kardesini allah tamamina erdirsin canim insallah..hayirli ugurlu olsun..
verdiniz mi bari kizi???belki o kalabalikta sana sira gelemeistir canim hazirlikli ol.bundan sonra görüsünce görürsün ki mutlaka birkac densiz sorucaktir.bende kimse bebek sormadiginda seviniyorum.biyere gittigimde sanki sinavdaymisim gibi lütfen sormasinlar lütfen diye dua eediyorum.yalan söylemek zorunda kaliyorum hep ve bunu hic istemiyorum.
az önce aynaya baktim hani bir günde cöktü derlerya su anda öyle görünüyorum...senağlamahalsizim,gözlerim mosmor..dudagimda ucuk cikmis...dün kaynanam aradi kaynimi evlendiriyolarmis müjde vermek istedi beni ilgilendirmez dedim ister evlensin ister evlenmesin.hayirli olsun bile demedim.sustum.aslinda orda düsündgüm sey "simdi oda evlenicek onunda hemen cocugu olur" oldu.allah im ben bu psikolojiden nasil kurtlucam yaaa...hicbirseyden mutlu olamiyorum...her saniye aklimda...
hakkimizda hayirlislini diliyorum yine..:Saruboceq:
allah razı olsun vedık kızı arkadaşlardı zaten.aceba ikimızmı aynı duşunuyoz yoksa her cocugu olmayan boyle bızımgıbımı cok benzıyor senınle yaşadıklarımız ben o toplumdan cıktım yalan soylemeden sormadılar sormak isteseler bulurlardı zaman .gecen bayramda kadının bırı tokalaşirken iyi bayramlar yerıne kulagıma cocuk varmı dıye sordu benı bunalımasoktu ...bende kardeşime soyledım senın cocugun olur benden once annem onu buyutur of of dıyorumya aynı şeylerı yaşiyoruz allah iyikı senı karşima cıkardı icimde bırşey kalmıyor canım benım uzulme .neyse camları sıldıgıne sevındım onumuz bayram :sm_cool:temızlık lazım.bende temızlıkten alırım hırsımı