Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba gügü ,benimde aşılamam yapıldı bugün 12. gün pazartesi tes yapılacak.inşallah iyi olur çünkü çok bekledim.her hangi bir belirti oluyomu.herkese booool şansa.s.a.s.

cnm malesef negatif:(şimdi 3, aşılama için gün sayıyorum yine pregon kullanıyom 5.günüm daha.hayırlısı artık sen ne yaptın?bu arada ilgin için sağol.kaydirigubbakcemile5

üzüldüm canım.kısmet değilmiş.3te tutar inşalah.benimde günüm geçeli 3.gün.
28de gelirdi hep, bugün 31 2kez test yaptım negatif.kafayı yicem

üzüldüm canım.kısmet değilmiş.3te tutar inşalah.benimde günüm geçeli 3.gün.
28de gelirdi hep, bugün 31 2kez test yaptım negatif.kafayı yicem

malesef aşılamam yarıda kaldı cnm.6-7 tane yumurtam büyümüş doktorum tüp bebeğe yönlendirdi onu yaptırcam şimdi bu hafta yapılcak herhalde transferim.fertıcenter tüp merkezinde olcak büyük bir ihtimalle.sanada üzüldüm cnm elimizden geleni yapıyoruz Rabbim inşallah bizlerede nasip eder.:ecrin_bebek::Saruboceq:

ya kızlar tüp bebekten vazgeçti yine doktorum aşılama olacak ama çoğul gebelik riski varmış yarın yapılacak aşılamam bakalım ne olcak çok heycanlıyım.:kedi:

ya kızlar tüp bebekten vazgeçti yine doktorum aşılama olacak ama çoğul gebelik riski varmış yarın yapılacak aşılamam bakalım ne olcak çok heycanlıyım.:kedi:

allah hayırlısını versin canım.allah daha fazla aratmasın.
bende cumartesi akşam regl oldum.pazartesi hormon testi yaptırdım.daha gidip alamadım sonuçları.29 haziranda randevum var.10.gün oluyo yumurta gelişimine bakılıcak.ay sonuna doğru aşılama yapılacak kısmetse.benim ilk çok heyecanlıyım.
annemlere bile söylemedim.tutarsa sürpriz yapmak istiyorum.

allah hayırlısını versin canım.allah daha fazla aratmasın.
bende cumartesi akşam regl oldum.pazartesi hormon testi yaptırdım.daha gidip alamadım sonuçları.29 haziranda randevum var.10.gün oluyo yumurta gelişimine bakılıcak.ay sonuna doğru aşılama yapılacak kısmetse.benim ilk çok heyecanlıyım.
annemlere bile söylemedim.tutarsa sürpriz yapmak istiyorum.

inşallah cnm Allah gönlüne göre versin .hepimiz uğraşıyoruz kendimizce Rabbim inşallah bizede nasip eder o güzel duyguyu .:Saruboceq:

ya bu pko çok sayıda kontrolsüz yumurtalar oluşmasına neden oluyo ya,ilk ay gonal f i yüksek dozda başladık çok sayıda çooook büyük yumurtalar oluştu iptal ettik tedaviyi ohss ye neden olur diye.2. ay az dozla başladık brz artırdık ama cvp vermedi işte bu ayda azdan başlayıp yavaş yavaş artırdık ve güzel bi yumurta gelişti ve aşılama oldu ama sonuç ne olur bilmem.5gün sonra belli olcak işte.ooofff off geçermi bu beş gün yaaaa.her geçen gün daha sıkıntı yapıyo bana.ve sanki içimden bi ses olmicak diyo.senağlama

merhaba gügü ben de ayın17 sinde aşılama oldum beklemedeyim anlıycan. 22 sinde progesteron verdim sonuç 51.4 çatlama olmuş. ama bebiş var mı yok mu pt belli olucak .beklemek gerçekten çok zor.gece uyku uyuyamıyorum.inşallah bu bekleyişler olumlu sonuçlanır.rabbim bu mübarek günde hepimize hayırlı birer evlat nasib eder.dualarım hepimiz için.ümitsizlik yoooooooook.opuyorumnanaktan

ilk defa bu ay içimde bir heyecan var..sanki olucakmış gibi..yarın klomene başlıyıcam..3. ve son aşılama olucak..doktor öyle dedi..allahım dualarımızı duy neolur..umutsuzluktan,çevre baskısından,her ay test yaptırmaktan bıktım artık..öğrencilerimin gözüne bakıyorum...öğretmenim siz bizi annemiz gibi seviyorsunuz diyorlar..anlayamazlar ki içimdeki yokluğu..terkedilmiş,hırpalanmış çoçukları görüyorum,oturup ağlıyorum saatlerce..dolmuşum artık..nereye gitsem,kime derdimi anlatsam..size anlatayım en iiyisi..başka da kimse anlamaz ki...

