Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba inşallah bebis olur devlet hastanesinde asilama olacak tim ayın 18de dün tes yaptırdım covid olmuşum onun için bu ay olmucak asilama doktor u ancak pazartesi araya bilirim size doktormu 6ay dinlendirdi vucudunuzu yoksa sizmi
Merhaba bende 1 ay klomen kulandım umurtam büyüdü doktor kendi çatlar diye çatlatma iğnesi vermedi ama bugün covid olduğum için film çekilmem gerekiyordu hamile miyim diye test yaptırdım negatif çıktı doktor 2. Aya aşılama yapacam dedi ama hsg falan çekmedi kararsız kaldım acele mi ediyorum beklemeli miyim

Kızlar devlet hastanelerinin infertelite bölümü oluyor aşılama yapıyorlar. Ben de ayın 19 unda aşılama yaptırdım Ümraniye devlette. Bugün 6. Günüm. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Aşılamayı ne zaman yapıyolar adetliyken mi daha sonrasında ne yapmak gerekiyor

Kızlar devlet hastanelerinin infertelite bölümü oluyor aşılama yapıyorlar. Ben de ayın 19 unda aşılama yaptırdım Ümraniye devlette. Bugün 6. Günüm. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Merhaba, aşılamanız inşallah size bebek getirir 🌿🌿
Aşılama da ilaçlarınız ne kadar tuttu ?
Rapor aşılama sonrası çıkıyor öğrendiğim bilgilere göre sizin de öyle mi gidiyor süreciniz?. Reçete edilerek mi ilaçları aldınız?
Bir de takip süreciniz nasıldı acaba?

Merhaba, aşılamanız inşallah size bebek getirir 🌿🌿
Aşılama da ilaçlarınız ne kadar tuttu ?
Rapor aşılama sonrası çıkıyor öğrendiğim bilgilere göre sizin de öyle mi gidiyor süreciniz?. Reçete edilerek mi ilaçları aldınız?
Bir de takip süreciniz nasıldı acaba?
Ben klomen kullandım 23 TL fiyatı . Yumurtalar büyüdükten sonrada owitrella iğne aldım bir adet onun da fiyatı 153 TL idi. Bunlara zaten rapor çıkmıyor . Reglin 5. Gününde ilaçlara doktorun tavsiye ettiği şekliyle başlıyorsun. İlaçlar bitikten 2 gün sonra kontrole çağırıyor. Yumurta takibi yapılıyor 2 günde 1. Büyüyene kadar devam ediyor bu takip. Büyürse işte çatlatma iğnesi owitrellayı göbeğinden oluyorsun 36. Saatte ise aşılama işlemi gerçekleşiyor. Aşılama kanülü alıyorsun. O da 150 TL civarıydı. Bu masraflar oluyor sadece. Aynı işlemler özellere gereksiz 5 bin vermenin bi anlamı yok bence.

Ben klomen kullandım 23 TL fiyatı . Yumurtalar büyüdükten sonrada owitrella iğne aldım bir adet onun da fiyatı 153 TL idi. Bunlara zaten rapor çıkmıyor . Reglin 5. Gününde ilaçlara doktorun tavsiye ettiği şekliyle başlıyorsun. İlaçlar bitikten 2 gün sonra kontrole çağırıyor. Yumurta takibi yapılıyor 2 günde 1. Büyüyene kadar devam ediyor bu takip. Büyürse işte çatlatma iğnesi owitrellayı göbeğinden oluyorsun 36. Saatte ise aşılama işlemi gerçekleşiyor. Aşılama kanülü alıyorsun. O da 150 TL civarıydı. Bu masraflar oluyor sadece. Aynı işlemler özellere gereksiz 5 bin vermenin bi anlamı yok bence.
Ben de bu ay devlette aşılama olacağım o yüzden sordum ama aşılama iğneli olacak sanırım onları da mı raporsuz alıyorsun acaba?

Ben de bu ay devlette aşılama olacağım o yüzden sordum ama aşılama iğneli olacak sanırım onları da mı raporsuz alıyorsun acaba?
İğneli olanlara rapor çıkartıyorlar diye biliyorum . Doktorunuz yazarken hatırlatın

Arkadaşlar eşinin sperminde sorun olanlar için size bir önerim var benim de eşimin sperminde sorun vardı bir karışım macun var çok iyi geliyor areketsiz liye sperm bir ayın içinde yükseltiyor çok iyi geliyor baya bir karışım macun bana bir arkadaş tavsiye etti aktarcidan yaptirdim 800 tuttu bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim

Merhaba bnde bu ilaç lari kullandım devlet hastanesinde yazdılar bana bu ilaçları bn raporla aldim 15tane igne yazdi birde hap hepsi 1500 tuttu ama ben raporla 500 tl ödedim

Back
X