Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar benim doktorum 6 gün boyunca bana menogon verdı ve p.tesi gel bı bakalım dedı ama asılmamı yapıcak yoksa ıgneye devammı dıycek dozmu arttıracak bılmıyorum.artık bı melek ıstıyorum ınsallah hepımız bırgun kucaklarımızda meleklerle bı yerde buusur su anda bu stresımıze ozaman anlatır gulerız dımı:lepi:

merhaba arkadaşlardun doktora gıttım ve persembe asılamam yapılacak ılk asılama olacak umarın ılkıyle olur.umarım hayırlı haberler verırım sıze

merhaba arkadaşlardun doktora gıttım ve persembe asılamam yapılacak ılk asılama olacak umarın ılkıyle olur.umarım hayırlı haberler verırım sıze

inş. ilk ve son olur. darısı başımıza bende nisan da başlayacağım hayırlısıyla..

evet asılamam yapıldı bakalım 14 nısana kadar beklıycekmısız bende buyuk bır operasyon sanıyordum muayne gıbı bıseydı sohbet ederek ve yuksek moralle gırdım ıcerı.umarım ılk ve son olur dedıgın gıbı ayderya.ben pek umıt etmıyorum doktor ılk asılamada %18 ıhtımal verıyor ama hayırlısı bakalım artık

arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim

selam gugu sana bir soru soracagim bende asılamaya yenı basladım ılkı tutmadı , kullandıgım merınol ıgnelerınden dolayı 2 tane kocaman kıstım olustu ve sımdı 21 gun dogum kontrol hapı kullanıp onların gıtmesını bekleyecegım ve sonra kısmet olursa 2. asılama deneyecegım . bu bahsedılen PKO nedır acaba ? ıkıncı olarak ogrenmek ıstedıgım senın bılgın varmı bu ıgneler genelde boyle kıst yaratıyormu yoksa kırk yılda bır banamı denk geldı acaba ? sımdıden cok tesekkur ederım

selam Ozlem1415 bende tam o konudan bahsetmıstım benımde ılac yan etkısıyle 2 tane kocaman kıstım oldu 21 gun kontrol hapı kullanacagım 2 ayda en erken gecer demısler sana uzuldum buna sımdı ben sormamıstım dogrusu doktora , keske olmasaydım o ıgnelerı :( sana kolay gelsın

arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim

bende geçen mart ayında aşılama için ilaçlar kullanmıştım klomen daha sonra gonal f ve her arada ksitim oluşuyordu. sonra doktor bana hep d.kontrol veriyordu. yani yumurtalar bir büyüyor bir küçültülüyordu. hep dengem bozuldu.. başka bir doktora gittim. bana d.kontrol hapı kullanmamamı söyledi. sonra kendiliğinden takibe aldı. kistler kendiliğinden geçti.. gereksiz hap kullanmamış oldum. arada yine kist oluşuyo ama hap kullanmıyorum artık.. ama doktoruna danış bence tekrar....hap kullanman süreyi uzatır...

pekı ayrederya , yıne arada kistler olusuyor dedıgın , asılama oncesı yıne yumurtlama artırıcı ıgnelere ılaclara devam ettıgın ıcınmı acaba? yoksa devam etmedıgın halde bu ılaclar oyle bır etkı yaptıda duzenını bozdu her ay bu surecmı olusuyor ? bende bugun arayacagım doktorumu konusacagım bu anlattıklarını soyleyecegım , cok tesekkurler bızımle paylastıgın ıcın . benımde aslında sınırımı bozan bu oldu bende hıcbır problem yok asıl problem esımde ama neden bana bu ıgnelerı kullandırttı doktor , benımle aynı durumda bır arkadasım var onun doktoru kızda yumurtlama sorunu olmadıgı ıcın sadece zamanı gelınce catlatma ıgnesını yaptırıp asılamayı yaptı . demek o sekıldede olabılıyormus .

