- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 38
Merhaba canım evet keseyi gördüm şimdilik ikiz fakat doktorum hep hazırlıklı ol diyor teke düşebilir diyor zaten bant kaydı gibi günlerdir aynı şeyleri söylüyor. Kesem az büyümüş diğeri çok büyümüş diye. Sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım evet keseyi gördüm şimdilik ikiz fakat doktorum hep hazırlıklı ol diyor teke düşebilir diyor zaten bant kaydı gibi günlerdir aynı şeyleri söylüyor. Kesem az büyümüş diğeri çok büyümüş diye. Sen nasılsın?
İkiz olmasını çokta istiyordun inşallah sağlıklı bir şekilde ikiz doğurursunMerhaba canım evet keseyi gördüm şimdilik ikiz fakat doktorum hep hazırlıklı ol diyor teke düşebilir diyor zaten bant kaydı gibi günlerdir aynı şeyleri söylüyor. Kesem az büyümüş diğeri çok büyümüş diye. Sen nasılsın?
İnanır mısın canım insan başına gelmeyince anlamıyor ikisini kaybetmektense daha öncekiler gibi birisini kaybetmeyi tercih ediyormuş. Teki de yaşasa yeter diyorum şimdi. Aslında bende ovülasyon almıştım çatlatma iğnesi girince işin içine yapamadım gebelik testi olarak kullandım. İnşallah tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden oluverir öyle olan çok kişi var. En azından yumurtlamanı kaçırmamış olursun.İkiz olmasını çokta istiyordun inşallah sağlıklı bir şekilde ikiz doğurursun
Benim adet dün bitti haftaya ovülasyon günüm, 2 güne başlarım ovülasyon testlerine, kader kısmet işte bekleyeceğim, anlayacağın kısır döngü benimkisi![]()
Insallah canim bol bol su iç ve dinlen evet ilk asilamamdiAmin inşallah Rabbim bütün isteyenlere versin sende saglıkla kucagına alırsın inşallahgünler hiç geçmiyor inşallah vardır bende de tutunur senin ilk aşılamamıydı cnm
Canım çok üzüldüm ama pes etmek yok asla. Kistin de olabilir sen muayene ol istersen.Günaydın kızlar, ben çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum. Bugün adetimin 3. günü ve aşırı yoğun bir kanamam başladı bugün. afedersiniz ama parça parça kan pıhtıları var ve mide bulantim baş dönmem varbu ay çok sayıda gelişmiş yumurtam vardı acaba ondan dolayımı bukadar fazla kanamam oldu bilemiyorum duruma göre biraz daha bekleyip doktorumu arayacağım sanirim
![]()
Hadi ya canım üzüldüm ben de ümitlenmiştim ama hayırlısı buymuş demek. Bak filizinde bundan önce senin gibi olmuştu o ay tutmadı ama sonraki ay tuttu senin de öyle olur umarımGünaydın kızlar, ben çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum. Bugün adetimin 3. günü ve aşırı yoğun bir kanamam başladı bugün. afedersiniz ama parça parça kan pıhtıları var ve mide bulantim baş dönmem varbu ay çok sayıda gelişmiş yumurtam vardı acaba ondan dolayımı bukadar fazla kanamam oldu bilemiyorum duruma göre biraz daha bekleyip doktorumu arayacağım sanirim
![]()
Merhaba cnm çok teşekkür ederim. Dün kanamam vardı koyu kırmızı. Acile gittik doktor getirttik vajinal muayene oldum. Rahimde kanama alanı varmış kistler de etkiliyormuş. Çok şükür kesem yerindeydi tek bebek yolk kesesini de gördük. Sen nasılsın?
Progesteron kullandığın halde mi kanaman oldu. Neyseki şükür kese yerindeyse doktorda sorun yok dediyse bunu düşünüp üzülme. Tek olsun şükür sağlıkla ilerlesin canım benim.Merhaba cnm çok teşekkür ederim. Dün kanamam vardı koyu kırmızı. Acile gittik doktor getirttik vajinal muayene oldum. Rahimde kanama alanı varmış kistler de etkiliyormuş. Çok şükür kesem yerindeydi tek bebek yolk kesesini de gördük. Sen nasılsın?
Anlıyorum canım hatta aşılamadan sonra ovülasyon testleriyle hamile olduğumu öğrendim. Ben yardımcı olabilirim istersen.Progesteron kullandığın halde mi kanaman oldu. Neyseki şükür kese yerindeyse doktorda sorun yok dediyse bunu düşünüp üzülme. Tek olsun şükür sağlıkla ilerlesin canım benim.
Bende yumurtlama günlerime yaklaştım. Bi kısır döngü içerisindeyim. Bu ay bi şansım dönse artık![]()
Sen ovülasyon testlerinden anlıyormusun?
Yanlışlıkla Alıntılamadan attım canım. Müsait olduğunda bana bi anlatırsan sevinirim. Teşekkür ederimAnlıyorum canım hatta aşılamadan sonra ovülasyon testleriyle hamile olduğumu öğrendim. Ben yardımcı olabilirim istersen.
Canım sen bugünü ve sonraki 2 günü daha değerlendir cnm. İkisi de aynı koyulukta görünüyor her zaman biri çok koyu diğeri daha az diye bir şey yok. Yumurtan çatlamamış ama teste devam et belki çatlaması da geç olabilir.Bu ay hiç ilaç fln kullanamdım, normal deneyeceğiz dedi doktor.
Bak bu testleri bazen günde 2 kere yaptım.
En sonuncusunu bugün öğlen yaptım.
Sence yarına daha mı koyu olur bu testler?
Eki Görüntüle 2707483
Aaa çok geçmiş olsun kız hiç demedin bana aşk olsun. Neyseki herşeyin yoluna girmesine sevindimMerhaba cnm çok teşekkür ederim. Dün kanamam vardı koyu kırmızı. Acile gittik doktor getirttik vajinal muayene oldum. Rahimde kanama alanı varmış kistler de etkiliyormuş. Çok şükür kesem yerindeydi tek bebek yolk kesesini de gördük. Sen nasılsın?
Ayşe’cim senin son test pozitif. İkisi de aynı koyulukta veya t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor. Yumurtan olgunluğa ulaşmış çatlamak üzere bugünü ve ardındaki 3_4 günü iyi değerlendirBu ay hiç ilaç fln kullanamdım, normal deneyeceğiz dedi doktor.
Bak bu testleri bazen günde 2 kere yaptım.
En sonuncusunu bugün öğlen yaptım.
Sence yarına daha mı koyu olur bu testler?
Eki Görüntüle 2707483
Kuzum bu çizgi silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Yarın muhtemelen çatlamış olur. Şuanki netlik çok güzelKızlar bunu da şimdi 10 dk önce yaptım.
Filiz2816
Optimussprime
Tam çatlama ihtimali bugün gece mi yoksa yarın mı?
Eki Görüntüle 2707499
İnsan bilsede duymak istiyor, ahhh Allahım bizleri şu hasrete kavuştursaydı artık. Teşekkür ederimKuzum bu çizgi silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Yarın muhtemelen çatlamış olur. Şuanki netlik çok güzelbana kalırsa kaliteli güzel büyüyen bir yumoş bu. Hadi hayırlısı
![]()
Biliyon mu ne soruyon kız o zamanİnsan bilsede duymak istiyor, ahhh Allahım bizleri şu hasrete kavuştursaydı artık. Teşekkür ederim![]()