Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar olmadı buseferde okadar umudum vardiki bir anda çöktüm dünden beri sanki gözlerimde çeşme var diyorum kendime yapacak bişey yok ALLAH tan gelen herşeye amenna ama olmuyo bilmiyorum çok kötü hissediyorum.tekrar klomene başlayıp bu ayda aşılama yaptırsammı sizce ne dersiniz
::
canım arkadaşim klomenı doktorum takıbıyle kullanman gerek nasıl kullancan kendın kasıklarda kıstın olup olmadıgına veyumurtanın nasıl geliştıgını nasıl bılceksın sonra ignede ver..yoksa benmı yanlış anladın boyle sormadınmı yoksa:1shok::1shok::1shok:
sanırım yanlış anladın beni beni ekim 27 de aşılama yaptırmıştım ama olmadı 16 kasımda adet oldum bu ayda aşılama yaptırayımmı acaba diye sordumCADIARZUCADIARZU
sanırım yanlış anladın beni beni ekim 27 de aşılama yaptırmıştım ama olmadı 16 kasımda adet oldum bu ayda aşılama yaptırayımmı acaba diye sordumCADIARZUCADIARZU
kasım 17sınde gıdıyoruz allah izın verırse yapacak birşey yok.::klava:
anladım benım ilk aşilamam tumadı ama doktorum üst üste yapmıyalım ilaclar dıger ayada faydasını gosterebılır dedı doktorun ne dıyor
bugün görüştüottom doktorumla tekrar deneyelim herhangi bi mahsuru yok dedi bende tamam dedim ama cumartesi tekrar görüşücez:uhm::uhm::uhm:
merhaba kızlar... ben aranıza yeni katılıyorum. hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz aslında. bizde 3 yıllık evliyiz ve bir yıldır çocuk sahibi olmayı denedik ama olmadı. araştırmalar sonucunda eşimde morfolojik sorun çıktı. yani % 3 spermin kalitesi. bende de pko çıktı ama doktorum kilo veirsen eğer kaybolur dedi. kilom çok fazla değil ama boyla orantıya göre 4 kilo fazlam vardı verdim. şimdi kilo almamaya çalışıyorum. daha sonra hepsi benim bütün kontrollerim temiz çıktı. korkarak rahim filmi çektirdim ama hiçbir sorun yaşamadım sonra kasıklarımda ağrı oldu ama çok fazla değil, ağrıya değdi sonuç olarak oda iyi. şimdi gelecek ay sanırım aşılama yapılacak. inşallah herkesin gönlüne göre verir allah...dua edin ve hayırlısını dileyin
sana yol göründü demek canim insallah hakkinda hayirlisi olsun...eger ise yararsa bende evde küveti doldurup dalarim icinesırnaşık şey
:sm_cool:
canım keşke işe yarasın sicak su evde kuvetın altına odun koyar yakarım:sm_cool: benımicındenbır ses bu ay hasta olmuycam dıyor sadece icım dıyor daha eşime dahı soylemedın.allahıma dua edıyorum inşallah butun isteyen çiftlere yaşatsın bızede ....bılıyorsungecen ay erken oldum 4gun 13gun var adetıme.gecen ay aşilama yaptırdıgım halde hıc hıssetmedım bu hıssı hayırlısı husranda olabılır:çok üzgünüm:
:sm_cool:
canım keşke işe yarasın sicak su evde kuvetın altına odun koyar yakarım:sm_cool: benımicındenbır ses bu ay hasta olmuycam dıyor sadece icım dıyor daha eşime dahı soylemedın.allahıma dua edıyorum inşallah butun isteyen çiftlere yaşatsın bızede ....bılıyorsungecen ay erken oldum 4gun 13gun var adetıme.gecen ay aşilama yaptırdıgım halde hıc hıssetmedım bu hıssı hayırlısı husranda olabılır:çok üzgünüm:
canim insallah icindeki ses sana dogrulari söylüyodur.hakkimizda hayirlsi olsun..bide gecen ay tedaviyle olmadi bu ay hicbseysiz hamis olursak nekadar güzel olur aslinda..benimde adet olmama daha 14 gün var onun icin simdien o seslere kulak asmak istemiyorum cünkü sonradan sonu hep hüsran oluyo.bence sende kendini fazla kaptirma canim üzülme sonra gecen ay yasadiklarini düsün.
nişallah.amin dualarımız kabul olsun.bız neyı kolay buldukkı gebelıkte aynı işte rabbım guldurur sonun da inşaallah........haklısın kaptırmıycak kendımı ama cok istıyorum bir bebegım olsun benım de herkez gıbı...:çok üzgünüm:
slm ben yeni üyeyim bu bölümü tamamen okudum diyebilirim aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan arkadaşlar daha sonra buraya birşeyler yazmıyorlar diye düşündüm dr bana da geçen ay aşılama düşünüyor ben nerede yaptıracağıma karar veremedim sizce bir tüp bebek merkezi bu konuda daha iyi midir? yoksa ben özel hastana de mi yaptırayım? nasıl karar verdiniz yardımcı olursanız sevinirim