Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TUBİX nerelerdesin sonuç ne oldu merak ettim
cnm malesef negatifşimdi 3, aşılama için gün sayıyorum yine pregon kullanıyom 5.günüm daha.hayırlısı artık sen ne yaptın?bu arada ilgin için sağol.kaydirigubbakcemile5
üzüldüm canım.kısmet değilmiş.3te tutar inşalah.benimde günüm geçeli 3.gün.
28de gelirdi hep, bugün 31 2kez test yaptım negatif.kafayı yicem
ya kızlar tüp bebekten vazgeçti yine doktorum aşılama olacak ama çoğul gebelik riski varmış yarın yapılacak aşılamam bakalım ne olcak çok heycanlıyım.:kedi:
allah hayırlısını versin canım.allah daha fazla aratmasın.
bende cumartesi akşam regl oldum.pazartesi hormon testi yaptırdım.daha gidip alamadım sonuçları.29 haziranda randevum var.10.gün oluyo yumurta gelişimine bakılıcak.ay sonuna doğru aşılama yapılacak kısmetse.benim ilk çok heyecanlıyım.
annemlere bile söylemedim.tutarsa sürpriz yapmak istiyorum.
ya bu pko çok sayıda kontrolsüz yumurtalar oluşmasına neden oluyo ya,ilk ay gonal f i yüksek dozda başladık çok sayıda çooook büyük yumurtalar oluştu iptal ettik tedaviyi ohss ye neden olur diye.2. ay az dozla başladık brz artırdık ama cvp vermedi işte bu ayda azdan başlayıp yavaş yavaş artırdık ve güzel bi yumurta gelişti ve aşılama oldu ama sonuç ne olur bilmem.5gün sonra belli olcak işte.ooofff off geçermi bu beş gün yaaaa.her geçen gün daha sıkıntı yapıyo bana.ve sanki içimden bi ses olmicak diyo.senağlama
ilk defa bu ay içimde bir heyecan var..sanki olucakmış gibi..yarın klomene başlıyıcam..3. ve son aşılama olucak..doktor öyle dedi..allahım dualarımızı duy neolur..umutsuzluktan,çevre baskısından,her ay test yaptırmaktan bıktım artık..öğrencilerimin gözüne bakıyorum...öğretmenim siz bizi annemiz gibi seviyorsunuz diyorlar..anlayamazlar ki içimdeki yokluğu..terkedilmiş,hırpalanmış çoçukları görüyorum,oturup ağlıyorum saatlerce..dolmuşum artık..nereye gitsem,kime derdimi anlatsam..size anlatayım en iiyisi..başka da kimse anlamaz ki...
ay çok heyecanlıyım.bügün 10.günüm bu akşam doktora gidicem.aşılama için görüşmeye gel demişti.bakalım bedenim ne durumda.bir sorun çıkmaz inşallah.çok merak ediyorum.bu aya ayarladım kendimi.inşallah ertelenmez.
cnm inşş olumlu olur .bende hala bekliyom aşılamanın 5.günükaydirigubbakcemile3
kızlar meraba.aşılamadan sonraki 4.gün doktor sizden progesteron testi istedi mi?istediyse normal değer nedir bileniniz var mı?