Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Biliyon mu ne soruyon kız o zaman 😂😂 ben de açıklamaya çalışıyom uzun uzun🤦🏽‍♀️
Biliyorum derken detay bilmiyorum, Bu ay ilk defa kullanıyorum sayılır, ama başka arkadaşlar 3 gün böyle pik kalabilir dedi. Şimdi bu gece kesin çatlamaz yani.
Benim derdim aslında tam bunu öğrenmek.
Bu pike ne zaman döllenme olur.
Çünkü bugünü çok iyi değerlendirdik diye düşünüyorum, ve çatlama 2-3 gün sürerse bugünün boşuna geçmesinden korkuyorum :(

Biliyorum derken detay bilmiyorum, Bu ay ilk defa kullanıyorum sayılır, ama başka arkadaşlar 3 gün böyle pik kalabilir dedi. Şimdi bu gece kesin çatlamaz yani.
Benim derdim aslında tam bunu öğrenmek.
Bu pike ne zaman döllenme olur.
Çünkü bugünü çok iyi değerlendirdik diye düşünüyorum, ve çatlama 2-3 gün sürerse bugünün boşuna geçmesinden korkuyorum :KK43:
Hımm şimdi anladım asıl sorunu😄 hayır hayır bu gece çatlamaz merak etme. En aşağı yarın gece falan silikleşir. Ya da ertesi gün. Sen bugünü değerlendirdiysen tekrar yapma zaten yarın yap. Aynı günde iki kereye gerek yok. Hem spermler 5 güne kadar yaşıyor bundan sonra hiç yapamasan bile onlar vajende yumoşu bekliyor olacak 😁😉
Ama sen yap tabi yine de 😁

Hımm şimdi anladım asıl sorunu😄 hayır hayır bu gece çatlamaz merak etme. En aşağı yarın gece falan silikleşir. Ya da ertesi gün. Sen bugünü değerlendirdiysen tekrar yapma zaten yarın yap. Aynı günde iki kereye gerek yok. Hem spermler 5 güne kadar yaşıyor bundan sonra hiç yapamasan bile onlar vajende yumoşu bekliyor olacak 😁😉
Ben yarına çatlamış olsun istiyorum :KK70: :KK70:

Yorumların için çok teşekkür ederim.
Siz bu ay aşılma mı yaptırmıştınız?

İyi yapmışsın inşallah sonuncu olur 🌹
Benim doktor bu ay boş geç olmazsa diğer ay aşılma yaparız dedi. Bazı doktorlar ardarda daha iyi diyor, bazıları ara vermeyi uygun görüyor 🤷‍♀️
Bünyeye göre kişiye göre tedaviler değişkenlik gösterebiliyor canım bu çok normal. Herkes bir değil ki. Sen diğer aya tekrar yaptıracak mısın o zaman?
Benim bu ay her türlü son. Olumluysa da olumsuzsa da... Daha fazla ne emeğimi ne paramı harcarım.

Bünyeye göre kişiye göre tedaviler değişkenlik gösterebiliyor canım bu çok normal. Herkes bir değil ki. Sen diğer aya tekrar yaptıracak mısın o zaman?
Benim bu ay her türlü son. Olumluysa da olumsuzsa da... Daha fazla ne emeğimi ne paramı harcarım.
Evet büyük ihtimal diğer ay aşılma yapacağım.
Eğer olmazsa Neden son ki 3. Aşılmayıda tavsiye ediyorlar. Direk tüp bebekmi düşünüyorsun canım? Yoksa yorgun mu düştün :KK43:

Eğer olmazsa Neden son ki 3. Aşılmayıda tavsiye ediyorlar. Direk tüp bebekmi düşünüyorsun canım? Yoksa yorgun mu düştün :KK43:
Ayşe ben de 2.aşılamayı olurken son kez denemiştim gerçekten cebe de zarar umuda da çünkü sonuçta doğal döllenme elde edilmeye çalışılıyor

Bana güvendiğim bir doktor ilk 2 aşılamada tutma oranı yüksek, 2 sen sonrakilerde de gebelik elde ediliyor tıbben bu mümkün ama attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor demişti. Çok az kişinin tutuyormuş sonrakilerde. Ben de katılıyorum, oluyorsa oluyordur olmuyorsa bu yolu çok da zorlamanın bir manası yok. Zaten doğal yol taklit edilmeye çalışılıyor. Bundan sonra tüp düşünüyorum daha ileri yöntem gerek bana demek ki. Ama onun için de biraz zaman lazım çok yoruldum doktorlara gidip gelmekten vücudumun yıpranmasından...
Bu arada sonucumu aldım az önce; negatif...

Bana güvendiğim bir doktor ilk 2 aşılamada tutma oranı yüksek, 2 sen sonrakilerde de gebelik elde ediliyor tıbben bu mümkün ama attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor demişti. Çok az kişinin tutuyormuş sonrakilerde. Ben de katılıyorum, oluyorsa oluyordur olmuyorsa bu yolu çok da zorlamanın bir manası yok. Zaten doğal yol taklit edilmeye çalışılıyor. Bundan sonra tüp düşünüyorum daha ileri yöntem gerek bana demek ki. Ama onun için de biraz zaman lazım çok yoruldum doktorlara gidip gelmekten vücudumun yıpranmasından...
Bu arada sonucumu aldım az önce; negatif...
Gerçekten mi canım ya lütfen üzülme vücudunu biraz dinlendir önce sonra yeni tedavilere bakarsın. Allah her şeyin en doğru zamanını biliyor

Gerçekten mi canım ya lütfen üzülme vücudunu biraz dinlendir önce sonra yeni tedavilere bakarsın. Allah her şeyin en doğru zamanını biliyor
Hislerim beni yanıltmadı yine. Olmadı olmuyor ne yapsam.. Demek hala vakti değil... Üzgünüm ama toparlanacağım elbet...

Hadi ya canım üzüldüm ben de ümitlenmiştim ama hayırlısı buymuş demek. Bak filizinde bundan önce senin gibi olmuştu o ay tutmadı ama sonraki ay tuttu senin de öyle olur umarım 🤞
Çok yumurtan old içindir diye düşünüyorum ben normaldir istersen bi sor bakim ne diyecek bize de söyle 😉
Bu ay adet oldum canim çok şükür ağrılarım şikayetlerim geçti. Bu tedavide çok fazla sayıda yumurtam büyüdüğü için bu şekilde olmuş. Bu ay denemek istemedim ağrılar falan baya yıprattı ama inşallah bidahaki ay direk tüp bebek deneyecegiz. Senin süreç nasıl gidiyor sonuç belli oldumu

Hislerim beni yanıltmadı yine. Olmadı olmuyor ne yapsam.. Demek hala vakti değil... Üzgünüm ama toparlanacağım elbet...
Mesajını geç gördüm üzerine düştükçe olmuyor inanki bende de aynısı oldu. Ne zaman tamam artık olursa olmaz dedikleri zaman birçok insanın bebeği olmuş. Ben takıntı haline getirmiştim ne yazık ki. İlişkide bile bebek aklımdaydı. Eninde sonunda güzel haberler alacağız senden. Ne zaman olursa olsun yaz bize.

Back
X