• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama fsh yuksek olanlar yapmamasi gerekiyormus benm esimde fsh iyi durumda 12 ustu olan onerilmiyor .

1 hafta keciboynuzu suyu sabah aksam 1 hafta ara verip tekrar 1 hafta bu sekil dewam ettirdim

Birde bal poln propolis ari sutu karisimi verdm ama hepsini bir yuklenmedim cnku keciboymuzu ve ikisi bir verilmemesi gerekiyormus caya 1 hafta ara verdigm zaman bal karisimini verdim

Smdi morfoloji icin cobancokerten cayi yapiyorum bakalm🤗

Canim ibrhim saracohlustesinden aldm cobancokerteni . Onun tarifini dinledm . Icme suyunu kaynatiyorum tatli kasigiyla atiyorum altuni kisip 5 dk falnda oyle kayniyo snra braz soguyunca suzup iciriyorum . Bunun yanindada bal propolos ari sutu poln kRisimi veriyorm baklm bi etkisi oluckmu

Canim ibrhim saracohlustesinden aldm cobancokerteni . Onun tarifini dinledm . Icme suyunu kaynatiyorum tatli kasigiyla atiyorum altuni kisip 5 dk falnda oyle kayniyo snra braz soguyunca suzup iciriyorum . Bunun yanindada bal propolos ari sutu poln kRisimi veriyorm baklm bi etkisi oluckmu
Teşekkür ederim. İnşallah faydasını görürsünüz 🤲🏻

Cevap yazmak istedim asilamam tuttu bebegim dogdu 11 aylik olduk şu an.doktorum egekent mehmet gencer❤ilk aşilama ilk bebegim

Back
X