Aşılama Aşilama yaptiran var miiii

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sizinde aşılama esnasında agrınız oldumu kasıklarınızda benim hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu dün aşılama oldum
BEnim aşılama anında bugün yani kanamam oldu az şekilde şuan da hafif leke geliyor normal mi acaba ağrım da çok oldu aşılama anında

sizinde aşılama esnasında agrınız oldumu kasıklarınızda benim hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu dün aşılama oldum
Yok olmadı canım ben ilkinde kendimi çok kasmıştım olmuştu hafif lekelenme ama bu sefer rahattım herhalde ondan olmadı. Kasıkta ağrı zaten olmamıştı hiç. Ama sonrasında belim ağrıyor benim.

Devlette oldum ilk gün hariç gün aşırı ilişkiye girilebilceğini söyledi
Benim çok fazla agrım oldu aşılama anında 15 20 dakika yatırdılar geçmemişti agrım aşılamadan 1 saat sonra falan geçti daha sonra gaz krampları olmaya başladı benim ilk aşılamam

Benim çok fazla agrım oldu aşılama anında 15 20 dakika yatırdılar geçmemişti agrım aşılamadan 1 saat sonra falan geçti daha sonra gaz krampları olmaya başladı benim ilk aşılamam
Sen büyük ihtimalle kendini çok kasmışsındır ondandır canım. Gaz krampları bende de oldu. Benim de dün oldu ikinci aşılamam akşam gazdan ölcektim.

Sen büyük ihtimalle kendini çok kasmışsındır ondandır canım. Gaz krampları bende de oldu. Benim de dün oldu ikinci aşılamam akşam gazdan ölcektim.
Aynen benimde dün oldu akşam bende kramptam duramadım ilk aşılamamı stresliydim ondan olsa gerek

Ben hastaneden geldiğimden beri yatıyorum annem kaldırmıyor siz hemen duş aldınız mı

Back
X