Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senağlamacanım merhaba ben cok uzgun karışik duygular icerısındeyım pazar sabahı uyandıgımda okanı gordum inanamadım gözlerım yerınden cıkacaktı ki beklıyordum duşün hamılelıgı kabullenıp otursaydım tuttu tutacak deseydım nasıl bır tıranva gecırırdım 4gun erken oldu yaklaşik 2saat agladım sonra eşimle afyona gezmege gıttık acıldım şimdı iyiyim.inşaallah rabbım sana yaşatmasın bu uzuntuyu inşaallah ben hamıleyım dıye haykırırsın dualarım senınle.doktorumu aradım gel konuşalimdedı galiba yıne yaptırcam hayırlısını dıledık hep bılıyorum rabbım hayırlısını verecek inanıyorum.guzel haberlerını bekliyorum

benım aşilama 650 ytl oldu ama ilacin yarısını ssk karşilamıştı sımdı 2.sıne bılmıyorum

senağlamacanım merhaba ben cok uzgun karışik duygular icerısındeyım pazar sabahı uyandıgımda okanı gordum inanamadım gözlerım yerınden cıkacaktı ki beklıyordum duşün hamılelıgı kabullenıp otursaydım tuttu tutacak deseydım nasıl bır tıranva gecırırdım 4gun erken oldu yaklaşik 2saat agladım sonra eşimle afyona gezmege gıttık acıldım şimdı iyiyim.inşaallah rabbım sana yaşatmasın bu uzuntuyu inşaallah ben hamıleyım dıye haykırırsın dualarım senınle.doktorumu aradım gel konuşalimdedı galiba yıne yaptırcam hayırlısını dıledık hep bılıyorum rabbım hayırlısını verecek inanıyorum.guzel haberlerını bekliyorum

bu durumda ne denilebilri gercekten bilmiyorum....üzülme demek cok sacma cünkü cok üzülüyo insan bende de aynisi olsa aglamaktan bende kendimi yer bitiririm.4 gün erken olmasi normal mi acaba önceden de böyle erken olurmuydun???

bende tuhaf olan, hala hicbirsey hiseetmiyorum adet günüme az kaldi normalde gögüslerim 10 gün önceden sismeye baslardi ama simdi tik yok..dünden beride burnuma sarimsak tursusu koskusu gelio (aslinda nefret ederim) söyleyince bile agzim sulaniyo...hayirdir insallahCADIARZU...

aa bide unutmadan bana doktorum asilamayi pespese yaptirmayin ilki tutmazsa 1 ay ara vermek dogru olani demisti.yumurtaliklarin dinlenmesi acisindan...bence sizde kendinize sans taniyin...
insallah ikincisinde tutar canim dualarin seninle:Saruboceq:

4 gun erken oması normalmiş genelde gunude olurdu .normalde benımde gosun 10gun öncesı şişerdı ama ben aşilama ignelerını vurunca cok şiştı adet olunca gectı demıştım zaten agdet agrılarım aşilamadan hen sonra başladı. Arkadaşim bana oyle gelıyorkı senınkı tuttu tabı umutlantırmak degıl benımkı bır yanın olmadı yanında olsunkı nagatfte cok uzulme ama şudavarkı olmasaydı belırtı kesın olurdu goguste yada agrıların olurdu enazından ben iyi duşunuyorum hakkında hayırlısı. ben doktorumla goruştum aşilama yapalım dedı ben daha kendıme gelemedıgımı soyledım belım kasıklarım goguslerım cok yıprandılar ve hala agrılarım var degınce sen bayramsonunakadar dınlen sonra dırek tup bebek dıyorum haklısın vucuda cok ilac yukluyoruz halıyle etkılenıyordedı kesın cozum tup bebek ve ben düşunmedıgım şeyler başima gelıyor inan gazete tv de tup bebekle bır konu olsa gecerdım cok uzak gelıdı bana ama şimdı burnumun onunde hıc bır yerı goremıyorum:1no2:

sen nezaman yaptıracan testı.buarada şu incıre başlıycam yarın allah izın verırse gunde 3 ögun yemekten önce incırsuyu idi mıktarı nekadar birde kaynayan incırıde yemek gerekırmış öyle duydum dogrumu aceba

canim benim bugün 10.günüm benim kocis bekliyelim diyo birkacgün daha beklicez galiba..bakalim hayirlisi..evet sende olan hicbir agri bnde olmadi ama belkide progesteron kullaniyorum belkide ondan agrim olmadi.progesteron agri ve rahim kasilamalrini hafifletiomus..ve salgiladigi hormonla bebegin rahimde daha iyi tutunmasini sagliyomus..az öncede kocis ise giderken söyledi rüyasinda görmüs asilama tuttu dedi bi sevindim ki görme sanki doktor onay vermis gibi :)

belkide senin vücudun cok mu hassas acaba ilaclara bu kadar tepki verdiler ..tüp bebek asilamadan cok daha yipratici bir sürec cok dogru karar verin bazi doktorlar hastasiyla ugrasmamak icin direk tüp bebege yönlendirolar..bu arada senin yas kacti bide sizde sorun neydi tam olarak?

incir kürü icinde 1 lt su kullanilio..ama ben ssadece suyu icilio diye duydum...

