- 3 Ekim 2020
- 20
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi herseyannelikicin
-
Merhaba Bende 14 eylulde ılk asılamamı oldum. doktor 15 gun sonra gel kan da bakacagız dedı .Ben dayanamadım 10.gun ıdrarda test yaptım .cok sılık bır cızgı cıktı. normalde teste baktıgında bunda bır sey yok deyıp atarsın ama ısıga dıkkatlı bakınca hayalı bır cızgı vardı. ertesı gunu yıne yaptım aynı sekılde bır tık daha belırgın .ama uzun sure bakınca ortaya cıkıyor hemen bakısta anlasılmıyor ve 11. gunun aksamı kan da test yaptrdım dayanamadım hamıleyım.
Belkı senın de oyle olmustur. Dıkkartlı bak teste. bu forumda cok yazı okudum kısıden kısıye degısıyor kımının ıdrar testınde adet tarıhı gecınce cıkıyor. Hemen moralını bozma derım.
Merhaba bende 10 gündür tam olarak böyleyimBenim de 30 eylül de aşılamam oldu 3. Günden beri regl olcam gibi bi ağrım var devam eden göğüslerim ilk günler gergindi ilaçlarla ilgili galiba onlar da geçti tedirginim biraz 6. Gün ama mens oluvericem gibi. Sizin nasıl geçti bu süreciniz
Aşılamanızın üzerinden 10 gün mü geçti. Öyleyse az kalmış öğrenmenize. Allah hayırlı haberler duyursunMerhaba bende 10 gündür tam olarak böyleyim
Kasıklarımda ve göğsümde ağrı var hasta olucam ama olamıyor gibiyim
Kasik agrisi bende de cok varrdi hala var. Ben dayanamayip 11.gun aksami kanda test yaptrdkm cikti sukur☺Aşılamanızın üzerinden 10 gün mü geçti. Öyleyse az kalmış öğrenmenize. Allah hayırlı haberler duyursun
Bende halsizlik ve uyku hali cok vardi.birde kasik agrisi vardi cok..Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahyarın bir daha yapacağım hala hasta olmadım sende ne gibi belirtiler oldu
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimBende halsizlik ve uyku hali cok vardi.birde kasik agrisi vardi cok..
Hadi bakalim insallah olumlu sonuclar alirsin
Benim gogusler firlayacakmis gibiydi.simdi sonduler.siskinlik azaldi.bedenim biraz normale donuyor gibi.asilamamin 9.gunu bugun.Benim de 30 eylül de aşılamam oldu 3. Günden beri regl olcam gibi bi ağrım var devam eden göğüslerim ilk günler gergindi ilaçlarla ilgili galiba onlar da geçti tedirginim biraz 6. Gün ama mens oluvericem gibi. Sizin nasıl geçti bu süreciniz
Aynen benim de öyle. Kasık ağrım da geçti göğüs şişliğim de 30 eylül de olmuştu aşılamaBenim gogusler firlayacakmis gibiydi.simdi sonduler.siskinlik azaldi.bedenim biraz normale donuyor gibi.asilamamin 9.gunu bugun.
Evet canım doktorum ayın 7 sinde test için çağırdı Allah razı olsun inşallah ama sanırım bişey yok sadece adet olacakmışım gibşAşılamanızın üzerinden 10 gün mü geçti. Öyleyse az kalmış öğrenmenize. Allah hayırlı haberler duyursun
Benim de 30 Eylül aşılamam hadi inaşallah hayırlısı olsunBenim de 30 eylül de aşılamam oldu 3. Günden beri regl olcam gibi bi ağrım var devam eden göğüslerim ilk günler gergindi ilaçlarla ilgili galiba onlar da geçti tedirginim biraz 6. Gün ama mens oluvericem gibi. Sizin nasıl geçti bu süreciniz
Adetim gecikmeden test yapmicam ben hiç umutlu değilimBenim de 30 Eylül aşılamam hadi inaşallah hayırlısı olsun
Benim 20 mm olan 1 tane 16 mm olan da bikaç tane vardı. O gün çatlatma iğnesini yaptırttı 36 saat içinde aşılamayı yaptıMerhabalar kaç tane yumurtayla aşılama yaptırdınız??
Ne güzel inşallah tutar sağlıkla hamile kalırsınızBenim 20 mm olan 1 tane 16 mm olan da bikaç tane vardı. O gün çatlatma iğnesini yaptırttı 36 saat içinde aşılamayı yaptı
Öyle demeyelim yaa Allah bilir. Ben 14.gün test yapmayı düşünüyorum.brnim ilk aşılamam siizin Ağrınız vs var mıAdetim gecikmeden test yapmicam ben hiç umutlu değilim
Benim de ilk aşılama. İlk günler refl ağrısı gibi olmuştu o geçti. Progesteron fitil verdi onu kullandıktan sonra bikaç saat regl ağrısı olup geçiyo.Öyle demeyelim yaa Allah bilir. Ben 14.gün test yapmayı düşünüyorum.brnim ilk aşılamam siizin Ağrınız vs var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?