Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar bende aşılama yaptıracağım ama eşimde morfoloji yani kalitesiz sperm sorunumuz var sizce yaptırayımmı yoksa direkt tüp bebeğemi geceyim genelde aşılama tutmuyor denildiği için soruyorumm

melony merhaba bizde de morfoloji sorunu var sizin % kaç? %4 ve altıysa tüp bebek %5-14 arası normal sınırda %14 ve üzeri normal.

valla kızlar benim eşimin morfolojisi %3 ama biz bir kere aşılama olduk tutmadı 2.ye başlıycaz bizim drumuz aşılamayla olur diyor ama bakalım

tubix canım çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına alıcağın günleride görürsün inşallah darıısı başımıza:asigim::nazar:

kıslar bende aşılama yaptıracağım ama eşimde morfoloji yani kalitesiz sperm sorunumuz var sizce yaptırayımmı yoksa direkt tüp bebeğemi geceyim genelde aşılama tutmuyor denildiği için soruyorumm

bizdede aynı sorun var canım.iyi sperm sadece %9 yinede aşılama yaptırdık.bence sende dene.kısmette varsa böğle de tutar.tüp bebek daha maliyetli ne de olsa.1 kere denemenin sakıncası yok bence.

melony merhaba bizde de morfoloji sorunu var sizin % kaç? %4 ve altıysa tüp bebek %5-14 arası normal sınırda %14 ve üzeri normal.

ama bizimki %0 dımafoldumben ve doktor aşılama yaparız size tüp bebeği sölemiyorum daha çok erken dedi ben bir kere hamile kaldım ve düşürdüm 16 aylıkk evliyim belki ondan normal yoldan aşamasındayız 6 ay denicez olmazsa aşılama dedi ama duyduğum kadarıyla pozitif sonu yok denecek kadar az morfoloji sorununda

TE=Beci;7907675]bizdede aynı sorun var canım.iyi sperm sadece %9 yinede aşılama yaptırdık.bence sende dene.kısmette varsa böğle de tutar.tüp bebek daha maliyetli ne de olsa.1 kere denemenin sakıncası yok bence.[/QUOTE]

aslında doğru canım ama işte sonuç alamayacaksam diyorum seninki tuuttumu pekii umarım tutmuştur

ama bizimki %0 dımafoldumben ve doktor aşılama yaparız size tüp bebeği sölemiyorum daha çok erken dedi ben bir kere hamile kaldım ve düşürdüm 16 aylıkk evliyim belki ondan normal yoldan aşamasındayız 6 ay denicez olmazsa aşılama dedi ama duyduğum kadarıyla pozitif sonu yok denecek kadar az morfoloji sorununda

TE=Beci;7907675]bizdede aynı sorun var canım.iyi sperm sadece %9 yinede aşılama yaptırdık.bence sende dene.kısmette varsa böğle de tutar.tüp bebek daha maliyetli ne de olsa.1 kere denemenin sakıncası yok bence.

aslında doğru canım ama işte sonuç alamayacaksam diyorum seninki tuuttumu pekii umarım tutmuştur[/QUOTE]

canım bu yazdığım skorlama internette dr nevranın sitesinde yazıyor.Bizimki de %9 biz daha aşılama bile yaptırmıyoruz. Klomen, yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi sonra da bol bol çalışma ve bu denemem benim 3. olcak.Yine de şansını aşılamada dene bence.İnşallah bir an evvel hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.

tubix beci çok saolun verdiğiniz moral destek için allaha şükür e2 de sorun yokmuş.kaydirigubbakcemile2 yumoşum 14mm olmuş.pt tekrar çağırdı.çarşamba yada repşembe aşılamam olur inş.bu ay neden geç gelişti dedi dr. iğnemi eksik vurdum diyemedim.stresten dedim.tam vursaydım eşim türkiyede olamayabilir diye yaptım.naapıyim yoksa bu ay boşa gidecekti.işe hile karıştı biraz ama neysekaydirigubbakcemile3hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsin rabbim:Saruboceq:

Tubix bende tebrik ediyorum seni allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip eder inşallah

Benim kocamında morfolojisi hareketliliği her tahlilde farklı çıkıyor otu boku kendine stres yapan bir yapısı olduğu için sperm kalitesini etkilediğini düşünüyorum varikoselde cabası zaten ama bize doktor önce aşılama önerdi ki bende erken menapoz belirtileri var ve 32 yaşındayım tabi doktorlarada zerre güvenimin olmadığınıda söylemek isterim yaptıkları iş çok zor ama genede yaranamasalarda kişisel tecrübelerim okadar olumsuzki doktorlarla ilgili keşke doğal yollardan hamile kalabilseydik hepimiz o kanser riski olan hormon ilaçlarını yüklenmek zorunda kalmasaydık.

