Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Benim sebepsiz infertilite idi. İlk aşılama tuttu çok şükür. Daha önce hiç hamile kalamamistim.
darısı başımıza yaaa..bizde 13 aylık evliyiz.bende hiç hamile kalamadım.herşeyimizde normal çıktı.hsg çekildim tüplerde açık.hayırlısıyla bende yarın ilk aşılamamı olcam.doktor çoğul gebelikte olabilir dedi.hayırlısı neyse o olsun inşallah

sosyalbilimci sosyalbilimci evet canım yaptırdım bende.benim eşimin annesi ebe emeklisi.o yaptı benim iğnemi.ben göbekten yaptırdım,sen nasıl vuruldun ? ya bide eşimiz sperm örneğini yarın verecek demi.doktor anlattı ama bugün şüpheye düştüm.acaba daha önce verilip hazırmı olacaktı diye
Hayırlısı olsun canımm ;)
Evet ben de çatlatma iğnemi göbekten vuruldum
Yarın sabahtan eşim gidip sperm vercek
Sonra 2 saat sonra cıkıyomus o cıkınca da beni arayacaklar ben gidicem
Nasıl korku heyecan vs var mı?? :) bende ikisi de var korku da spekulumdan ötürü

Evet sanırım doktorların kendilerine göre stili var
Canım peki sen klomen mi kullandın? Bana aşılama iğneleri adına menogon vermişti 7gün filan onları vurdurdum
Sonra baktı yumurtaların cok güzel olmus büyümüş bi sürü olmus filan dedi yarına aşılama tarihi verdi dün gece de çatlatma iğnemi oldum

Hayırlısı olsun canımm :KK66:
Evet ben de çatlatma iğnemi göbekten vuruldum
Yarın sabahtan eşim gidip sperm vercek
Sonra 2 saat sonra cıkıyomus o cıkınca da beni arayacaklar ben gidicem
Nasıl korku heyecan vs var mı?? :) bende ikisi de var korku da spekulumdan ötürü
sizinki özel olduğu için galiba seni örnek hazır olunca çağırıyorlar.biz yarın 8 buçukta hastanede olacağız.hayırlısı bakalım.heyecan korku olmaz olurmu ya ;) düşünmeyim diyorum yok.bugün gün boyu internetten aşılama ilgili şeyler okuyup duruyorum.eşimde çocuk gibi sevinçli heyecanlı.onuda yatıştırmaya çalışıyorum bak olmama ihitimalide var kendini çok kaptırma diye ama elde değil işte

Canım peki sen klomen mi kullandın? Bana aşılama iğneleri adına menogon vermişti 7gün filan onları vurdurdum
Sonra baktı yumurtaların cok güzel olmus büyümüş bi sürü olmus filan dedi yarına aşılama tarihi verdi dün gece de çatlatma iğnemi oldum
Yok gonal f iğnesi kullandım. Sonra senin gibi çatlatma iğnesi. Benim de erken gelişmişti yumurtalarım adetin 10. günü asilama yaptık.

sizinki özel olduğu için galiba seni örnek hazır olunca çağırıyorlar.biz yarın 8 buçukta hastanede olacağız.hayırlısı bakalım.heyecan korku olmaz olurmu ya :KK66: düşünmeyim diyorum yok.bugün gün boyu internetten aşılama ilgili şeyler okuyup duruyorum.eşimde çocuk gibi sevinçli heyecanlı.onuda yatıştırmaya çalışıyorum bak olmama ihitimalide var kendini çok kaptırma diye ama elde değil işte
Benim eşimde fazla heyecan yok neyseki yatıştırmama gerek yok :) o da bana diyo tutmayadabilir filan diyo hayırlısı olsun diyorum
Ben de düşünmemeye calısıyorum canım ama aklımda hep,.ne bileyim spekulumdan korkuyorum da
Bi yandan da yarını düşünüyorum hep nasıl olcak vs
Allah yardımcımız olsunn..senin iğnelerin neydi canım?

