Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tombı merhaba ben tek zannedıyordum kendımı cogu arkadaşlar hıc etkilenmedı aşilamadam ama ben cok kotu oldum belimden ayakta kalamıyordum cok şittetlı agrıyordu karnım 6aylik hamile gıbıydı şiştı kasıklarımda kıraplar vardı goguslerım felakettı.doktorum ilaçlardan cok etkılendıgımı soyledı hıç abartmıyorum inan. 5gun surdu zaten ondan sonrada adet agrım başladı sonu kotu oldu 4gun erken oldum.tabı korkutmak degıl amacım yaşadıklarımı anlatıyorum.doktorum aşilama yapmıyalım dırek tup bebek dıyor hayırlısı

elif benı şok ettın bugun sankı ben test yaptırmış gıbı bekledım inan işyerınden eve kendımı zor attım haber icın.ama canım benım hayırlısı boyleymış ne olur uzulme lutfen.kacyıllık evlısın yaş kac

bende sok oldum esimde okadar üzüldük ki hala toparliyamadim ben kendimi..esimde bana destek icin iyi görünmeye calisiyo ama oda perisan..hayirlisi böyleymis napalim ALLAH yazmamis bize ...insallah bundan sonra..diyecek fazla bise yok:çok üzgünüm:

benim yasim23 canim 3 yillik evliyiz...ama sorun yasta degil endometrioz olmasi nedeniyle rahimde bebek tutunamiyosenağlama

canımbenım yapacak birşey yok yazımız buymuş kendıne gel toparlan eşinıde kendınıde daha fazla üzme ...doktorla goruştunuzmu neyapmayı duşunuyorsun

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende aşılama yaptırıcam bende pko var.pko olupta sonuç alanlar varmı?

bizim herseyimiz zor oluyo zaten evlenirken bile bir sürü problem cikmisti aileler falan hepsini atlattik.insallah bunuda atlaticaz..

doktorla görüsemedik canim lütfedip geri aramadi beni kötü haberi alinca biz aradik hem biraz teselli hemde bundan sonrasini konusmak icin hastasi var dediler ögle arasinda dediler o sizi arar dediler ama iki gün bitti aramadi..banada sinir geldi braz akisinina birakicaz esim sonra tüp bebege gecelim diyo ama onunda garantsi yok..bakalim herseyin hayirlisi

bende hep oyle dıyorum canım bızimde herşeyız zor oldu.onemlı olan mutluluk gerısı boş uzulme.

naber canim nasilsin...mutluluk varda 3 yildan sonra insan bebek istiyo hemde deli gibi..bide étrafin durmadan sormasi cildirtiyo beni...evden disari cikmák ístemiyorum,,bütün arkadaslarim hamile bitek ben degilim onun icin onlarlada görüsmek istemiyorum...sende ayni durumdamisin..

naber canim nasilsin...mutluluk varda 3 yildan sonra insan bebek istiyo hemde deli gibi..bide étrafin durmadan sormasi cildirtiyo beni...evden disari cikmák ístemiyorum,,bütün arkadaslarim hamile bitek ben degilim onun icin onlarlada görüsmek istemiyorum...sende ayni durumdamisin..

Merhaba, yazdiklarini okudum da; senicok iyi anliyorum. Seni biraz rahatlaticaksa bana gore durumun cok daha iyi. Ben 30 yasindayim ve 8 yillik evliyim. Arkadaslarimin cocuklari okula gidiyor, cogunun 2 tane var zaten....Ben de bu ay asilama denedim, sonucu henuz bilmiyorum ama adet belirltierim basladi bile :( Moralim cok bozuk ama onumuzdeki aya umutla bakmaktan baska carem yok. Her ne kadar biksam da ......
Hepimize bol sans ve herseyin hayirlisi olsun....

arkadaşlar merhaba. dün ikinci aşılamamı oldum.bu sefer biraz daha umutluyum.hayırlısı bakalım. aynı zaman da çok da heyecan ve korkum var.karışık duygular içersindeyim.allah hepimizin gönlüne göre versin.dualarımızı kabul etsin.umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. umutlu olmak bu işin yarısını başarmaktır.ben inanıyorum ki hepimizin bir gün başarıcağız.umudunuzu kaybetmeyin .sevgiler......