Tubix bende tebrik ediyorum seni allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip eder inşallah

Benim kocamında morfolojisi hareketliliği her tahlilde farklı çıkıyor otu boku kendine stres yapan bir yapısı olduğu için sperm kalitesini etkilediğini düşünüyorum varikoselde cabası zaten ama bize doktor önce aşılama önerdi ki bende erken menapoz belirtileri var ve 32 yaşındayım tabi doktorlarada zerre güvenimin olmadığınıda söylemek isterim yaptıkları iş çok zor ama genede yaranamasalarda kişisel tecrübelerim okadar olumsuzki doktorlarla ilgili keşke doğal yollardan hamile kalabilseydik hepimiz o kanser riski olan hormon ilaçlarını yüklenmek zorunda kalmasaydık.

cnm öncelikle çok sağol.sana katılıyorum bende dr hepsine güvenmiyorum ama işini ii yapan dr larda var.ne yapalım bizimde kaderimizde hormonlanmak varmış:1rolleyes:inşş en kısa zamanda sende o müjdeli haberi alırsın Allah yardımcınız olsunkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Aşılamada Pregnyl 5000 ı.Ü ve Puregon 600 IU/0.78 ML ilaçlarını kullanan varmı arkadaşlar bana genel olarak klomen kullanılıyormuş bana bunları neden verdiler aşılama için merak ediyorum

merhaba yardımcı
olursanız sevinirim ankarada aşılama yaptırıcam adetin ikinci günü çağırdı doktorum 2. konturolü nezaman çağırır gidip gelicez de .eşim ne zaman gerekir bide kaçıncı günlerde kaç kere çağırır acıyormu lütfen bilgisi olan cevaplasın

merhaba yardımcı
olursanız sevinirim ankarada aşılama yaptırıcam adetin ikinci günü çağırdı doktorum 2. konturolü nezaman çağırır gidip gelicez de .eşim ne zaman gerekir bide kaçıncı günlerde kaç kere çağırır acıyormu lütfen bilgisi olan cevaplasın

canım adetinin ikinci günü çağırıp normal muayeneni yapıp sana ilaçlarını ne kadar kullanacağını nasıl kullanacağını falan söyleyecek tekrar ne zaman çağıracağı dr una kalmış ama genellikle ilaçların bititmine yakın yakın yada bittiği gün çağırıyorlar aşılamanın ne zaman yapılacağı yumurtanın gelişimine bağlı yumurtan iyi ve hızlı gelişirse erken olursun mesela ben regl günümün 11.günü oldum ama 15-17.gün olanlar da var, bizim vereceğemiz cevaplar pek doğruyu yansıtmaz şimdi drun yarın bütün sorularını cevaplar, aşılama biraz acılı ve ağrılı oluyo evet ama 10-15 dklık bişey Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım kolay gelsina.s.

Aşılamada Pregnyl 5000 İ.Ü ve Puregon 600 IU/0.78 ML ilaçlarını kullanan varmı arkadaşlar bana genel olarak klomen kullanılıyormuş bana bunları neden verdiler aşılama için merak ediyorum

canım aslında aşılama için iğnelerin kullanılması gerekiyor benim görümcem kadın doğum uzmanı ben de aynı soruyu sordum o bana tıp kitaplarını açıp gösterdi aşılamada kesinlikle iğneler kullanılması gerektiği detaylarıyla yazıyordu ama klomen de kesinlikle kullanılamaz diye bir şey yok yumurtaların klomene cevap veriyosa drun onu da tercih edebilir

merhaba arkadaşlar . Adetime 5 gün var. Bhcg 4.98 çıktı. Çok moralim bozuldu. Gene olmadı.

