Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubixcim ben senden haaaala umutluyumsüprizzzzz inş içindeki ses yanılır.ama hastalanırsan da sakın üzülme.herşeyin hayırlısı.soğan kürünü bende duydum bir kere içebildim.tansiyonumu fırlattı devam edemedim.dikkatli ol canım.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
selam kızlar uzun zaman önce bende bu topigin müdavinlerindendim iki kere aşılama yaptırdım ama tutmadı hiç bir sorunumuz yoktu eşimle aksine 1 tane kızımız bile oldu şuan 7 yaşına girecek nsaipse ama ikinci olmadı 2 sene tedaviden ve aşılamalardan sonra tam ümidimizi kaybetmiş hatta bebek işini bile 1 yıl ertelemeye karar vermiştikki kafamdanda bu ay hamile kalacakmıyım sorusunuda çıkarttım sakin oldum ve o ay yani kasım ayında hamile kaldım şuan dogumuma az kaldı ikinci prensesim geliyor
doguma gittigimde inanın hepiniz için dua edicem sizlerde dualarınızı benden esirgemeyin dogum bu ne olur bilinmez ama rabbim nerde varsa istiyen tez zamanda verir inşallah hepinizin allah gönlüne göre versin
selam kızlar uzun zaman önce bende bu topigin müdavinlerindendim iki kere aşılama yaptırdım ama tutmadı hiç bir sorunumuz yoktu eşimle aksine 1 tane kızımız bile oldu şuan 7 yaşına girecek nsaipse ama ikinci olmadı 2 sene tedaviden ve aşılamalardan sonra tam ümidimizi kaybetmiş hatta bebek işini bile 1 yıl ertelemeye karar vermiştikki kafamdanda bu ay hamile kalacakmıyım sorusunuda çıkarttım sakin oldum ve o ay yani kasım ayında hamile kaldım şuan dogumuma az kaldı ikinci prensesim geliyor
doguma gittigimde inanın hepiniz için dua edicem sizlerde dualarınızı benden esirgemeyin dogum bu ne olur bilinmez ama rabbim nerde varsa istiyen tez zamanda verir inşallah hepinizin allah gönlüne göre versin
kızlar bugün nihayet kan tahlilimi yaptırdım.sonuç 109,92 yani hamileyim.hala inanamıyorum hepinize dualarınız için teşekkür ederim bende sizler için dua ediyorum.inanın haberi alır almaz sizler aklıma geldiniz Rabbim inşş sizleride sevindirir ve inşşş bu sever banada bebeğimi kucağıma almak nasip olur.:sinifsinif:evet şu an yine ağlıyorum ama bunlar mutluluk gözyaşları sizleri seviyorumkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
Hayırlı olsun tubix. Allah kucağına almayı nasip etsin
tubixcim kutluyorum seni çok sevindim canım benim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:lepi:hihoyyyt:sm_cool::dance:zemuszemuskaydirigubbakcemile3 ben sana semiştim dimi bu sefer olucak senden umutluyum die.bir tek kendime umutlanamıyorun neyse canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inş.:Saruboceq:inan bu haber korkunç başladığım güne bir doping oldu sayende şimdi yüzüm gülüyor.:teytey:bende bugün dr daydım.yumoşlar iyi fakat ters giden bişiler var heralde ki dr e2 ve tekrardan progesteron istedi. canım çok sıkkın.sonucu 2 de alıcam :Saruboceq:kötü bişi çıkmaz hiç iyi hissetmiyorum kendimi yaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm çok sağol.ama merak etme ben 2 günde bir e2 veriyodum son günde bile verdim hatta şuana kadar progestoron takviyesi aldım.bunlar çok normal yani inşş seninde hayırlı haberlerini alıcazkaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3