Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar bende ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü deneyip faydasını görenlerdenim polikistik over hastasıyım ama bu soğan kürü sayesinde kistlerden kurtuldum tavsiye edrim biraz kötü kokuyor ama bi nefeste içip arkasından ağzınıza biraz limon alırsanız mideniz bulanmaz bu inciride denedim ama onun bi faydasını görmedim ama yine de deneyin bişey kaybetmiş olmazsınız şuan 3 buçuk aylık hamileyim ve önce allaha sonra soğan kürüne borçluyum

tubix nerelerdesin.bi gelişme varmı belirti falan.kaçıncı gün dr.gideceksin.
bende öğlen yumurta kontrolüne gidicem.

tubix nerelerdesin.bi gelişme varmı belirti falan.kaçıncı gün dr.gideceksin.
bende öğlen yumurta kontrolüne gidicem.

7.günümdeyim.şu an geçen aydan farklı bişey yok ama zaten çok erken cnm inşş bu ay ikimizinde yüzü güler.haber verirsin doktordan sonra.kaydirigubbakcemile5

tubix aman canım.benim yumuş 12 idi 16mm olmuş cumartesi 9:30 tekrar gitcem.2 tane çatlatma iğnesi aldırdı cumartesi duruma göre onlar vurulacak.pazartesi akşam (sorun olmazsa) aşılama yapılacak.sende nasıl olmuştu.yumurta gelişimi için ilaç kullanmıştın galiba+iğne falan.nekadar kullandın.transfer nasıl yapıldı.bilgilendirirmisin
birde sorun neydi sizde

tubix aman canım.benim yumuş 12 idi 16mm olmuş cumartesi 9:30 tekrar gitcem.2 tane çatlatma iğnesi aldırdı cumartesi duruma göre onlar vurulacak.pazartesi akşam (sorun olmazsa) aşılama yapılacak.sende nasıl olmuştu.yumurta gelişimi için ilaç kullanmıştın galiba+iğne falan.nekadar kullandın.transfer nasıl yapıldı.bilgilendirirmisin
birde sorun neydi sizde

benim yumurtalarım çatlamıyo adet düzensizliğim var.pregon iğne kulandım.yumurta gelişimi için 12 gün kadar kullandım son beş gün pregonla beraber olgutran diye bi iğne daha kullandım.son gün gece on bir gibi çatlatma iğnemi vuruldum ovitrelle diye ama benim birtaneydi iğnem.sonra ikinci gün saat iki gibi aşılamam yapıldı.bu çok basit bi işlem anlamıyosun bile.15 -20 dk ayağa kalkmıyosun .sonra eve yolluyolar.benim dr gece tekrar ilişki öneriyor tutma yüzdesini arttırmak için.12 gün içinde hastalanmazsamda bhcg yaptırcam gebelik testi.:cnm inşş herşey olumlu geçer ve bu ay yüzün güler dualarım seninle:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende aşılama için iğnelere başladım yarına kontrol var pregon diye bir iğne oluyorum şimdi sanırım daha sonra ovitrelle diye başka bir iğneye başlayacağım inş hepimiz iyi haberler veririz birbirimize

benim yumurtalarım çatlamıyo adet düzensizliğim var.pregon iğne kulandım.yumurta gelişimi için 12 gün kadar kullandım son beş gün pregonla beraber olgutran diye bi iğne daha kullandım.son gün gece on bir gibi çatlatma iğnemi vuruldum ovitrelle diye ama benim birtaneydi iğnem.sonra ikinci gün saat iki gibi aşılamam yapıldı.bu çok basit bi işlem anlamıyosun bile.15 -20 dk ayağa kalkmıyosun .sonra eve yolluyolar.benim dr gece tekrar ilişki öneriyor tutma yüzdesini arttırmak için.12 gün içinde hastalanmazsamda bhcg yaptırcam gebelik testi.:cnm inşş herşey olumlu geçer ve bu ay yüzün güler dualarım seninle:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

amin canım.allah yüzümüzü güldürsün.

kızlar meraba.aşılamadan sonraki 4.gün doktor sizden progesteron testi istedi mi?istediyse normal değer nedir bileniniz var mı?

