Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm senin bu ay olmamış herhalde.. hakkında hayırlısı ..inşallah kendiliğinden hamiş kalırsın...ilk aşılamanmıydı

Selam kızlar benide listeye eklermisiniz.. Aşılama tarihi 13mayıs sonuç tarihi 27mayıs
bugün 7.günüm.. 5. ve 6.gün sağda ve solda çok sancı oldu iğne batar gibi sanki bişi batırıyolar bi süre içinde gezdiriyolar sonra çıkarıyolar. bi kaç saniye sürüyo ama çok canım yandı. bugün daha az hissediyorum o sızıları. iki taraftada.göğüslerimde ara ara ağrı oluyo ama uclarında acı yok. daha önceki 2. ve 3. aşılamada da göğüs ucları çok acımıştı. birde dün belim çok ağrıdı ve gazwoman gibi oldum inanmassınız her an gelebiliyo yer zaman dinlemiyo afedersiniz :)))

pardon kızlar benim bu 3.aşılama.. daha önceki 1 ve 2. aşılamada göğüs ucları acıdı diye yazcaktım 2 ve 3 yazmışım. :)

selam beci
canım ben şifa hastanesinde yaptırdım...herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamadım..ama burdan da duyduğum kadarıyla düşük fiyatlara yaptıranlar var...benim sadece hastane ve doktor ücreti 760 tl tuttu..400 tl civarı da ilaçlarım tuttu..sen biraz araştır istersen..

anladığım kadarıyla meslektaşız ne güzel

:) evet meslektaşız ben gonal f kullandım çatlatma iğnesi yaptırdım yaklaşık 8 gün geçti dün beta hcg yaptırdım çok erken ama 5.58 çıktı progesteron 4.87 çıktı çok bunaltıcı bir durum :(
:oklava:

:) evet meslektaşız ben gonal f kullandım çatlatma iğnesi yaptırdım yaklaşık 8 gün geçti dün beta hcg yaptırdım çok erken ama 5.58 çıktı progesteron 4.87 çıktı çok bunaltıcı bir durum :(
:oklava:

evet canım seni anlıyorum ben de aşılamanın sonucunu bekliyorum iki gündür az miktarda kanamalarım var her yerim ağrıyor beklemek büyük stres :Saruboceq:

ilaç verdi progesteron düşşük dedi ama 10 gün sonra beta yaparız kanama olmazsa dedi sanane dedi doktor

ilaç verdi progesteron düşşük dedi ama 10 gün sonra beta yaparız kanama olmazsa dedi sanane dedi doktor

canım ben daha doktora gitmedeim adeti bekliyordum işte bugün yarın olmam gerekiyor ama dünden beri azar azar kanamam var devam ederse 2 gün sonra gitmeyi düşünüyorum aslında birazda korkuyorum sonuç olumsuz olursa diye

yok canım ben 3 yıldır bekliyorum önce çatlatma iğneleri ile başladık bir düşük oldu bu da ikinci aşılamam yani uzun zaman oldu

Back
X