Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme benim 2.tutmustu Ama malesef düsük yaptim. Insallah Rabbim bizede verecektir,bu Ay beklyiecegim ins kendiliginden olur,yoksa tekrar 3.asilamayi denemeyi düsünüyoruz. Mücadele etmeye devam sende öyle yap umudunu sakin kayip etme canimBen bi defa aşılama yaptırdm ama tutmadı nasip değilmiş gerçi aslında herşey vesile işte hayırlısı olsun
Teşekkür ederm canm umut her zaman olmalı bu ay adet olsaydm doktora baslıycaktm bayadır bırakmıştm dha adet olmadm gecikti 25inde olcaktm inşAllah hamileyimdirÜzülme benim 2.tutmustu Ama malesef düsük yaptim. Insallah Rabbim bizede verecektir,bu Ay beklyiecegim ins kendiliginden olur,yoksa tekrar 3.asilamayi denemeyi düsünüyoruz. Mücadele etmeye devam sende öyle yap umudunu sakin kayip etme canim
Aa Evt canim baya gecikmis,insallah hamilesindir.varmi belirti veya bir degisiklik? Evde bir idrar testi yap istersenTeşekkür ederm canm umut her zaman olmalı bu ay adet olsaydm doktora baslıycaktm bayadır bırakmıştm dha adet olmadm gecikti 25inde olcaktm inşAllah hamileyimdir
İnşallah kuzum göğsüm şiş kasık agrım pek yk ama bilmiyorumki test yapmaktanda korkuyorm hep negatif çıktgı içinAa Evt canim baya gecikmis,insallah hamilesindir.varmi belirti veya bir degisiklik? Evde bir idrar testi yap istersen
aslinda bayada gecmis senin, istersen bir baktir derim. hayirlisi insallah hamilesindir arkadasimİnşallah kuzum göğsüm şiş kasık agrım pek yk ama bilmiyorumki test yapmaktanda korkuyorm hep negatif çıktgı için
İnşAllah Rabbim isteyen herkese versin yarın test yapıcam atarm :)aslinda bayada gecmis senin, istersen bir baktir derim. hayirlisi insallah hamilesindir arkadasim
Evt ilk 2-3 gün kasik agrisi asilamadan dolayi normal,daha sonrasindada benim bicak saplanir gibi batmalarim olmustu,tuttugunu böylelikle hissetmistim Ben.İyi geceler hanımlar aşılama sonrası kasıklarda ağrı batma ve hassasiyetiniz oldu mu
Ne kadar aure sonra o ağrıların olduEvt ilk 2-3 gün kasik agrisi asilamadan dolayi normal,daha sonrasindada benim bicak saplanir gibi batmalarim olmustu,tuttugunu böylelikle hissetmistim Ben.
İnşallah benimki de tutmuştur çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diyeEvt ilk 2-3 gün kasik agrisi asilamadan dolayi normal,daha sonrasindada benim bicak saplanir gibi batmalarim olmustu,tuttugunu böylelikle hissetmistim Ben.
ilk asilamanmi canim? benim 2.asilamam tutmustu, fakat malesef düsük yaptimİnşallah benimki de tutmuştur çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye
ilk 3 gün normal kasiklarda agrilar oldu ara ara, daha sonra 8. gün, 9.gün, 10.gün böyle bicak saplanir gibi cok kisa süren (2-3 saniye)agrilarim olmustuNe kadar aure sonra o ağrıların oldu
Akintin falan varmiydi pek canimilk 3 gün normal kasiklarda agrilar oldu ara ara, daha sonra 8. gün, 9.gün, 10.gün böyle bicak saplanir gibi cok kisa süren (2-3 saniye)agrilarim olmustu