Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar.. ben yeni ilk aşılamamı yaptırtım,çok heyecanlıyım:Saruboceq:

hayırlı ugurlu olsunn laparacımm , inşallahh tutarr.. bende konyadayım, nerede ve hangi doktora yaptırdın nasıl bir tedavi uyguladı sana, bide kaç paraya yaptırdın ? bende aşılama yaptıracagım, oyüzden yer arıyorum kendime.. Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder hepimizee .. sevgilerimle..

arkadaşlar.. ben yeni ilk aşılamamı yaptırtım,çok heyecanlıyım:Saruboceq:

işallah tutar canım dualarım seninle benimde bayramdan sonra ikinci aşılamam olacak şu mübarek günler hürmetine cümle olmayan herkesede versin
:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar bende 09.09.2009da aşılama oldum....ilk aşılamamdı inş tutarda rabbim daha çok aratmaz inş ..:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende aşılama oldum sonucunu bekliyorum .ama aşılamadan sonra otururken falan agrım oldu gögüs uçlarım çok acıyor sizinde oldumu ayrıca bende de polikist over var malesef

:CüvCüv:merhaba arkadaslar
bir suredir sizin paylastiklarinizi okuyorum.kendimde olan seyleri sizinkilerle karsilastiriyorum.benim asilamam 09/09/09 gunu yapildi.esimden 85 milyon sperm verildi.ayin 24 unde adet olmazsam test yapicam.ama bu surec benim kendimi cok dinlememe sebep oldu.sanki arada hafif bel agrim var,kasiklarimda ilk iki gun haric ara ara sanci oluyor?bilgilendirirseniz sevinirim.ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

:CüvCüv:merhaba arkadaslar
bir suredir sizin paylastiklarinizi okuyorum.kendimde olan seyleri sizinkilerle karsilastiriyorum.benim asilamam 09/09/09 gunu yapildi.esimden 85 milyon sperm verildi.ayin 24 unde adet olmazsam test yapicam.ama bu surec benim kendimi cok dinlememe sebep oldu.sanki arada hafif bel agrim var,kasiklarimda ilk iki gun haric ara ara sanci oluyor?bilgilendirirseniz sevinirim.ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

walla şekerim ben de 12 sinde oldum aşılamamı ağrım filan yok ama keşke olsa diye düşünüyorum okumuşsan görürüsün genelde ağrısı filan olanlar hamile çıkıyor bende tık yok zaten umudum da yok ama şimdi senin için umutlandım walla hihoyyyt

walla şekerim ben de 12 sinde oldum aşılamamı ağrım filan yok ama keşke olsa diye düşünüyorum okumuşsan görürüsün genelde ağrısı filan olanlar hamile çıkıyor bende tık yok zaten umudum da yok ama şimdi senin için umutlandım walla hihoyyyt

insallah hepimiz istedigimize kavusuruz.diger sayfayada yazdim sana.ilk asilamada %15-20 iki ve ucuncu sunde %40 sans oluyormus.umutsuzluga kapilma sakin.moralinide bozma.en kotusu beklemek diyebilirim.(test gununu)

insallah hepimiz istedigimize kavusuruz.diger sayfayada yazdim sana.ilk asilamada %15-20 iki ve ucuncu sunde %40 sans oluyormus.umutsuzluga kapilma sakin.moralinide bozma.en kotusu beklemek diyebilirim.(test gununu)

walla anlamıyorum doktorun aşılamanın 2. veya 3. sü arasında fark yok şans aynı o nedenle bence tüp yapalım hem maddi hemde manevi daha az yıpratıcı olur dedi bende anlamıyorum bizde bir sorun yok benim hamile kalma şansım %0 mı ki aşılama ile 15 oluyor

walla anlamıyorum doktorun aşılamanın 2. veya 3. sü arasında fark yok şans aynı o nedenle bence tüp yapalım hem maddi hemde manevi daha az yıpratıcı olur dedi bende anlamıyorum bizde bir sorun yok benim hamile kalma şansım %0 mı ki aşılama ile 15 oluyor

yanlis biseyler yazip seni gereksiz yonlendirmek istemem.heralde dr.un daha iyi bilir.sen yinede moralini bozma

Bayramda olamiyacak arkadaslarin ramazan bayrami mubarek olsun simdiden.insallah bayram ve sonrasinda cifter cifter bayram yapariz hayirli haberlerle.iyice moral depolayin,kendinize dikkat edin!opuyorumnanaktan

merhaba kızlar!ben eylül ayı aşılama yaptıranlar grubundayım ancak aynı soruyu sizede sormak istedim;dün ilk aşılamam oldu ancak bugün göğüslerim inanılmaz hassaslaştı;sizce bu normal mi?

