc sıfır adanaya gittim sakaryaya gittim ama boş çıktı en son ankaraya gidiyorum aşılama yapacaklar saglam sperm olursa belkı duşmezmıs gunlerce ankarada tup bebek merkezleri aradım herkes farklı dr adı verıyordu hem maddı hem manevi çok yıkıldım çarsamba ankaraya gidiyom klomen kullandım adetın 14.gunu gel dedıler bazı arkadaslar çok geç cegırıyor dedıler dedım bana kızdılar hayırlısı olsun önceden keske gebelık testınde çift çizgı görsem diyordum şimdiyse yarabbim tamamını erdırdıyorum dualarınızı eksık etmeyın