Aşılama yaptiranlar bi bakabilirmisinizzz ??

dgndilek

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
154
82
323
35
Merhaba arkadaslar ben 04/04/2014de asilama yaptirdim bugun ucuncu gun ne zmn kesinlesir sonuc benim sag tarafim kapali sol tarafda da bi tane yumurtam vardi capi 16mm ilk asilamasi igne kullandim ben iki asilama yapilcak ikiside tutmazsa tüp dua edin lutfen ne zmn kan testi vereyim acaba

Merhaba bende aynı zamanda aşılama yaptırdım. Ben reglimi beklemeyip eğer olmazsam test yapmayı düşünüyorum.Sanırım 11-12 gün geçmesi yeterli test için. Bakalım inşallah sonucun pozitif olur.İyi şanslar

Bana doktor regl olsan bile yaptir dedi tutmustur belki düsük kanamasi yada dıs gebelik olabilir dedi insallah Allahin izni ile olumlu sonuclar aliriz hangi sehirdesin sen neden asilama yaptirdin ben ankara da zekai tahir die bi hast. Var orda yaptirdim ilk asilamam:)

benimde ilk aşılamam, sperm sayı ve morfoloji ayrıca amh da iyi değil bu sebeplerle..bursadayım..:)

Merhabalar. Ben 25 martta asilama yaptirdim. Doktorum 7 nisanda test yapmami istedi. Sonucum pozitifti. Umarim sizde guzel haberleri alirsiniz.

Merhabalar. Ben 25 martta asilama yaptirdim. Doktorum 7 nisanda test yapmami istedi. Sonucum pozitifti. Umarim sizde guzel haberleri alirsiniz.

Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirir insallah guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun insallah hayirli bi sekilde bende guzel haberler alirim:)

Bn ucuzlerme hamileyum ikisi asilamayla birisi normal yolla

Rabbimin lütfunun guzelligi:)) masallah Allah tamamina erdirir insallah bende hep hayirlisiyla ikiz olsa keske derim guzel Allahim ben ve benim gibilere hayirlisini nasip etsin:) sizde yumurta coktu galiba ne kadarlik hamilesiniz suan:) masallah:)

rabbimin lütfunun guzelligi:)) masallah allah tamamina erdirir insallah bende hep hayirlisiyla ikiz olsa keske derim guzel allahim ben ve benim gibilere hayirlisini nasip etsin:) sizde yumurta coktu galiba ne kadarlik hamilesiniz suan:) masallah:)

13 yumurtwm vardı rabbım szlerde cogul gebelk nssıp etsn 7 haftamın ıcındym bıraz zor gecıyo ama cok sukur buna

13 yumurtwm vardı rabbım szlerde cogul gebelk nssıp etsn 7 haftamın ıcındym bıraz zor gecıyo ama cok sukur buna
Masallah masallah Rabbim tamamine erdirsin kolaylikla hamilelik donemin gecirmeyi nasip etsin:) benle beraber bi kizda asilama yapacakti 5tane mi ne yumurtasi vardi doktor cogul gebelik olur die asilama yapmadilar kiza sizin masalah guzel yumurtalariniz olusmus

Ewt oyle diyorlar bnm esimde doktor oldugu icin prosodurler geregi bi kac imza attk cogk gebelk tehlikeli okdygu icin eabbm herkese nasip etsn insallah...

Asilamami yaptrdn snde kac yasndasn kac yillik ewlsn
Evet asilama yaptirdim 3.5 yillik evliyim rahim filmimde tuplerim kapali cikti ameliyat oldum biri acildi sadece karin boslugunda minimal boyutta cikolata kisti vardi onu yakmislar acik olan tupunde 6 ay gibi bi suresi var tekrar yapiscak bu alti aylik surecte iki kere asilama yapalim dediler ki devlet bunu sart kosuyormus asilamalar olmadan tup bebege izin vermiomus devlet hastanesinde olmassa tup bebek olacak dedi dr

Canim bnm rabbim yar yardmcn olsn insallah tup bebegede asilamayada gerek kalmz

tekrar tebrikler canım raabim kucağımıza almayı nasip etsin.. bende aşılama yaptırdım pazartesi öğrendim pozitifini halen inananmıyorum kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum...

tekrar tebrikler canım raabim kucağımıza almayı nasip etsin.. bende aşılama yaptırdım pazartesi öğrendim pozitifini halen inananmıyorum kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum...

Çok sevindimm. Kalp atışlarını duyana kadar insan inanamıyo gerçek olduğuna. :) Tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…