Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım durumum pozitifmi negatifmi bende bilemiyorum
11.gün b-hcg 5,62 çıkmıştı
14,gün b-hcg 16,78 çıktı
dr.um hamilesin ama değerin düşük
düşük tehdidin var dedi
ben aşılama olduğumdan beri duphaston içiyordum
bugün az miktarda 2 kez kanamam geldi
dr.u aradım progestan almamı günde 3 kez 3tablet içmemi söyledi
ağlayımmı güleyimmi bilmiyorum
sanırım bebeğim gidecek

canım ya değerlerin hamile olduğunu gösteriyor da stres yapmamaya çalış nekadar zor olsa da rahat olmak için uğraş.inşallah bebeğin tutunur sana inşallah seni bırakmaz.sen elinden geleni yap yat ilacını al gerisi Allah'a dua etmek.

canım ya değerlerin hamile olduğunu gösteriyor da stres yapmamaya çalış nekadar zor olsa da rahat olmak için uğraş.inşallah bebeğin tutunur sana inşallah seni bırakmaz.sen elinden geleni yap yat ilacını al gerisi Allah'a dua etmek.

aynen öyle canım pzrtsi belli olacak ne olduğu

kızlar 26 martta adet oldum asılama m tutmadı cunku ya bısey dıcem bu sekılde olanınız varsa bana lutfen yardım edın 26 marttan sonra benım adet bıttı gıbı oldu ama bıtmedı hep leke leke cıkolata rengıne lekelenmeler geldı bugun ayın 16 sı ve bugun lekeler cogaldı acaba ben 22.gunde adet mı oldum anlamadım adetmı degılmı bılmıyorumda cunku rengı yıne koyu kahve seklınde

kızlar 26 martta adet oldum asılama m tutmadı cunku ya bısey dıcem bu sekılde olanınız varsa bana lutfen yardım edın 26 marttan sonra benım adet bıttı gıbı oldu ama bıtmedı hep leke leke cıkolata rengıne lekelenmeler geldı bugun ayın 16 sı ve bugun lekeler cogaldı acaba ben 22.gunde adet mı oldum anlamadım adetmı degılmı bılmıyorumda cunku rengı yıne koyu kahve seklınde

canım merhaba benim arkadaşımın böyle olmuştu ve doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi

ama asılamdan sonra kan tahlılı yaptım cıkmadı oyle adet gordum aama bı turlu bıtmedı kı hep bugune kadar leke leke geldı bugunle 22.gunum ve bugun cogaldı lekeler

[]bebeğim düştü tutunamadı. sevdalinka çok üzüldüm ama herşey de bir hayır vardır. umudunu kaybetme moralini bozma.bende senin gibi aşılama sonrası duphaston günde 2 kez.crinino jel kullandım günde bir defa ama nasip değilmiş benimkide tutmadı. inşallah bizede anne olmak nasip olur.

slm;bende ilk aşılamamı yaptırdım sonuç malesef negatif.adette olmadım dr um bi hafta kadar gecikir demişti bugün bi hafta oldu .biz ikinci aşılamaya karar verdik ama adet olmam gerekiyor bunun için hala olmadım.:1no2:bidaha ki aşılama için ise çok umutsuzum bizi tahlil sonuçlarımız çok iyi yani sebepsiz infertilite ..piskolojim ise çok bozuk acaba bi piskoloğamı gitsem diye düşünüyorumm.bana 2. aşılama için şans dileyin lütfen:çok üzgünüm:

üfffffffffffffff nefret ya kimisi ne çabuk anne oluyo,bence sigara içiyosan oda engelleyilir

Canım çok büyük geçmiş olsun.. Sağlıklı olsa tutunurdu zaten yıpratma kendini tatlım Allah sağlıklı bebişler versin bir dahakine inşallah.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım saol
yiyecek ekmeği yokmuş demekki
şimdilik ara verdim

çok geçmiş olsun :( bundan sonraki tutar inşallah. moralini bozma, kaderimiz ne ise onu yaşıyoruz..

gecmiş olsun canım.sakın moralını bozma.lütfeennnn

çok saolun
moralim bozuk değil aksine mutluyum bile
tutmasaydı daha beter üzülecektim
en azından bir bebek oluşabiliyor bunu öğrenmiş oldum
benim ilk aşılamamdı
spermler yıkanmadan aşılama yapıldı
dr.um spermler yıkanarak yapılan aşılamayı yaptır 2.ye dedi
şimdilik manen ve madden biraz beklemek istiyoruz
kocaelinde bir doktor bulmam gerek
onu araştırıyorum

canım geçmiş olsun Allah ömür verdiği canı sakınır inşallah bir dahakine bebişin tutunur üzme kendini.

çok teşekkürler canım
umarım burada olan olmayan
ne kadar anne olmayı isteyen varsa
rabbim hepsine verir...

[]bebeğim düştü tutunamadı. sevdalinka çok üzüldüm ama herşey de bir hayır vardır. umudunu kaybetme moralini bozma.bende senin gibi aşılama sonrası duphaston günde 2 kez.crinino jel kullandım günde bir defa ama nasip değilmiş benimkide tutmadı. inşallah bizede anne olmak nasip olur.

inşş. bi sonraki tutar
umut yitirmek yok menapoza girene kadar delikafadulden
hepinizden iyi haber bekliyorum
çalışın kızlar çalışın kaydirigubbakcemile3
azmin sonu zafer olucak:lepi:

arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü ben de bu tedaviye başlayacağım. Her gün doktoruma tedavi için gitmem gerekecek mi?

canım merhaba bende linke yeni katıldım; aşılamamı dün yaprtırdım sonucumu bekliyorum
hakkımızda hayırlısı...:)

arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü ben de bu tedaviye başlayacağım. Her gün doktoruma tedavi için gitmem gerekecek mi?

hoşgeldin canım hergün olmasada gün gün aşırı gitmiştim ben...
inşş. çok bekletmeden gelir bebeğin

canım merhaba bende linke yeni katıldım; aşılamamı dün yaprtırdım sonucumu bekliyorum
hakkımızda hayırlısı...:)

Allah hayırlar versin iyi haberlerini duyarız inşş. hoşgeldin...

Back
X