selam ilay mehmet colakoğlu memnunluga gelınce aşilamam tutmadı tutsaydı memnun olurdum galıba]]

elif haklısın bendede aynı durum ben esnefım gunde hıc gelmezse 10kışi ve hepsı soruyor cok muşterıden sonra aglarım cok acımasızca soruyorlar olmuyomu yoksa istemıyormusunuz sorusu benı kahredıyor.amasen dışarı cıkmıyor sorularada maruz kalmıyorsun

arkadaşlar cvp yazdığınız için teşekkürler.ben aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliom yani sizden 1 adım ilerdeyim şuan.o yüzden sormak istediğiniz bişiler varsa sorabilirsiniz .elimden geldiğince biliosam cvp yazarım pc nin başına geçince.yaaaa bu pko illetinin tedavisi yok mu bu nsl bi hastalık.senağlama

slm bende aranıza yeni katıldım .tecrübelerini paylaştığın için saol
.umarım senin içinde hayırlısı olur.ben de çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı .şimdi aşılamaya gelmiş sıra ama ben çok korkuyorum aşılama yaptırmaktan .çok zormuş acı veriyormuş doğrumu?:teselli:

slm aynı dert herkezde maalesef çevredikiler insanı umutsuzluğa sürüklüyo,moral bozuyo ama kendimizi eve kapatmaklada olmuyo...sabır ve dua inş allah hepimizin gönlüne göre verir...

anlıyorum senı elif yapacak bırşey yok dua etmekten başka.ne duşundunuz kararınız ne olacak.şu kure başlasaydınız bakalım ne olcak bırde msn de gorüşebılırız varsa

ben adacayi icmeye basladim esime de yien bol meyve takviyesi yapiyoruz.biz almanyada oldugumuz icin her bitkiyi burda bulamiyoruz malesef hala arastiriyorum..internetten ismarlicam bu gidisle.kuru incir bile bulamadim burda sen anla artik...sen basladin mi incir keci boynuzu falan diodun noldu???

slm arkadaşlar ben 3 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk aşılamamda hamile kaldım inş herşey yolunda gider şimdi 7 haftalık hamileyim umarım her bebek isteyen bu duyguyu tadar allah hepinizin yardımcısı olsun her bebek isteyen için hep dua ediyorum allah her isteyene verir inş
merhaba arkadaşım,
hamileliğinin 9. ayına kadar hayırlı,sağlıklı olur inş. burada hepimizde aynı aşamalardan geçiyoruz ve sonunda senin durumunda olmayı ümit ediyoruz.bende ilk aşılamamı yaptırdım 26 ekim de.2 hafta sonra kanda gebelik testi istediler.önümüzdeki hafta pzt. günü yaptırıcaz testi.acayip heyecanlıyız.inş. senin gibi hayırlı bir haberle dönerim evime.allahım sana da sağlıklı hamilelik nasip etsin bizede tez zamanda tedavimizin sonunda mutlu haberleri eşimize,ailelerimize ve arkadaşlarımıza vermeyi inş.şimdilerde göğüslerimde şişkinlik,uçlarında acı hissediyorum.ara ara da batmalar oluyor.özelliklede aşılamamın ilk 1. haftasında çok oldu. 2-3 gündür biraz daha azaldı.sende ne gibi belirtiler olmuştu yazarmısın lütfen.çok merak ediyorum.vücudumdaki her değişiklik bana umut veriyor.cevabını bekliyorum

ya bu pko çok sayıda kontrolsüz yumurtalar oluşmasına neden oluyo ya,ilk ay gonal f i yüksek dozda başladık çok sayıda çooook büyük yumurtalar oluştu iptal ettik tedaviyi ohss ye neden olur diye.2. ay az dozla başladık brz artırdık ama cvp vermedi işte bu ayda azdan başlayıp yavaş yavaş artırdık ve güzel bi yumurta gelişti ve aşılama oldu ama sonuç ne olur bilmem.5gün sonra belli olcak işte.ooofff off geçermi bu beş gün yaaaa.her geçen gün daha sıkıntı yapıyo bana.ve sanki içimden bi ses olmicak diyo.senağlama
sevgili gügü,
böyle karamsar olma lütfen ve herşeyden önce sabretmeli ve bol bol dua etmelisin.bende aşılama yaptırdım 1 hafta önce. 1 hafta sonrada tahlil yaptırıcam.allah bebek haberleri alıp vermeyi nasip etsin hepimize inş. ama şunuda unutma ki çocuk sahibi olabilme yolunda çevremizde ve burada binlerce farklı anlatım var.bazen öyle şeyler okuyoruz ki inanamıyoruz.hiç olamaz dediğin kişiler bile çocuk sahibi olmuş.takdir allahın.ondan başka sığınacak,isteyecek hiç kimsemiz yok.hepimize allah bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin en kısa zamanda inş. sıkma canını tatlım tamam mı. sorularınız için özel meil adresimi veriyorum. seker_prensess@hotmail.com

Back
X