Öyleymiş galiba netten baktım ben de ama progestan da zaten o işe yaramıyor mu ?Çocuk tutunmasını sağlıyor diye biliyorum ama canım emim değilim bana da progestan verdi sabah akşam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymiş galiba netten baktım ben de ama progestan da zaten o işe yaramıyor mu ?Çocuk tutunmasını sağlıyor diye biliyorum ama canım emim değilim bana da progestan verdi sabah akşam
Rahim kalınlaştırıyor bebegim tutunmasını için die biliyorum bende kullandımKızlar ben de dün 2.aşılamamı oldum. Progestan fitil ve duphaston hap verdi dr. 1. Aşılamada kullanmamıştım duphastonu. Ne işe yarıyor bilen var mı?
Teşekkür ederim canımRahim kalınlaştırıyor bebegim tutunmasını için die biliyorum bende kullandım
sizinde aşılama esnasında agrınız oldumu kasıklarınızda benim hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu dün aşılama oldumTeşekkür ederim canım![]()
BEnim aşılama anında bugün yani kanamam oldu az şekilde şuan da hafif leke geliyor normal mi acaba ağrım da çok oldu aşılama anındasizinde aşılama esnasında agrınız oldumu kasıklarınızda benim hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu dün aşılama oldum
Yok olmadı canım ben ilkinde kendimi çok kasmıştım olmuştu hafif lekelenme ama bu sefer rahattım herhalde ondan olmadı. Kasıkta ağrı zaten olmamıştı hiç. Ama sonrasında belim ağrıyor benim.sizinde aşılama esnasında agrınız oldumu kasıklarınızda benim hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu dün aşılama oldum
Normal canım aşılamada ister istemez kasılıyorsun bi de ufak da olsa bi müdahele oluyor. Kafanı rahatlatBEnim aşılama anında bugün yani kanamam oldu az şekilde şuan da hafif leke geliyor normal mi acaba ağrım da çok oldu aşılama anında
Canım özelde mı devlette mı oldun? Bir de ilişkiyi hangi sıklıkla önerdi dr?sizinde aşılama esnasında agrınız oldumu kasıklarınızda benim hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu dün aşılama oldum
Devlette oldum ilk gün hariç gün aşırı ilişkiye girilebilceğini söylediCanım özelde mı devlette mı oldun? Bir de ilişkiyi hangi sıklıkla önerdi dr?
Benim çok fazla agrım oldu aşılama anında 15 20 dakika yatırdılar geçmemişti agrım aşılamadan 1 saat sonra falan geçti daha sonra gaz krampları olmaya başladı benim ilk aşılamamDevlette oldum ilk gün hariç gün aşırı ilişkiye girilebilceğini söyledi
Evet idrara sıkışık girdiriyorlar ama neden öyle bilmiyorumKızlar aşılama anında idrara sıkışık mı giriyorsunuz
O esnada çişin yapan varmıdır acaba aklıma hep o geliyor ya yaparsam diyeEvet idrara sıkışık girdiriyorlar ama neden öyle bilmiyorum
Sen büyük ihtimalle kendini çok kasmışsındır ondandır canım. Gaz krampları bende de oldu. Benim de dün oldu ikinci aşılamam akşam gazdan ölcektim.Benim çok fazla agrım oldu aşılama anında 15 20 dakika yatırdılar geçmemişti agrım aşılamadan 1 saat sonra falan geçti daha sonra gaz krampları olmaya başladı benim ilk aşılamam
Ahahaha ya ben muayenelerde kasiliyodum çok öncesinde wcye gitmeme rağmen ama asilamada olmadi canim rahat ol olursa da drlar neler görüyordur bosverO esnada çişin yapan varmıdır acaba aklıma hep o geliyor ya yaparsam diye![]()
Daha tedaviye başlamadan bu aklıma geliyorAhahaha ya ben muayenelerde kasiliyodum çok öncesinde wcye gitmeme rağmen ama asilamada olmadi canim rahat ol olursa da drlar neler görüyordur bosver![]()
Aynen benimde dün oldu akşam bende kramptam duramadım ilk aşılamamı stresliydim ondan olsa gerekSen büyük ihtimalle kendini çok kasmışsındır ondandır canım. Gaz krampları bende de oldu. Benim de dün oldu ikinci aşılamam akşam gazdan ölcektim.
Bende en çok ondan korktum çok fazla idrara sıkışık değildim hafif idrara sıkışık olun dedi çok zor olur o an tutmasıO esnada çişin yapan varmıdır acaba aklıma hep o geliyor ya yaparsam diye![]()
Ben hastaneden geldiğimden beri yatıyorum annem kaldırmıyor siz hemen duş aldınız mıSen büyük ihtimalle kendini çok kasmışsındır ondandır canım. Gaz krampları bende de oldu. Benim de dün oldu ikinci aşılamam akşam gazdan ölcektim.