Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhabalar ben klomeni 5 gün kullandım günde 1 kez dün bitti ama ovulasyon testlerim negatif ne zaman ovulasyon testi yapmam gerek klomen fayda etmesini acaba

Ben bi defa aşılama yaptırdm ama tutmadı nasip değilmiş gerçi aslında herşey vesile işte hayırlısı olsun
Üzülme benim 2.tutmustu Ama malesef düsük yaptim. Insallah Rabbim bizede verecektir,bu Ay beklyiecegim ins kendiliginden olur,yoksa tekrar 3.asilamayi denemeyi düsünüyoruz. Mücadele etmeye devam sende öyle yap umudunu sakin kayip etme canim

Üzülme benim 2.tutmustu Ama malesef düsük yaptim. Insallah Rabbim bizede verecektir,bu Ay beklyiecegim ins kendiliginden olur,yoksa tekrar 3.asilamayi denemeyi düsünüyoruz. Mücadele etmeye devam sende öyle yap umudunu sakin kayip etme canim
Teşekkür ederm canm umut her zaman olmalı bu ay adet olsaydm doktora baslıycaktm bayadır bırakmıştm dha adet olmadm gecikti 25inde olcaktm inşAllah hamileyimdir

Teşekkür ederm canm umut her zaman olmalı bu ay adet olsaydm doktora baslıycaktm bayadır bırakmıştm dha adet olmadm gecikti 25inde olcaktm inşAllah hamileyimdir
Aa Evt canim baya gecikmis,insallah hamilesindir.varmi belirti veya bir degisiklik? Evde bir idrar testi yap istersen

Gonal f sizdede şişlik yapıyomu hanımlar ? 2 gün oldu bugün 3. günüm. Psikolojik midir bilmiyorum ama hem karnım şiş hemde ellerim ayaklarım şiş. Kramp giriyo sanki çok hafif kasıklarımada.

Merhaba arkadaşlar bende aşıla ma yapıldı ilk tutmadı ikinci yapıldı kasım 29 da 7 gün oldu yapıları artı haftaya çarşamba sonuç belli olacak inşallah Rabbim herkeze sağlıklı çocuklar nasip eder.

Arkadaslar yumurta sayim cok az.AMH degerim 0.02 tup bebk dediler.birde ankarada nehmet ener hoca varmis. Adini duyan varmi.yardimci olurmusunz

Kızlar AŞILAMA tedavisine basladim gonalf 450 75 vuruyorum mide bulantısı ve ishal var ama kabus olmuş gibi sıkışıyorum ağrı oluyo bağırsaklarında sonra çok köyü renkli siyaha dönük ishal oluyorum ozeĺlikle iğneden 10 dk sonra bide gün içinde 1 kere yine oluyo normal mi

merhaba 2.aşılamam direk 112.5 la başladım 4 gün noktaydı 8 gün muayeneye gittım

sol taraf 4 yumurta 9- 8-10-9 cm
sağ taraf 5 yumrta 9-10-9-8-13

13 cm olan yumurtayı takip edicekler dozu 75'e düşürdüler. çok fazla yumurtam var o yüzden çarşamba iptal olabılır. sadece 13 ün büyümesi gerekiyor bu durumu yaşayan???

Back
X