Herkese merhaba, 12. gunumde regl oldum, tutmadi. Doktorla gorustum o da dogruladi, yarin muayene olacagim ve hersey uygunsa ikinci tedaviye baslancak. Buyuk hayalkirikligi yasadik, ama olan ve olene care yok. Beterin beteri var ve herzaman hayirlisini istedik, demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Dilerim Allah hepimizin gonlune gore versin

Herkese merhaba, 12. gunumde regl oldum, tutmadi. Doktorla gorustum o da dogruladi, yarin muayene olacagim ve hersey uygunsa ikinci tedaviye baslancak. Buyuk hayalkirikligi yasadik, ama olan ve olene care yok. Beterin beteri var ve herzaman hayirlisini istedik, demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Dilerim Allah hepimizin gonlune gore versin

canim bende ondördün cü gün regl oldum....ewet büyük hayal kirikligi benim ilk asilamam di ama umutluydum doktorum da öyleydi. ama.......NEGATIF NE KÖTÜ BI KELIMEYMIS O GÜN ANLADIM:ama hayirlisi ben hepimize dua ediyorum pes etmeyelim Allah hayirlisini versin.ama ben direk tüp bebek düsünüyrum tekrar tekrar yasamak cok zor ilaclar maf fediyo ben bide guatir hastasiyim hergün aliyorum hormon hapini:(((((hakkimizda hayirlisi.............

canim bende ondördün cü gün regl oldum....ewet büyük hayal kirikligi benim ilk asilamam di ama umutluydum doktorum da öyleydi. ama.......NEGATIF NE KÖTÜ BI KELIMEYMIS O GÜN ANLADIM:ama hayirlisi ben hepimize dua ediyorum pes etmeyelim Allah hayirlisini versin.ama ben direk tüp bebek düsünüyrum tekrar tekrar yasamak cok zor ilaclar maf fediyo ben bide guatir hastasiyim hergün aliyorum hormon hapini:(((((hakkimizda hayirlisi.............

dedigin gibi NEGATIF kelimesi cok kotu bir kelime.tabiki umudumuzu yitmiyecegiz.biz ustumuze duseni yapicaz takdiri ALLAH a birakacagizbu guzel olay icin bol bol dua edelim.mutlaka cevabini aliriz.umutsuz yasam yasam degildir zaten.!!!!!opuyorumnanaktan

:enbuyukkk:ewt yola devam hayirlisiyla.bu gün bi tanidigim la konustum altinci cocuguna hamile üstelik tek yumurtasi alinmis,doktorlar bi daha cocugu olamiyacagini söylemis ama ondan sonra üc cocugu olmus Allah in isi iste kimi ister bitaneye hasret kalir kimide böyle istemeyerek olurr.aslinda kiskanmiyorum ama bu cok zor biseymis gercekten imtihan dünyasi iste arkadasim napalim.bizde yasariz insallah o günleri...on yillik evliyim....

:teytey:
merhaba kızlar!ben eylül ayı aşılama yaptıranlar grubundayım ancak aynı soruyu sizede sormak istedim;dün ilk aşılamam oldu ancak bugün göğüslerim inanılmaz hassaslaştı;sizce bu normal mi?

ewet bu normal canim korkma.bu ilaclarin yan etkisi oluyomus cok arkadasta oluyo o bazisi böyle hamile kaliyo bazisi ise........bendede böyle olmustu ama benim tutmadi ama cogu böyle hamile cikiyo korkma ümidini yitirme.insallah HAMIS haberini aliriz......

merabalar kızlar umarım hepimiz daha fazla uğraşmadan hayırlısıyla anne olabiliriz bende aşılama düşünüyorum bu aydan sonra inşallah

Back
X