Ben 3yıllık evlıyım 27 yaşindayım doktorum iyi sankı bızımle ilgılenıyor konyanın en gözde doktoru bu arada konyadayız bız.ben yalovayı gormek istıyorum bızım aile dostlarımızda var ama ben gıtmedım daha .dılegımız ozaten allah hayırlara getırsın inşaallah gercek olur.spermde hareketlılık yavaşmıs.senın rahatsızlılıgını okumustum ne o nasıl bır sorun verdı sıze

doktorundan memnunsan sorun yok fakat tüp bebekte asilamanin cok daha fazlasi ilaca hormona maruz kaliosun..iyi düsünmek gerek.

memleketim güzeldir yerimsenibenyerimseniben keske bende yalovada olsaydim ama almanyadayim ben evlenip geldim.bizde de ilk basta spermde yavaslilik dediler cok bol meyve yedi esim her aksam taze meyve suyu yaptim ona yemek aliskanliklarini degistrdi.simdi hersey harika onda, ama bende endometrioz cikti...bebegin döllenirse eger rahimde yerlestigi yere endometrioz deniliyo..hastaliksa heray düzenli adet görüyosun fakat kanama disari oldugu gibi iceriyede oluyo ve pis kan rahimde bir yere yerlesio zamanlada kisirliga neden oluyo

canım merhaba dun bu siteyıi hıc acamadım bı sorun vardı galıba cok korktum senınle bırdaha goruşemıycem dıye ama acıldı cok şukur.bende eşime keçıboynuzu kuru kendımede inçır kurune başladım bakalım şifasın alılız inşaallah.hastalıgınada cok üzuldum gecmış olsun.:ecrin_bebek:

evet ayni problem bende bugün oldu error veriyodu site.
keci boynuzukürünü cok duydum cok kiside ise yaramis.insallah sizde de ise yarar..sira sira bebisleriniz olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu arada yarin kanda baktiricam sabah cagirdi doktor.öglenden sonra sonuclari belli olucak..yarin büyük gün...cok heyecanliyim::ALLAH hayirlisni vermistir insallah:ecrin_bebek::CüvCüv:

Banada sonucu yazarsın..inşallah hayırlı haberler alirsınız.hangı ülkedesınız bu arada

herkese merhaba ben de pko var15 gün önce aşılama yapıldı dün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif doktorumu aradaım adet gelene dek bekle dedi.bazen belli olmayabiliyormuş bende de sanki adet olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo.aşılama yaptırdıktan 2 gün sonra bende aşırı gaz problemi ve kabızlık oldu kasıklarımda kramp arada bir baş dönmeme oldu bende bu belirtileri gebelik diye yorumlamıştım.ama dewğilmiş .

arkadaslar doktorunuz asılamaya nezaman gecti ben 4 aydır klomen kullanıyorum gecen gun fılm cektırdım sonuc ıyı hemen asılama yapalım dedı dr yani daha 4 aydır tedavı goruyorum erken deyılmı sızce dr istemıyorum asılama dedi bozuldu biraz siz asılamayı nekadar sure sonra yaptırdınız

telli bende de kötü haber var tutmadi malesef..okadar üzgünüm ki yikildim resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aşılama yaptıran bütün arkadaşlar hepinize slm.a.s.aşılamadan sonuç almış olsanız da,sonuç alamamış olsanız da lütfen bütün tecrübelerinizi,yaşadığınız fiziksel değişiklikleri anlatın ki biz yeniler faydalanalım.benim tahlilime daha 5 gün var ama artk dayanamıyorum.içime sıkıntı basıyo.belki sizin yazdıklarınızdan ben ve benim gibiler bişiler okurlar da rahatlarlar.şimdiden teşekkürler cvbınız için:enbuyukkk:

canım öncelile inş allah bebegini kucagına almayı nasip eder
herkezede ben tam 2kere aşilama yaptım ama sonuç negatif tabi bu birazda dr bagli şuan karından iğne yaptırarak aşilama yaptıracam 3.sünü bakalım artık canim sana tavsiyem stresten uzak dur ve kendini fazla yorma umarım hamilesindir

elif benı şok ettın bugun sankı ben test yaptırmış gıbı bekledım inan işyerınden eve kendımı zor attım haber icın.ama canım benım hayırlısı boyleymış ne olur uzulme lutfen.kacyıllık evlısın yaş kac

arkadaslar doktorunuz asılamaya nezaman gecti ben 4 aydır klomen kullanıyorum gecen gun fılm cektırdım sonuc ıyı hemen asılama yapalım dedı dr yani daha 4 aydır tedavı goruyorum erken deyılmı sızce dr istemıyorum asılama dedi bozuldu biraz siz asılamayı nekadar sure sonra yaptırdınız

ben klomenı 1ay kullandım sonra aşilama yapıldı tabı oda olmadı bence erken degıl gercekten istıyorsanız.beklemek istersen sen bılırsın kac yıllık evlısın

telli bende de kötü haber var tutmadi malesef..okadar üzgünüm ki yikildim resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzülme canım. herşeyin hayırlısı. bak ben ikinci aşılamam tuttu diye daha sevinememişken hevesim kursağımda kaldı. ilk kan testim normalin çok üstünde çıktı. ikincide katlaması gerekirken hiç değişmedi. iki gün sonra tekrar bakılacak. daha önce de kayıplarım var. inan böyle olması hiç olmamasından daha kötü oluyor.

Rabbim hakkımızda her zaman hayırlısını versin. şimdi kurbanlık koyun gibi bekliyorum. senağlama

Back
X