canım benden aşılamadan 7 gün sonra istedi.en az 10 çıkması gerekiyormuş yumurtlamanın ve çatlamanın olması için benim 51.4 çıkmıştı herşey çok güzel gidiyordu çok umutlanmıştık ama olmadısenağlamasenağlama

slm kızlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ama bir sorunumuz var dr um bize aşılama dediginde eşimin sperm sayısı 12milyondu aşılama esnasında 4milyon çıktı aranızda bizim yaşadıgımızı yaşayan varmı?4milyon spermle aşılama tutarmı?bu ayın 2sinde oldu aşılamam ne zaman belli olur?doktorum 15 gün sonra demişti daha öncede ögrenebilirmiyiz?RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın:((((((((((((((((((((((

seval-erdal allah nasib ettikten sonra 4 milyonla da tutar için rahat olsun.:teselli:ben 62 milyonla aşılama oldum tutmadı.mafoldumben ikinci aşılamayı olucam bu ay.allahtan hepimize hayırlısı:Saruboceq: elinden geldiğince stres yapmamaya çalış opuyorumnanaktan

15.günde kanda bakılıyor kesin doğru olarak sonuç veriyo daha önce fazla kurcalama bence çünkü ümitlerinin yıkılması çok kötü oluyo canım allah kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın ben daha yeni yeni kendime geliyorumsenağlama herşey mükemmelken bir anda tepe takla oldu.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

tubixcim inş herşey yolunda gider de hastalanmazsın:Saruboceq:ve ilk müjdeli haberi senden alırızzemuszemus hepimize moral olursun canım.bende 12sinde 2.aşılamamı olurum heralde cuma iğnelere başladım.hepimiz için hayırlısı:Saruboceq:

kıslar mrb bişe sorcam size burda eşinin morfolojisi düşük olupta aşılama yöntemi ile hamile kalan varmı

bizde morfoloji 0 doktor aşılama dedi bilemiyorum 0 morfoloji ile aşılama tutarmı

fly_bebiş sagolcnm inşallh seninde RABBİM yüzüne bakarda bu seferki denemende olur cnm dualarım seninle

peki aranızda gonalf_75 kullanan yokmu bana8adetgonalf_75verdi9günde ovitrelle

tubixcim inş herşey yolunda gider de hastalanmazsın:Saruboceq:ve ilk müjdeli haberi senden alırızzemuszemus hepimize moral olursun canım.bende 12sinde 2.aşılamamı olurum heralde cuma iğnelere başladım.hepimiz için hayırlısı:Saruboceq:

cnm inşş ama hastalancam galiba bugün yarın test yaptırmama gerek kalmıycak.inşş ben sizlerin mutlu haberlerinizi alırım.benim bundan sonraki aşamam tüp bebek .bir kaç ay ara verip direk tüp bebek yaptırcam.bu arada da soğan kürünü deniycem.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.:emir_bebek::Saruboceq:

tubixcim ben senden haaaala umutluyumsüprizzzzz inş içindeki ses yanılır.ama hastalanırsan da sakın üzülme.herşeyin hayırlısı.soğan kürünü bende duydum bir kere içebildim.tansiyonumu fırlattı devam edemedim.dikkatli ol canım.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

peki aranızda gonalf_75 kullanan yokmu bana8adetgonalf_75verdi9günde ovitrelle

iyi dileklerin için saol canım. allah hepimizi sevindirsin:Saruboceq:canım ben 450 kullanıyorum günde 75 cc verdi dr um.geçen ay 7 günde aşılama yapılacak duruma geldi yumoşlarım.bugün 4.yapıcam.senin değişik heralde başka iğne de verdiğine göre.hayırlısı canım bu kadar uğraşıyoruz bebişlerimiz olsun diye rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmaz .allahım acısın artık halimize:Saruboceq:

kıslar mrb bişe sorcam size burda eşinin morfolojisi düşük olupta aşılama yöntemi ile hamile kalan varmı

bizde morfoloji 0 doktor aşılama dedi bilemiyorum 0 morfoloji ile aşılama tutarmı

kıslar dün sormuştum bilginiz varsa paylaşırmısınız

Back
X