Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba,
benim de ilk aşılamam tutmadı. üzgün değilim hiç. en azından umudumuz devam ediyor. benim esimde sperm hareketliliği problemi vardı. yıkama ile bu sorunumuz ortadan kalkıyor. bu bile büyük umut.
aşılaması tutmayan arkadaşlar sizde üzülmeyin. bir sonraki ayki şansınızı riske etmeyin lütfen..

wannababy bilgin icin sagol..aslinda dogru olani sana yapilani beni hafta sonu diye araya sIKIStiriyo..sonra tutmuycak ve biz üzülücez..zaten cok yipratici bir sürec bide böyle olumsuzluklar olunca dahada zorlasiyor.....

Allahima dua ediyorum insallah gönlümüze göre verir..hem biliyorum ki Allah kullarin dualarina icabet eder, kul Allah tan birsey istediginde ALLAh ona istedigini verirmis....
insallah hepimizin bebegi olucak saglikla mutlulukla,,ve böyle zor oldugu icin herseyden herkesten daha degerli olucak

böyle tedavilerde en önemli şey moral. ilk aşılamamda dr beni çok germişti. hatta aşılamadan bir gün önce bana istersen kendine başka dr bulabilirsin demişti. moral sıfır, sonuç kimyasal gebelik!

şimdi başka bir drla devam ediyorum. hem daha memnunum hemde artık prosedürü bildiğim için daha rahatım. Rabbim mutlaka dualarımızı karşılıksız bırakmıycaktır. a.s.

merhaba arkadaşlar bende yarın aşilama yaptıracam igneler bıttı allah yardımcimız olsun cok korkuyorum acırmı aceba:emir_bebek:

evet arkadaşim yanlişlık var benım çatlatma ignesı yapıldı 2gun sonra aşilama yapılacak allah izin verırse yanı yarı aşilama yapılacak

arkadslar bu asılamayı herhangı bı doktor yapabılıyormu? yanı ozel bı hastahane felan mı var bılgılendırısenız cok sevınırım.allhım herese yardım etsın

Şenizgügü merhaba ben telli senın yazılarını takıp edıyorum ama anladıgımkadarıyla olumsuz allahyardımcımız olsun ben bugun yaptırcam ama sizlerın yazılarını okuyunca cok rahatlıyorum sonu iyi olur inşallah nazlı bebışinı bır an önce alırsın kucagına inşallah:CüvCüv:

böyle tedavilerde en önemli şey moral. ilk aşılamamda dr beni çok germişti. hatta aşılamadan bir gün önce bana istersen kendine başka dr bulabilirsin demişti. moral sıfır, sonuç kimyasal gebelik!

şimdi başka bir drla devam ediyorum. hem daha memnunum hemde artık prosedürü bildiğim için daha rahatım. Rabbim mutlaka dualarımızı karşılıksız bırakmıycaktır. a.s.

ben moralimi yüksek tutmaya calisiyorum mümkün oldugunca düsünmemeye calisiyorum arasira canimi siqanlar olmuyo degil ama yinede umut etmek basarmanin yarisidir.. asilamaya 3 günüm kaldi heyecanlaniyorumda artik...

hatta ben mümküm oldugunca internete bile bu konulari artik arastirmamaya calisiyorum kafami bu konuyla mesgul etmek istemiyorum...
hakkimizda hayirlisi hepimizin:ecrin_bebek:

:tomato:merhaba arkadaşlar ben aşilama yaptırdın kurtuldum cok şükur allaha inşallaha sonu da olur.ama canım cok acıdı ve şuan kasıklarım agrıyor catlamadan dolayı olurmuş.aşilama sırasında bır aletle rahımı actı galıba oacıttı.belkı sızınkı acımaz ben oyle muane olmamıştım o aletle daha once mane olduysanız zaten bılirsınız acısını.aşilamayı hıc hıssetmedım.allah yardımcımiz olsun ben rahım fılm mı bıle cektırmedım korkudan.sızlerı korkutmak istemıyorum belkı sızınkı acımaz agrı eşigıne baglıymış.:1shok:

:tomato:merhaba arkadaşlar ben aşilama yaptırdın kurtuldum cok şükur allaha inşallaha sonu da olur.ama canım cok acıdı ve şuan kasıklarım agrıyor catlamadan dolayı olurmuş.aşilama sırasında bır aletle rahımı actı galıba oacıttı.belkı sızınkı acımaz ben oyle muane olmamıştım o aletle daha once mane olduysanız zaten bılirsınız acısını.aşilamayı hıc hıssetmedım.allah yardımcımiz olsun ben rahım fılm mı bıle cektırmedım korkudan.sızlerı korkutmak istemıyorum belkı sızınkı acımaz agrı eşigıne baglıymış.:1shok:
test yaptirdiginda sonucunuda yaz lüften olumlu yada olumsuz..

