Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk kez bu ay klomen kullandim.iki gün aradan sonra bugun doktora gittim.ben iliskiye girecegimiz günleri söyler diye beklerken persembeye aşılama icin randevu verdi.yumurtalarima bakarken cogul gebelik olma ihtimali var dedi.bugün catlama igenemi olucam.insallah hayırlısı olur
Canımmmm ay çok sevindimm aynı anda yaptırcaZ desene ;)
Benim de bugün çatlatma iğnesi
Perşembe aşılama :) :)

Canımmmm ay çok sevindimm aynı anda yaptırcaZ desene :KK66:
Benim de bugün çatlatma iğnesi
Perşembe aşılama :) :)
aaa tam tesadüf olmus yaa :) :) insallah birliktede güzel haberler aliriz canım.sen özeldemi devlettemi yaptırcaksin aşılamayı

aaa tam tesadüf olmus yaa :) :) insallah birliktede güzel haberler aliriz canım.sen özeldemi devlettemi yaptırcaksin aşılamayı
Aminn canım inşallah ;) olumlu olumsuz ne yanıt alırsam burda paylaşcamm
Sen de mutlaka haberlerini ver canım
Özelde yaptırcam sen?

Yalnız kızlar doktorum bana dediki iğnelere erken yanıt vermissin dedi bu iyi bişey mi kötü mü gülsem mi ağlasam mı bilemedim çünkü aşılamaya da erken başlancak

İki kez aşılama yaptırdım tutmadı üçüncü yapilacakti çoğul gebelik olur diye iptal edildi
Hayırlısı olsun canim.benimde çoğul gebelik riskim var ama ben kabul ediyorum deyip imzaladim.sonucta olabilirde olmayabilirde.nasibimde ne varsa onu yaşayıp göreceğim.

12.gün test günü diyolar ama en sağlıklısı 14.gün.İstersen evde yap cıkarsa kana gidersin..Hayırlı haberlerle gel hadii:dua:
Kuzum idrarda hic cikacagini sanmiyorum once kana karisiyormusya kanmi versem diyorum ama yarina kadar bekliycem. Tam 13. Gun vermis olayim kan. Sen test yaptinmi peki

Bana imzala deseler imzaladim öyle bişey sunmadilarki
demekki her yerin prosedürü başka.yada farklı bir risk görmüşlerdir belki.bana ikiz yada üçüz gebelik olabilir,tekte olabilir hicte olmayabilir dedi.çoğul gebelik riskini kabul ediyormusun dedi ediyorum dedim.sonra kabul ettigime dair imza attım

Kuzum idrarda hic cikacagini sanmiyorum once kana karisiyormusya kanmi versem diyorum ama yarina kadar bekliycem. Tam 13. Gun vermis olayim kan. Sen test yaptinmi peki
humm ver bacım ozman bize de umut olur belkii:)Ben aksam tansiyon düşüklüğü yasadım,9-5 e düştü,tuzlu ayranlar flan gece anca topladık..Sabahta ise esim bıraktı onun yanında yapmadım,bosa umutlanmasın yoksa diye.Yarın sabah yapcam inss..

humm ver bacım ozman bize de umut olur belkii:)Ben aksam tansiyon düşüklüğü yasadım,9-5 e düştü,tuzlu ayranlar flan gece anca topladık..Sabahta ise esim bıraktı onun yanında yapmadım,bosa umutlanmasın yoksa diye.Yarın sabah yapcam inss..
Kiz basinmi dondu. Bebektir o bebek. :KK71:

Back
X