- 10 Eylül 2022
- 1.512
- 1.046
- 63
- 33
- Konu Sahibi umutlu bayan
-
Normal ovitrelle etkisi bunlar. Evet erken 10. Günü yapın test.Merhaba hanımlar bugün asilamamin 7 günü ama ilk günden beri kesilmeyen kaşık bacak ve bel ağrım var hiç kesilmedi bu normal mi bu durumu yaşayan var bide idrar testi için erken mi
Benim negatif çıktı sonucum.Hayrlı sonuçlar inşallah bende nasipse Perşembe günü gidicem kese yi görmek için hakkımızda hayırlısını versin inşallah mevlam
Kaç çıktı sonucun ilk verdigimde benimde negatif çıkmıştı iki gün sonra verdiğimde 1.16 iki gün sonra verdim tekrar 10.93 iki gün sonrada70 çıkmıştı kanaman olana kadar umut var demektirBenim negatif çıktı sonucum.
12.gundeyim erken mi acaba, ama doktorum ilacın bitince kan ver demişti
1.20 çıktı benim , gerçekten yükselme ihtimali var mıKaç çıktı sonucun ilk verdigimde benimde negatif çıkmıştı iki gün sonra verdiğimde 1.16 iki gün sonra verdim tekrar 10.93 iki gün sonrada70 çıkmıştı kanaman olana kadar umut var demektir
9. Gündü galiba yanlış hatırlamıyorsam1.20 çıktı benim , gerçekten yükselme ihtimali var mıben çok ümitlenen biriyim , siz kaçıncı günde 1.16 gördünüz
Benim 12.gündü, olsa çıkardı9. Gündü galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bolca dinlenin , Rabbim güzel sonuçlar nasip etsinKızlar dün aşılama oldum akşamdan beri aşırı bel ağrım var ya
Kaçıncı günü kan verdiğinizde negatif çıkmıştı acabaKaç çıktı sonucun ilk verdigimde benimde negatif çıkmıştı iki gün sonra verdiğimde 1.16 iki gün sonra verdim tekrar 10.93 iki gün sonrada70 çıkmıştı kanaman olana kadar umut var demektir
Kaçıncı günü kan verdiğinizde negatif çıkmıştı acaba9
8 . GünKaçıncı günü kan verdiğinizde negatif çıkmıştı acaba
Adet oldunuz mu aklım sizde kaldiBenim 12.gündü, olsa çıkardı
benım de bugun 12.gun erken gebelik testi yaptım az once ve yine negatif8 . Gün
Benim o testlerde hiç pozitif cikmio kan verinbenım de bugun 12.gun erken gebelik testi yaptım az once ve yine negatif
Selam bende aşılama yaptıracağım eşimin sperm sayısı düşük tek tüpüm sorunlu tutar mi acaba sizin sorun neydi ve işlemde acı duydunuz mu şimdiden teşekkürler yorum içinMerhaba hanımlar bugün asilamamin 7 günü ama ilk günden beri kesilmeyen kaşık bacak ve bel ağrım var hiç kesilmedi bu normal mi bu durumu yaşayan var bide idrar testi için erken mi
Sorununuz neydi yardımcı olur musunuz bende yaptıracagım sperm düşüklüğü tek tüp sorunu. MevcutAmin amin Allah razı olsunbenim de 3 hamileliğim oldu biri kürtaj diğer ikisi düşük ile sonlandı. 3 yılı aşkındır evliyiz, bir ümit aşılamaya başvurduk
Evet oldumAdet oldunuz mu aklım sizde kaldi
Hic bir sorun yok, bütün testleri yaptıkSorununuz neydi yardımcı olur musunuz bende yaptıracagım sperm düşüklüğü tek tüp sorunu. Mevcut
Bende polikistik över var eşimde bir sknti yok çok şükür işlemde hiç bişey hissetmiosunuz çatal muayenesinden bile daha kolay korkulacak hiç bişey yok sizin durumunuz da olup hamile kalan cik insan var takip ettiğim doktorların sayfalarında gördüğüm ama bence siz direk tüp bebek yaptırınSelam bende aşılama yaptıracağım eşimin sperm sayısı düşük tek tüpüm sorunlu tutar mi acaba sizin sorun neydi ve işlemde acı duydunuz mu şimdiden teşekkürler yorum için
Bir kere deneyelim dedik sonra tüp düşünüyoruzBende polikistik över var eşimde bir sknti yok çok şükür işlemde hiç bişey hissetmiosunuz çatal muayenesinden bile daha kolay korkulacak hiç bişey yok sizin durumunuz da olup hamile kalan cik insan var takip ettiğim doktorların sayfalarında gördüğüm ama bence siz direk tüp bebek yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?