cnm üzülme adetine 5 gün varsa hamile de olabilirsin zaten 5 in üstü değerler gebelik var demek biraz bekle hastalanmazsan bence tekrar yaptır çünkü seninki normale göre yüksek çıkmış.kaydirigubbakcemile3

tubix beci çok saolun verdiğiniz moral destek için allaha şükür e2 de sorun yokmuş.kaydirigubbakcemile2 yumoşum 14mm olmuş.pt tekrar çağırdı.çarşamba yada repşembe aşılamam olur inş.bu ay neden geç gelişti dedi dr. iğnemi eksik vurdum diyemedim.stresten dedim.tam vursaydım eşim türkiyede olamayabilir diye yaptım.naapıyim yoksa bu ay boşa gidecekti.işe hile karıştı biraz ama neysekaydirigubbakcemile3hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsin rabbim:Saruboceq:

cnm gelişmeleri haber verirsin hadi inşş olucak.kaydirigubbakcemile5

cnm gelişmeleri haber verirsin hadi inşş olucak.kaydirigubbakcemile5

merhaba cnm şimdi drdan geldim.kafam iyice karıştı:bbo:cuma günü yumoşum 14 mm di.bu sabah muayene etti yumoşum yok:sinifsinif:erken gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.tekrardan e2 ve progesteron istedi.bu geceden itibaren yoğun ilişki önerdi:gitme:ama maalesef eşim atina da mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kafayı yiycem az kaldı.neyse canım sen nasılsın nası gidiyoopuyorumnanaktan

cnm üzülme adetine 5 gün varsa hamile de olabilirsin zaten 5 in üstü değerler gebelik var demek biraz bekle hastalanmazsan bence tekrar yaptır çünkü seninki normale göre yüksek çıkmış.kaydirigubbakcemile3

Sağol canım. Aşılamada pregnyl kullanıldı oda bhcg içeriyor. 4.98 sonucundan iki gün önce 10.09 çıkmıştı. Herşeyin hayırlısı olsun. Kısmetimizde varsa elbet olur.

canım adetinin ikinci günü çağırıp normal muayeneni yapıp sana ilaçlarını ne kadar kullanacağını nasıl kullanacağını falan söyleyecek tekrar ne zaman çağıracağı dr una kalmış ama genellikle ilaçların bititmine yakın yakın yada bittiği gün çağırıyorlar aşılamanın ne zaman yapılacağı yumurtanın gelişimine bağlı yumurtan iyi ve hızlı gelişirse erken olursun mesela ben regl günümün 11.günü oldum ama 15-17.gün olanlar da var, bizim vereceğemiz cevaplar pek doğruyu yansıtmaz şimdi drun yarın bütün sorularını cevaplar, aşılama biraz acılı ve ağrılı oluyo evet ama 10-15 dklık bişey Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım kolay gelsina.s.

merhaba cevap için teşekkürler biz şehir dışından gelip gidicezde oyüzden merakettim eşim de işini bırakamıyor arada gelip gidecek doktoruda aradım yaklaşık 12 gün sürer dedi birde bitince sonuca kadar kafamız dağılsındiye tatile gitmeyi planlıyorduk önenirmisinverelin

merhaba cnm şimdi drdan geldim.kafam iyice karıştı:bbo:cuma günü yumoşum 14 mm di.bu sabah muayene etti yumoşum yok:sinifsinif:erken gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.tekrardan e2 ve progesteron istedi.bu geceden itibaren yoğun ilişki önerdi:gitme:ama maalesef eşim atina da mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kafayı yiycem az kaldı.neyse canım sen nasılsın nası gidiyoopuyorumnanaktan

cnm üzüldüm:1no2:keşke eşin burda olsaydı belkide aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırdın.ben ilk hamile kaldığımda ilaçları kullanırken gebe kalmıştım ama sonunu göremedik.neyse sizin içinde böylesi hayırlıymış diyelim.ama üzülmek pes etmek yok :olmaz:olana kadar devamkaydirigubbakcemile3:emir_bebek:benim şuan iyi gidiyor bir sorun yok perşembe kontrole gidicemkaydirigubbakcemile5

Back
X