kızlar selam bende yeni aşılama oldum ayın 7 sini bekliyorum umarım tutar.ALLAH her kese nasib etsin bebek.benim 8 santim kistim vardı doktorum dogum kotrol hapıyla 3 ayda kecdi kistim.ama ben yasmin ilacı kulandım cok iyi vallah

kızlar selam bende yeni aşılama oldum ayın 7 sini bekliyorum umarım tutar.ALLAH her kese nasib etsin bebek.benim 8 santim kistim vardı doktorum dogum kotrol hapıyla 3 ayda kecdi kistim.ama ben yasmin ilacı kulandım cok iyi vallah

selam inşallah pozitif sonuç alırsın.Allah hepimize nasip eder inşaaallaah...

inşallah caım allah her kese nasib etsin.ALLAH bizlere şifa versin.her kesin yüzü gülsün

selam kızlar bugün kan testi yaptırdım
aşılamanın 11.günü sonuç 5.62 çıktı
bu ne demek oluyor şimdi
dr.um perşembe günü test tekrarı istedi

arkadaşlar merhabalar.bana haziranda zekai tahir burak kadın doğum hastanesinde aşılama yapıldı.olmadı.doktor daha sonra iğneli tedaviyi önerdi ama 3 sene dolmadığı için heyet raporu alamadık.bizde ara verdik.aslında oradan çok ta memnun kalmadım.orada tedavi gören var mı? ankara da yeni olduğu için hastaneleri pek bilmiyorum.nereyi önerirsiniz?
allah herkese hayırlısını nasip etsin.

selam kızlar bugün kan testi yaptırdım
aşılamanın 11.günü sonuç 5.62 çıktı
bu ne demek oluyor şimdi
dr.um perşembe günü test tekrarı istedi

inşallah hamilesindir canım 5 üzeri gebelik.ama bazen iğne ve ilaçlarda hcg yi yükseltiyormuş inşallah perşembe günü 2 katına çıkar.

Slm arkadaşlar..Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,bugün dayanamayıp yazdım:)Bana 30 martta aşılama yapıldı..Tedaviye adetin 4.günü gonal f penle 450 mg 75 le başladım..5.günü klomenle devam ettim.1 hafta sonra doktora gittim,sadece 1 yumurta gelişmişti ve oda çok küçüktü..Sonra doktorum gonal f pen 900mg 150 verdi..Her doktora gidişim hayal kırıklığı ..cuma gittim 1.04 dedi yumurtanın büyüklüğü çok küçük gelişmiyo dedi..yıkıldım .bir gün sonra gittim harika 1.98 olmuş dedi..ve hemen çatlatma iğnesi verdi.Pazar günü yaptırdım.pazarteside aşılamam yapıldı..Hiç acı hissetmiyorsunuz normal vajinal muayene gibi..Bugün 8.günüm gün sayıyorum:)

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdım yarın 10 . günüm yeni kayıt oldum bu siteye ve sizlerle paylaşmak istiyorum .ben dün tahlil yaptırdım dayanamadım ve sonuç negative çıktı ama gene umudumu kaybetmedim doktorum yarın bekliyor doktoruma tahlil yaptırdığımı söylemedim sölemiyecemde hayırlısı

benimde yumurtalarım büyümüyor boni bana önerceğin bişey varmı 4. ayım hep klomen kullandım bu ay dozunu artırdılar ama yine doktorun istediği büyüklükte değil ne yapacamı bilmiyorum

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdım yarın 10 . Günüm yeni kayıt oldum bu siteye ve sizlerle paylaşmak istiyorum .ben dün tahlil yaptırdım dayanamadım ve sonuç negative çıktı ama gene umudumu kaybetmedim doktorum yarın bekliyor doktoruma tahlil yaptırdığımı söylemedim sölemiyecemde hayırlısı

merhaba hoşgeldin canını sıkmak istemem ama eğer kan tahlili yaptırdıysan çoğunlukla doğru çıkıyor.ben de 11.günde baktırmıştım kanda negatif çıktı zaten 3-4 gün sonra da hasta olmuştum.ama inşallah benim sonucumdan farklı sonuç alırsın.

Back
X