Aşılama yaptiranlar bi bakabilirmisinizzz ??

tekrar tebrikler canım raabim kucağımıza almayı nasip etsin.. bende aşılama yaptırdım pazartesi öğrendim pozitifini halen inananmıyorum kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum...

canım değerlerine baktırdın mı birdaha artışların iyi mi

baktırdım kuzum 105,7 çıktı yükselmiş salı günü tekrar çağırdı... inş bırakmaz bu sefer kalp atışları ne zaman duyuluyoki:9

ayyyyyyy ne güzel maşallah daha var canım 5000lerde karnından usg ile sadece kesesini görürsün. 10 gün sonrada kalp atışını duyarsın inşallah.
ama alttan vajinal usg yaptırırsan daha erken görürsün. ama sabret alttan baktırma bence.
ben daha hiç gitmedim haftaya salı gidecez kısmetse ne var ne yok görüp duyarız inşallah

çok heycanlanıyorum günler geçmiooo sankiii yürgeim ağzımda içimde hissetmek güzel raabim hepimiize bağışlasın şu mubarek günü... yeni yere yeni bebekle gitcez inş:)

çok heycanlanıyorum günler geçmiooo sankiii yürgeim ağzımda içimde hissetmek güzel raabim hepimiize bağışlasın şu mubarek günü... yeni yere yeni bebekle gitcez inş:)

ne zamandı tayin ? bereketli kuzucuklar en bi hayırlısı olur inşallah
severim ya ne tatlı minnak minnak.
eveeeeet hiç zaman geçmiyor ha bire düşünüyorum beşiği şuraya koyarım ona şunu alırım bunu alırım . hiç aklımdan çıkmıyor

daha seneye tain...hayırlı uğurlu nasipli gelir inşşş ben daha alacağım him bişeye bakmadım çünki onu görmem lazım hatta ben son ayına kadar bişey almayı düşünmüyorum... bide bişey sorcam bana gelen msjları görümüyorum bildirimlermizde napcam...

silmen lazım önceki bildirimlerin hepsini. dolunca göstermiyor canım benim :)
ben de birşey yapmadım ama hayal kuramadan duramıyorum

silmen lazım önceki bildirimlerin hepsini. dolunca göstermiyor canım benim :)
ben de birşey yapmadım ama hayal kuramadan duramıyorum

bazen bende kuruyorum ama korkuyorum geçenkinde yaşadım aynı şeyi kaybedince çok üzüldümmm...çok güzel ciciler var rabbim hayırlı evlat versin bizde giydirelim alalım mesela biz tainciyiz diorumki takım oda almıcam sadece oyun parkı alayım diorum sonra diorumki yıllar sonra oldu herşeyi düzgün olsun gittimiz yere nasıl sıcaz onuda bilmioz:)kurban olurum yaradanıma bana bu sözleri yazdırmayı nasip ettiği için...

ben de oyun parkı almayı düşünüyorum hem daha kullanışlı kötü değilki .
yaşı biraz büyüyünce oyun parkına sığmayınca bazalı yatak alırım oda takımı yaparım bembeyaz genç olana kadar kullanır .
bende 2+1 evde oturuyorum istesemde oda kuramam.
Allah sağlıklı evlatlar versin Rabbim bize bu mutluluğu nasip etti çok şükür

çok şükür kuzum ...

arkadaşlar aşılama ne kadara mal ldu nerde yaptırdınız izmirde yapanlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…