bence benimkide acimaz cünkü bende endometrioz var ameliyat bile oldum belki tüplerim tiklidir diye ama endometroíoz cikti.. kasik agrilarina okadar aliskinim ki asilamadaki minicik agri viz gelir

maksat sonucu güzel olsun bebek haberi bütün agrilari alip götürür yerine mutluluk birakirhihoyyyt

29 eylülde ben de aşılama yaptırdım.ama sonuç malesef negatif çıktı.ben aşılamamı kocaeli cankat tıp merkezinde yaptırdım.toplam ücret 350 ytl oldu,ilgilenenlere!eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı söylendi.ama niye olmadığını anlamış değilim.bu gibi durumlar pisikolojik sanırım.şuan artık tedaviye son verdim.kendi haline bırakıyorum vücudumu artık.ne dersiniz?aşılama yaptırıp hamile kalan var mı acaba?ya da kaçıncı denemede kaldınız?bir umut olursanız sevinirim.

süprizzzzzinşaalla acımaz agrımaz tabıbıkı hepımizın istegı dılegı bebek sahıbı olmak oyuzden acılara katlanıyoruz.tabıkı sonucu soylerım buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz.eşim ayaga kaldırmıyor bışey olcak dıye emegımız boşa cıkmaz inşaallah.benım 650 yeteleye mal oldu soran arkadaşlar var soylemek istedım.

slm arkadaşlar ben 3 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk aşılamamda hamile kaldım inş herşey yolunda gider şimdi 7 haftalık hamileyim umarım her bebek isteyen bu duyguyu tadar allah hepinizin yardımcısı olsun her bebek isteyen için hep dua ediyorum allah her isteyene verir inş

slm arkadaşlar ben 3 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk aşılamamda hamile kaldım inş herşey yolunda gider şimdi 7 haftalık hamileyim umarım her bebek isteyen bu duyguyu tadar allah hepinizin yardımcısı olsun her bebek isteyen için hep dua ediyorum allah her isteyene verir inş
slm canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.kucağına aldığın günleri de görürsün inş.sizin sorununuz neydi de aşılama yaptırdın?bana tüm aşamalarını anlatabilir misin?çok merak ediyorum.çoğu arkadaştan tam bi bilgi alamadım.işlem öncesi ne kullandın,ne kadar kullandın,hangi gün başlanıyo iğnelere,hangi gün çatlatma iğnesi ve aşılama yapılıyo..yani kısaca herşeyi anlatabilir misin?belki sıkılmışsındır sorularımdan ama dr'a gitmeyi bekleyemiycem.acilen :1hug:yardımcı olursan çok sevinicem.
Allah yar ve yardımcın olsun...bebişinle sağlıklı günler diliyorum....

naz77 canım bende tebrik ediyorum seni.güle güle büyüt.inşallah sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin canım. darısı bütün isteyenlerin başına .küçük meleğine iyi bak.
sevgiler ......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tebrik ederim.kolay bir hamilelik dilerim.dün aşılama oldum bende, hepimiz için hayırlısı olsun,

süprizzzzzinşaalla acımaz agrımaz tabıbıkı hepımizın istegı dılegı bebek sahıbı olmak oyuzden acılara katlanıyoruz.tabıkı sonucu soylerım buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz.eşim ayaga kaldırmıyor bışey olcak dıye emegımız boşa cıkmaz inşaallah.benım 650 yeteleye mal oldu soran arkadaşlar var soylemek istedım.

aşılaman hayırlı olsun, inşallah hamile kalırsın.aşılama sırasında hiç acı hissetmedim ama bazılarında acı olabiliyormuş sanırım.kasıklarımda ağrı oluyor aşılamadan beri.birde şişkinlik hissi.işe başaladım ama yormuyorum kendimi.

öncelikle asilamasi tutan arkadaslari tebrik ediyorum.bende bugün son kontrolden gectim pazar saat 7 randevu verdiler asilama icin..toplam 5 yumurtam gelismis.3 solda 2 sagda soldakiler daha iyi durumdaymis.doktor cok güzel dedi..esimede spermiogram yapildi oda harika..kan testi de yaptilar ve catlamanin henüz baslamadigini ama tam istenilen zamanda olacagini söyledir..cok umutlandim insallah tutar

hayırlı olsun hamileligın sagliklı gecer.inşallah bebegın sagliklı dogar.darısı başimıza

:teselli::teselli:benım aşilamam 4gun oldu ama agrılardan kutulamadım belım ve kasıklarım cok agrıyor.inşaallah emegımıze acılara deger kavuşuruz bebışimize şişkınlık bendede var hayırlısı rabbımden

a.s[QUOTE=pelin arkadaşim benım icin guzel dılekte bulunmuşsun cok tşkederım.allahım hepımızın dılegını kabul etsın

Back
X