ilk defa bu ay içimde bir heyecan var..sanki olucakmış gibi..yarın klomene başlıyıcam..3. ve son aşılama olucak..doktor öyle dedi..allahım dualarımızı duy neolur..umutsuzluktan,çevre baskısından,her ay test yaptırmaktan bıktım artık..öğrencilerimin gözüne bakıyorum...öğretmenim siz bizi annemiz gibi seviyorsunuz diyorlar..anlayamazlar ki içimdeki yokluğu..terkedilmiş,hırpalanmış çoçukları görüyorum,oturup ağlıyorum saatlerce..dolmuşum artık..nereye gitsem,kime derdimi anlatsam..size anlatayım en iiyisi..başka da kimse anlamaz ki...

haklısın yaşamadan kimse anlayamaz.ateş düştüğü yeri yakar ya o misal işte.benimde cevremde arkadaşlarımın çocukları cici anne diyo onları çok seviyorum ama insanın kendi canından bir evlat gibi olmuyo işte yetmiyo.benimde 3. aşılamam yapıldı bekiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.Allah 'ım o güzel duyguyu bizlerede yaşatsın inşallah:Saruboceq:

ibrahim saraçoğlu hocanın sitesinden alıntı
Aydan - 10.04.2009 09:34
3 yıl boyunca her türlü bebek tedavisini gördüm. 2 defa aşılama yapıldı. Olmadı.. Polikistik overim vardı. Arkadaşlarımın ısrarıyla soğan kürü yaptım daha sonra hocamın sitesinden ziyaretçi defterini okudum ardından incir kürü ve eşimede keçiboynuzu kürünü yaptım. Kürlerim bittiği ay hamile olduğumu öğrendim inananmadım tabi doktor kontrolünüde ihmal etmedim. Şimdi ümitsizliğe kapılan herkese sesleniyorum Allah 'ını seven çocuk isteyen İbrahim hocanın kürlerini yapsın. Hocam sizden Allah bin kere razı olsun..İyiki varsnız.. Allah size uzun ömürler versin..
hatice - 09.04.2009 21:18
hocam Allah sizden razı olsun 4 yıllık evlıyım 2 defa asılama yaptırdım olmadı sogan kurunu denedim simdi 3 aylık hamıleyim.. herkese denemesını tavsıye edrim

ay çok heyecanlıyım.bügün 10.günüm bu akşam doktora gidicem.aşılama için görüşmeye gel demişti.bakalım bedenim ne durumda.bir sorun çıkmaz inşallah.çok merak ediyorum.bu aya ayarladım kendimi.inşallah ertelenmez.

bende ayın 13 ünde aşılama yaptırmıştım ama olmada dün adet oldum ilk aşılamamdı kısmet olmadı.doktor adet olursan 3. günü gel demişti yarın gidecem yumurtalıklarıma bakacaklar inşallah ii şeyler söyler bi süre sonra tekrar denerim heralde aşılamayı....
ben bişey sorucam soğn kurunu nası yatınız acaba söylerseniz sevinirim bende denemek istiyorum

ay çok heyecanlıyım.bügün 10.günüm bu akşam doktora gidicem.aşılama için görüşmeye gel demişti.bakalım bedenim ne durumda.bir sorun çıkmaz inşallah.çok merak ediyorum.bu aya ayarladım kendimi.inşallah ertelenmez.

cnm inşş olumlu olur .bende hala bekliyom aşılamanın 5.günükaydirigubbakcemile3

Bugün bende puregon 600 ve Pregnyl'lerimi aldım ve dolabıma attım. Hastaneden adetinin 3. günü gelmemi istediler bugün 3. günümdü ama söylemedim ne bileyim içimden bir his tutmayacağını biliyor en azından bir aylık bir ümit olur hem tatilede çıkacağız orada streste yaşamam gelecek ay bu bizim ilk aşılamamız olacak. ınanılmaz umutsuzum. Yaşadıklarımız nekadar zor forumda okuduklarım hastanede karşılaştıklarım nasıl acı verici şeyler. Bebeğimi kucağğıma alamamaktan çok bir gecede elde edilebilen bir şey için bu mücadeleyi vermek zorunda olmamız beni üzüyor. Tüm bu yaşadıklarımız birer travma aslında ben 7 yıldır hala neden çocuk yapmadığımı soranlara bu konuda biraz tembelim diyorum. Hala aileler hariç durumumuzu kimse bilmiyor. Oda kimin ailesi ise sorun ondan kaynaklıymış gibi aksettiriyoruz.
Kızlar hepimize bol şanslar bol hamile listeli forumlar diliyorum.

kızlar meraba.aşılamadan sonraki 4.gün doktor sizden progesteron testi istedi mi?istediyse normal değer nedir bileniniz var mı?

Back
X