Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım benimde 10 aydır olmuyor geçen ay tesadüf en doktora olmuyo diye gittim yumurtanın çatladığını gördü mutlaka degerlendirin olması lazım sorun yok demişti ama olmadi yarın hormon testi verecem bakalım
Benimde 2 yıldır . Ben hormon testinden ve Rahim filminden geçtim. Eşimde sperm testinden geçti. Hiçbir sorun yok ama olmuyor

Benimde 2 yıldır . Ben hormon testinden ve Rahim filminden geçtim. Eşimde sperm testinden geçti. Hiçbir sorun yok ama olmuyor
Galiba bizimde öyle olacak eşim bütün testlerden geçti sorun yok bende hormon testinden sonra rahim filmine geçerim artık doktor yok diyo ama araştıralım bakalım yaş kaç senin

Galiba bizimde öyle olacak eşim bütün testlerden geçti sorun yok bende hormon testinden sonra rahim filmine geçerim artık doktor yok diyo ama araştıralım bakalım yaş kaç senin
26 canım senin bu da olmazsa bu ay 3. Aşılama ya da tüp bebeğe geçiş yapacağız

İyi canım en azından yaşın genç maşallah Ben 30 yaşındayım bekleyecek hiç vakit yok iyice panik oluyoruz Inşallah hiç birine gerek kalmaz ve adet olmazsın canım benim
Bizimde öyle yaş ilerliyor ve olmuyor Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz 😔

Merhaba gebelik oluştu mu acaba? benimde çok yakın bir dostum yaptırdı sonucu 14 Temmuz 2020 de belli olacak. Denizli de yaşıyor. Benim bir kızım var Allah isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin. Süreç zor 2 tane yerleştirdiler dedi. Dua edelim çok istiyor
3 yumurta vardı aşılama yapılırken ama malesefki tutmadı :( inşallah arkadaşınızınki tutar

13 yumurta çok fazlaymış aşılama için. Doktor iptal de edebilirdi ama etmemiş yapmış. Gerekirse tüp bebeğe geç,uğraşma aşılama ile. Ben 1 kere aşılama ve 1 ay dinlenmeden sonra tüp bebeğe geçeceğim.
E2 degeri 3bin ustu degilse asilama yapiyorlar benim 2bine yakindi. Bu ay tup bebege geciyoruz bir daha asilama asla. Bosuna gereksiz keske hic yaptirmasaydim cok pismanim

Merhabalar, ben yeni üye oldum foruma aşılama ile 6 yaşında bir kızım var ve ikinci çocuk ıçın bugün tekrar aşılama yapıldi hayırlısı deyip 15 gün bekeleyecegiz:) benim sormak istediğim eşimin değerleri nasıl acaba anlayan varmı doktorum doğuma girdiği için soramadım yardımcı olursanız sevinirim:)
20200710_132402.webp

Kızlar merhaba, buralara hikayemi hep yazmaya çalışıyorum. Perşembe günü ikinci aşılamamı oldum umutluyum çünkü ilk aşılamam yalnızca 2 milyon sperme tutmuştu. Adet olmuştum üstelik ama adetim 3 gün sürünce ve belirtiler devam edince şüphelendim ve beta baktırdım 2525 çıkmıştı ve gittiğimde 5 haftalık olduğunu öğrenmiştim bebeğimin. Ne yazıkki kese büyümedi ve 9 haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ocak ayında. Ve tüp bebek için gitmiştim doktorum aşılama dan iyi yanıt aldık bir kez daha deneyelim dedi ve bende tamam dedim. Bu süre zarfında eşime her gün keçiboynüzü özü ve çakşır suyu içirdim sperm sayısı 30 milyona çıktı benimde gonal f le 4 yumurtam oldu şimdi 20 sinde test gününü bekliyorum. Kimseyi kendinize örnek almayın herkesin hikayesi farklı tutmasa benimki tutmazdı 2 milyoncuk spermle. Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin canım anne adayları❤

Merhabalar, ben yeni üye oldum foruma aşılama ile 6 yaşında bir kızım var ve ikinci çocuk ıçın bugün tekrar aşılama yapıldi hayırlısı deyip 15 gün bekeleyecegiz:) benim sormak istediğim eşimin değerleri nasıl acaba anlayan varmı doktorum doğuma girdiği için soramadım yardımcı olursanız sevinirim:)Eki Görüntüle 2660479
Canım gayet iyi görünüyor doktor ne dedi

Aşılamaya başlamadan önce yaptırdığımız sperm test değerleri iyi çıkmıştı bugün aşılama için alındı bu onun sonucu ama doktor doğuma girdiği için soramadık hemşire gördü ama iyi dedi

Kızlar merhaba, buralara hikayemi hep yazmaya çalışıyorum. Perşembe günü ikinci aşılamamı oldum umutluyum çünkü ilk aşılamam yalnızca 2 milyon sperme tutmuştu. Adet olmuştum üstelik ama adetim 3 gün sürünce ve belirtiler devam edince şüphelendim ve beta baktırdım 2525 çıkmıştı ve gittiğimde 5 haftalık olduğunu öğrenmiştim bebeğimin. Ne yazıkki kese büyümedi ve 9 haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ocak ayında. Ve tüp bebek için gitmiştim doktorum aşılama dan iyi yanıt aldık bir kez daha deneyelim dedi ve bende tamam dedim. Bu süre zarfında eşime her gün keçiboynüzü özü ve çakşır suyu içirdim sperm sayısı 30 milyona çıktı benimde gonal f le 4 yumurtam oldu şimdi 20 sinde test gününü bekliyorum. Kimseyi kendinize örnek almayın herkesin hikayesi farklı tutmasa benimki tutmazdı 2 milyoncuk spermle. Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin canım anne adayları❤
Esin ac karnina mi tuketti keci boynuzunu canim sen nasil beslendin bu surecte

Tüp bebekte tutma ihtimali daha çok aşılamaya göre Denizli'de nerede yaptırdı arkadaşınız insalh Allah'ım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlat
Denizli Özel Sağlık Hastanesi var tahlillerde göndermişti.. Kız kardeşimde tüp bebek yaptı ama oğlan büyü 6 yaşına geldi unuttuk. Mesela onda ikiz gebelik oldu biri kız biri erkekti kızın kalbi 6 aylık durdu ve almadılar sürekli kontrol halinde diğeri doğana kadar bekledi. yiyecek ekmeği yokmuş dedik. Oğluşumuzun adını Umut koyduk prematüre doğdu gelişimi hep geride. ama sağlıklı şükür

Denizli Özel Sağlık Hastanesi var tahlillerde göndermişti.. Kız kardeşimde tüp bebek yaptı ama oğlan büyü 6 yaşına geldi unuttuk. Mesela onda ikiz gebelik oldu biri kız biri erkekti kızın kalbi 6 aylık durdu ve almadılar sürekli kontrol halinde diğeri doğana kadar bekledi. yiyecek ekmeği yokmuş dedik. Oğluşumuzun adını Umut koyduk prematüre doğdu gelişimi hep geride. ama sağlıklı şükür
Bende tüp bebek düşünüyorum ozel sağlıkta araştırma süreci deyim insallh olumlu olur

Back
X