- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Yok canim 15. gun kan testi verdim negatif cikti o gune adet oldum 2 asilamada da aynisi olduAşılama yaptırıp tutmadı dedin ya canım 15. Günden önce adet mi olmuştun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 15. gun kan testi verdim negatif cikti o gune adet oldum 2 asilamada da aynisi olduAşılama yaptırıp tutmadı dedin ya canım 15. Günden önce adet mi olmuştun
Canim nasil yapiyoruz hergun bir kisiye mi okunuyor kac tane okuyacagiz rica etsem beni bilgilendirir misin. Ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince baslayacagim insallah 9. siradaki arkadastan mi baslayacagim yoksa ilk bastakinden mi?Ekliyorum canım
Canım nasılsın kasık ağrısı oluyo mu sende bende ara ara ağrı giriyoAs canım bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız. Anestezili mi yaptıracaksın konuştun mu doktorunla
Sağolun biz özel de yaptırıyoruz normalde devlet 3 aşılama ve 3 yıl evli olman şartıyla %40 karşılıcak bir rapor çıkartıyor ama biz onunla uğraşmak istemedik açıkcası.Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Tüp bebek için şartlar ne acaba yalnışım yoksa 3 senelik evli olman gerekiyo yani demek istediğim 1buçuk senelik evli olan biri de yaptırabilir mı olmaz mı yoksa
inşallah canım ikimizde kavuşuruz.canim hakkınızda hayirlisi olsun.insallah tüp bebekle bebeginize kavuşursunuz
her güzelliğin bir kusuru olurhilallll iyiyim kuzum idare ediyorum bulantılar var hafif tiksinme filan
yemek yedirmiyor yiyebildiklerimi yiyorum bide işe başladım vakit geçsin diye gidip geliyorum
onun dışında herşey normal çok şükür senin nasıl gidiyo
Teşekkür ederim canım geçecek inşallahher güzelliğin bir kusuru olurbunlarda gececek canım.biraz sabır.iyi yapmışsın canim.ama cokta yorma kendini.dikkat et..bende ayni bugun yarin adet olcam.bu ayda olmadi.beklemeye devam
![]()
valla elimde degil.cok umutsuzum.dun gene agladim durdumTeşekkür ederim canım geçecek inşallah
İnşallah sen de o güzel haberi verceksin burda hayırlısıyla ..moralini yüksek tut kuzum benim gibi umutsuz olma
Evet canim okuyoruz @Why name is yoneticimiz onunla konusabilirsinArkadaşlar hala Meryem suresi okumaya devam ediyor musunuz bende katılmak isterim birazdan okumayı düşünüyorum sadece kendime değil bu yolda emek veren herkese gitsin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
K Kafkasgelini canım hergün mutlaka bildirim yapacaksan eklerim bir dahaki turaEvet canim okuyoruz @Why name is yoneticimiz onunla konusabilirsin
K Kafkasgelini canım hergün mutlaka bildirim yapacaksan eklerim bir dahaki tura
Canım nasıl işliyor anlatır mısın biraz birde adet olunca kalacak okuyamiyom ozaman nasıl olacak ona göre bende net bir cevap yazayım burayaK Kafkasgelini canım hergün mutlaka bildirim yapacaksan eklerim bir dahaki tura
Canım herşey bu linkte yazıyor tıklayıp bakabilirsinCanım nasıl işliyor anlatır mısın biraz birde adet olunca kalacak okuyamiyom ozaman nasıl olacak ona göre bende net bir cevap yazayım buraya
Canım hamilemisin sennnn ayyy çok sevindim ne oldu nasıl oldu aşılamamı tuttu kız anlat meraklandım Allahım sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin insallahhilallll iyiyim kuzum idare ediyorum bulantılar var hafif tiksinme filan
yemek yedirmiyor yiyebildiklerimi yiyorum bide işe başladım vakit geçsin diye gidip geliyorum
onun dışında herşey normal çok şükür senin nasıl gidiyo
Sağol bebişim çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum herkese..Canım hamilemisin sennnn ayyy çok sevindim ne oldu nasıl oldu aşılamamı tuttu kız anlat meraklandım Allahım sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin insallah