Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de 29 ekimde aşılama yaptırdım pek acı hissetmedim rahat olmayla alakalı neyse tutmadı gibi geldi moralim pek yok ama hayırlısı olsun

mrb canım bende 30 ekımde yaptırdım senn 12 yanı yarından sonra bellı olur sonucun benımde 13und e bellı olcak sonucum inş ikimizinde tutar canım yanı RABBİM butun isteyenlere wersın bende 2 3 gndur hafıf sekılde ara ara kasık agrısı gelıp gıdıyo sendede olyuyomu adet olucam dıye çok korkuyorum inş perşembe gunu sonucu yazarsın hayırlısı ıle tutsun inş bu ay hayırlı degılsede rabbım hayırlı eylesın inş

mrb canım bende 30 ekımde yaptırdım senn 12 yanı yarından sonra bellı olur sonucun benımde 13und e bellı olcak sonucum inş ikimizinde tutar canım yanı RABBİM butun isteyenlere wersın bende 2 3 gndur hafıf sekılde ara ara kasık agrısı gelıp gıdıyo sendede olyuyomu adet olucam dıye çok korkuyorum inş perşembe gunu sonucu yazarsın hayırlısı ıle tutsun inş bu ay hayırlı degılsede rabbım hayırlı eylesın inş

canım sağol dileklerin için ama ben test yapmayı düşünmüyorum kiminin aşılamanın 15. günü adet oluyomuş bende haftasonunu geçirip sonra yapıcam test. ağrılara gelince ben iğnelerden dolayı ohss oldum yani ağrıdan hastaneye kaldırıldım yeni bugün geçti ağrılar çok kötüydü neyse çok şükür iyiyim anlıcağın bekliyoruz

merhaba arkadaşlar.bende aşılama yöntemiyle gebe kaldım.hemde ilk denemede.lütfen inanın ve pozitif düşünün.bu çok önemli.ben 5 gün önce test yaptırdım.sonuç pozitifti.kasık agrıları oluyor..ve kasık agrıları gebeligin ilk aylarda devam ediyor.inşallah sizlerde tadarsınız bu güzel duyguyu.allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşlar.bende aşılama yöntemiyle gebe kaldım.hemde ilk denemede.lütfen inanın ve pozitif düşünün.bu çok önemli.ben 5 gün önce test yaptırdım.sonuç pozitifti.kasık agrıları oluyor..ve kasık agrıları gebeligin ilk aylarda devam ediyor.inşallah sizlerde tadarsınız bu güzel duyguyu.allah yardımcınız olsun.

gözün aydın tebrikler
nekadar sperm gönderildi
ayrıca hiç belirtin olmadımı
ve aşılamadan kaç gün sonra test yaptırdın

bende bu ay aşılama yaptırdım ama tutmadı adette olmadım kasık ve bel agrılarım var hala devam ediyor 2ci aşılamam bayramdan sonra olcak varmı aranızda 2ci aşılaması tutan kızlar

bende ondan korkuyorum bugün asılamanın 15ci günü kan tahlılını dün yaptırdım adetimde bugün gelmesi gerekti henüz bişiy yok ve cok kötü kasık ve bel agrısı cekiyorum

bende ondan korkuyorum bugün asılamanın 15ci günü kan tahlılını dün yaptırdım adetimde bugün gelmesi gerekti henüz bişiy yok ve cok kötü kasık ve bel agrısı cekiyorum

sayı çokmu düşük
başka bir sitede okumuştum 12.gün kan tahlili sonucu 3.0ken 3gün sonra yapılan tahlili 90civarıymışş
ya keşke seninde böyle olsa

sonuç 00 aklımada geldi aslında keske benimde öyle olsa 1 2 gün daha bekliyim eger gelmesse adetim tekrar bi test yapıp dpktora tekrar gideyim sen ne zaman aşılama oldun bugün kacıncı günün

kızlar bnimde yarın aşılamamın 12.günü kan tahlili yaptırsam çıkarmı

belki çıkar ama bende senin gibi sabırsızım onun için 12.günüm gelsin yaptırcamm
belirtin varmı
sonuç 00 aklımada geldi aslında keske benimde öyle olsa 1 2 gün daha bekliyim eger gelmesse adetim tekrar bi test yapıp dpktora tekrar gideyim sen ne zaman aşılama oldun bugün kacıncı günün

ahhh canım keşke olsa ama çok uzatma arayı ve dr.a git kist varsa ilaç kullanırsın
benim ayın 6sında yapıldı
yarın tam 1hafta oluyor

cıkar canım inşlh hamişsindir:CüvCüv:

sağol canım ya regl tarihim 16 kasım ama bir haftadır regl sancılarım var kasıklarım ağrıyo tam oldum diyorum gelen bişey yok.inşallah arkadaşım hamileyimdir Allah banada buradaki kızların hepsinede hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin amin.:Saruboceq:

belki çıkar ama bende senin gibi sabırsızım onun için 12.günüm gelsin yaptırcamm
belirtin varmı

gögüslerimde hiçbi değişiklik yok adetime bir hafta kala adet sancılarım başladı tam oldum diyorum bişey yok arada belim ağrıyo akıntım fazlalaştı bunlar belirtimi bilmiyorum sende varmı bişey.

yarında beklerim aksama gelmesse giderim doktora
sen benden 1 hafta sonra olmuşsun gecen hafta bende cok heycanlı ve sabırsızdım
rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü
acaba 2cisi tutarmı yaa cok merak ediyorum

sağol canım ya regl tarihim 16 kasım ama bir haftadır regl sancılarım var kasıklarım ağrıyo tam oldum diyorum gelen bişey yok.inşallah arkadaşım hamileyimdir allah banada buradaki kızların hepsinede hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin amin.:saruboceq:

aminnn canım aminnnn
idrarda baktınmı
yarın yaptır istersenn yaptırırsanda sonucu yaz buraya

sağol canım ya regl tarihim 16 kasım ama bir haftadır regl sancılarım var kasıklarım ağrıyo tam oldum diyorum gelen bişey yok.inşallah arkadaşım hamileyimdir Allah banada buradaki kızların hepsinede hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin amin.:Saruboceq:

o agrılar bendede oldu canım ve devam etmekte bugün benimde aşılamanın15ci günü ama bende bişiy cıkmadı inşlh seninki hamiş belirtisidir

belirtin varmı

gögüslerimde hiçbi değişiklik yok adetime bir hafta kala adet sancılarım başladı tam oldum diyorum bişey yok arada belim ağrıyo akıntım fazlalaştı bunlar belirtimi bilmiyorum sende varmı bişey.

AYNEN CANIM BENDEDE GÖGÜSLERDE HİÇBİŞEY YOK
ARA ARA KASIK VE BEL AGRISI VAR DEVAMLI DEGİL TABİİ
OKADAR BUNLARDA NORMALL BELİRTİLER

ya kafama takıldı acaba benim test cıkmamış olabilirmi yani geç belli olma ihtimali varmıdır hiç duydunuzmu böle seyler

Back
X