Benim eşimde fazla heyecan yok neyseki yatıştırmama gerek yok :) o da bana diyo tutmayadabilir filan diyo hayırlısı olsun diyorum
Ben de düşünmemeye calısıyorum canım ama aklımda hep,.ne bileyim spekulumdan korkuyorum da
Bi yandan da yarını düşünüyorum hep nasıl olcak vs
Allah yardımcımız olsunn..senin iğnelerin neydi canım?
valla ben o hsg den sonra hic birseyden korkmuyorum :)) canım ben igne kullanmadım klomen hap kullandim 5 gün.catlama ignemde ovitrelle di.seninki hap yerine igneydi galiba

valla ben o hsg den sonra hic birseyden korkmuyorum :)) canım ben igne kullanmadım klomen hap kullandim 5 gün.catlama ignemde ovitrelle di.seninki hap yerine igneydi galiba
Aynen benimki göbekten vurulan iğneydi canım menogon..
Klomen ben de yazın bir ay kullandım tutmadı..
Senin ilk aşılaman mı? Benim ilk aşılamam canım 16 ay oldu evleneli ve daha hiç hamile kalamadım..
Bakalım yarın nolcakk

hilallll hilallll canım senin hsg agrılımı geçti yoksa? Benimki de hatırlamak istemiyorum da doktor spekulumu zor taktı takıyo cıkıyo takıyo cıkıyo filan derken bana baya bi çektirdi o :)
Bide canım şuan ne belirtilerin var? Bende göbek ve göğüs şişliği var göğüslerim acıyo arada kasık agrım var bide akıntı

hilallll hilallll canım senin hsg agrılımı geçti yoksa? Benimki de hatırlamak istemiyorum da doktor spekulumu zor taktı takıyo cıkıyo takıyo cıkıyo filan derken bana baya bi çektirdi o :)
Bide canım şuan ne belirtilerin var? Bende göbek ve göğüs şişliği var göğüslerim acıyo arada kasık agrım var bide akıntı
hsg çok ağrılı olmadi aslında ama ben öncesinde cok korktum yapılırken cok kasildim ama bittiginde bosuna korkmuşum dedim.çıktığımda elim titriyordu :) bende 13 aylık evliyim bende hic hamile kalmadım ilk asilamam olacak benimde canım ;) benim karnım şiş ve gun boyu ağrım oldu.ama akıntim o kadar fazla degil

Çok cok guzel haberler bekliyoruz canim senden..

günaydın hanımlar,
benim aksam lekelenmem başladı..bugun sökülürüm..ilk asılamam tutmadı..Kısmet değilmiş:(

hsg çok ağrılı olmadi aslında ama ben öncesinde cok korktum yapılırken cok kasildim ama bittiginde bosuna korkmuşum dedim.çıktığımda elim titriyordu :) bende 13 aylık evliyim bende hic hamile kalmadım ilk asilamam olacak benimde canım :KK66: benim karnım şiş ve gun boyu ağrım oldu.ama akıntim o kadar fazla degil
hilallll hilallll günaydın canımm
Hemen hemen aynıyız ;)
Hadi hayırlısı olsunn kuzumm hastanedesindir şuann
İnşallah Rabbim yüzümüze bakar olumlu sonuç alırızz
Biz eşimle sperm vermeye geldikk eşimm kıyamam heyecan yaptı birazz :)

hilallll hilallll günaydın canımm
Hemen hemen aynıyız :KK66:
Hadi hayırlısı olsunn kuzumm hastanedesindir şuann
İnşallah Rabbim yüzümüze bakar olumlu sonuç alırızz
Biz eşimle sperm vermeye geldikk eşimm kıyamam heyecan yaptı birazz :)
sosyalbilimci sosyalbilimci günaydın canım.evet hastanedeyiz.heyecandan kalbim ağzımda atıyor :) bizde bekliyoruz esimin örnek vermesini.ben onun yerinede stresliyim.çünkü burda herkes örnek vermek icin bekliyor oda geriliyor.aminn kuzum insallah birlikte güzel sonuçlar alırız ;)

Back
X