Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ekliyorum canım
Canim nasil yapiyoruz hergun bir kisiye mi okunuyor kac tane okuyacagiz rica etsem beni bilgilendirir misin. Ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince baslayacagim insallah 9. siradaki arkadastan mi baslayacagim yoksa ilk bastakinden mi?

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Tüp bebek için şartlar ne acaba yalnışım yoksa 3 senelik evli olman gerekiyo yani demek istediğim 1buçuk senelik evli olan biri de yaptırabilir mı olmaz mı yoksa
Sağolun biz özel de yaptırıyoruz normalde devlet 3 aşılama ve 3 yıl evli olman şartıyla %40 karşılıcak bir rapor çıkartıyor ama biz onunla uğraşmak istemedik açıkcası.

sosyalbilimci sosyalbilimci canım naber.nasıl gidiyor.iyimisin,hersey yolundadır insallah :KK66:
hilallll hilallll iyiyim kuzum idare ediyorum bulantılar var hafif tiksinme filan :( yemek yedirmiyor yiyebildiklerimi yiyorum bide işe başladım vakit geçsin diye gidip geliyorum;) onun dışında herşey normal çok şükür senin nasıl gidiyo

hilallll hilallll iyiyim kuzum idare ediyorum bulantılar var hafif tiksinme filan :KK43: yemek yedirmiyor yiyebildiklerimi yiyorum bide işe başladım vakit geçsin diye gidip geliyorum:KK66: onun dışında herşey normal çok şükür senin nasıl gidiyo
her güzelliğin bir kusuru olur ;) bunlarda gececek canım.biraz sabır.iyi yapmışsın canim.ama cokta yorma kendini.dikkat et..bende ayni bugun yarin adet olcam.bu ayda olmadi.beklemeye devam ;)

her güzelliğin bir kusuru olur :KK66: bunlarda gececek canım.biraz sabır.iyi yapmışsın canim.ama cokta yorma kendini.dikkat et..bende ayni bugun yarin adet olcam.bu ayda olmadi.beklemeye devam :KK66:
Teşekkür ederim canım geçecek inşallah;)
İnşallah sen de o güzel haberi verceksin burda hayırlısıyla ..moralini yüksek tut kuzum benim gibi umutsuz olma

Arkadaşlar hala Meryem suresi okumaya devam ediyor musunuz bende katılmak isterim birazdan okumayı düşünüyorum sadece kendime değil bu yolda emek veren herkese gitsin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Canım tilavet secdesi de var onu yapamam heralde kuran kursuna gidiyorum öğlene kadar o var geliyorum hocanın verdiği ödevler okuyup çalışmak lazım üstüne ev işi yemek akşam koca derken kimsenin hakkına girmek istemem ben kendimce okur yine herkesi dualarına koyarım sende haklısın temkinli davranmakta ne diyim okuyanlar bizler için de dua etsin en güzeli bu

Cevap yazdım ama olmadı sanırım ben kuran kursuna gidiyorum öğlene kadar ordayım eve gelince hocanın verdiği ödevler var okuyup çalışıyorum sonra ev işi yemek derken akşam da koca geliyor yani tilavet secdesi de var o yüzden olur da yapamam kalır kimsenin hakkına girmek istemem.kendim okurum yine herkesi eklerim duama Rabbim kabul etsin inşallah sizlerde dua edin bizim için sende haklısın temkinli olmakta canım

hilallll hilallll iyiyim kuzum idare ediyorum bulantılar var hafif tiksinme filan :KK43: yemek yedirmiyor yiyebildiklerimi yiyorum bide işe başladım vakit geçsin diye gidip geliyorum:KK66: onun dışında herşey normal çok şükür senin nasıl gidiyo
Canım hamilemisin sennnn ayyy çok sevindim ne oldu nasıl oldu aşılamamı tuttu kız anlat meraklandım Allahım sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin insallah

Canım hamilemisin sennnn ayyy çok sevindim ne oldu nasıl oldu aşılamamı tuttu kız anlat meraklandım Allahım sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin insallah
Sağol bebişim çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum herkese..
Aşılamam tutmamıştı adet olmustum umudum yoktu meğer o son adetimmiş kuzum adetten sonra hamile kalmısım ;)
Belki aşılama için kullandıgım iğneler de etkili olmustur bilmiyorum bi ton yumurta yapmıstı belki miniklerden kalan olmustur adetten sonra büyüyüp çatlamıs olabilir..
Ama çok umutsuzduk eşimle o ay hiç önemsemedik adet olunca üzülmüştüm ve çok az birlikte olduk Rabbim nasip etti çok şükür;) inşallah isteyen herkese nasip etsin herşeyin hayırlısını versin
Siz naptınız?

Belirti olarak ta öyle çok bi belirti olmuyo kızlar ben de her ay int ten okuduklarımdan belirti arar dururdum ama olmuyomus
Sadece adet günüm gecikmişti bide adet agrısı gibi karnımın aşagısı agrıyodu hatta markete gidip ped almıştım adet olcam sanırım dedim

Back
X