Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol bebişim çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum herkese..
Aşılamam tutmamıştı adet olmustum umudum yoktu meğer o son adetimmiş kuzum adetten sonra hamile kalmısım :KK66:
Belki aşılama için kullandıgım iğneler de etkili olmustur bilmiyorum bi ton yumurta yapmıstı belki miniklerden kalan olmustur adetten sonra büyüyüp çatlamıs olabilir..
Ama çok umutsuzduk eşimle o ay hiç önemsemedik adet olunca üzülmüştüm ve çok az birlikte olduk Rabbim nasip etti çok şükür:KK66: inşallah isteyen herkese nasip etsin herşeyin hayırlısını versin
Siz naptınız?
Amin canım bizim ilk tüp bebek tedavisi iptal edildi tekrar başlanacak bakalım hayırlısı dua et tatlım

Selam kızlar inşallah İzmir de Ege de tedavi horen vardır aranizda çok korktugum bir konuyla ilgili birşey sormam lazım Ege de aşılama yaptırıp ama anestezili yaptırabilen var mı benim canım çok yanıyor ilkinde çok acıdi anestezi istersem yaparlar mı :(

Kızlar Ankara Lina Kadın Doğumda aşılama yaptıracağım yarım saat sonra..
Dua edin bana nolur sunuz
Canım insallah guzel sonuclar alırsınız.bende zübeyde hanimda iki kez asilama yaptirdim ama sonuç alamadim.önümüzdeki ay farkli hastane deneyecegim.acaba ne kadara maloldu.

Canım insallah guzel sonuclar alırsınız.bende zübeyde hanimda iki kez asilama yaptirdim ama sonuç alamadim.önümüzdeki ay farkli hastane deneyecegim.acaba ne kadara maloldu.

İns canım ya Rabbim yüzümüze gülsün.
Benim aşılama 1250 muayene 100 ilaçta 80 tuttu. Klomen vs vermedi bana yumurtam kendiliginden bir tane gelişmiş bunla yapalim dedi. Ctesi çatlatma iğnesi oldum o da bir yumurta daha oluşturmuş ama o catlamamis oda yakın zamanda çatlar dedi. İdrara sıkışık gel dedi. Öyle olursa rahim ağzı daha iyi görünüyormuş. İşte enjekte etti o sırada da cihazdan spermleri gösterdi. Bilmiyorum cnm umutlanmakta istemiyorum cunku aşilamada tutma sansi az. Bakalım sağlıkla gelsin de Rabbim büyük

İns canım ya Rabbim yüzümüze gülsün.
Benim aşılama 1250 muayene 100 ilaçta 80 tuttu. Klomen vs vermedi bana yumurtam kendiliginden bir tane gelişmiş bunla yapalim dedi. Ctesi çatlatma iğnesi oldum o da bir yumurta daha oluşturmuş ama o catlamamis oda yakın zamanda çatlar dedi. İdrara sıkışık gel dedi. Öyle olursa rahim ağzı daha iyi görünüyormuş. İşte enjekte etti o sırada da cihazdan spermleri gösterdi. Bilmiyorum cnm umutlanmakta istemiyorum cunku aşilamada tutma sansi az. Bakalım sağlıkla gelsin de Rabbim büyük
Hayırlısı olsun canım.hic umutsuz olma.tutacaksa her türlü tutar emin ol.iliski dedilermi bilmiyorum ama bence gun asirida iliski deneyin.diger yumurtaylada bir sansin olur.ben ikinci acilmayi yaptirali 5 ay oldu.ikimizde de sorun yok ama olmadı.bakalım hastaneye karar verirsem tekrar gidicem.

Mini_mini Mini_mini canım nasil gidiyor.varmı her hangi bir belirti.
Cnm aşilamadan sonra bir ilişki yaşayamadik malum bayram geldi memlekete gittik birde üstüne orada çok yoruldum bu ay olacağını sanmıyorum cnm :( dün acaip ağrım vardı ağrıdan duramadim bakalım heyecanla bekliyorum günün gelmesini. Sen naptin cnm varmi bir gelisme ?

Cnm aşilamadan sonra bir ilişki yaşayamadik malum bayram geldi memlekete gittik birde üstüne orada çok yoruldum bu ay olacağını sanmıyorum cnm :KK43: dün acaip ağrım vardı ağrıdan duramadim bakalım heyecanla bekliyorum günün gelmesini. Sen naptin cnm varmi bir gelisme ?
benimde bu ara yumurlama günlerim.deniyoruZ bakalim.bu ayda olmazsa bende 3.aşılama icin hastaneye gidecegim.sende olumsuz düşünme belki o ağrıların tutunma ağrısıydı ;) bak ben ates takibide yapıyorum 3,4 aydır.evde dijital ateş ölçer varsa her gun sabah ayni saatte yataktan kalkmadan dil altindan atesini ölçüp ateş takibide yapabilirsin.

Mini_mini Mini_mini canım merak ettim ne durumdasın.aşılama gününü de sayarsak bugün 13.günün.test günün ne zaman ?

canim masallah sana.nasilsin.sonlara dogru gelmissin.bende ikinci asilamadan sonra ara vermistim yarin üçüncü asilamayi olcam hayirlisiyla
Bu arada profil resimlerimizde ayni :))
Evet resimlerimiz aynı ;)
Balım acaba artık aşılama olmasan da akısına mı bıraksan çünkü aşılamanın normal ilişkiden farkı yok belki size yararlı olmuyodur gerekirse baska doktora git
Evet benim dogum Eylül’de artık iyice agırlastım zormus hamilelik te :( ama hersey bebişler için napalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olun lütfen.. 4 ay önce ilk aşılama tedavimi yaptırdım fakat tutmadı.. Bu ay tekrar tedaviye başladık ama birden fazla yumurta olgunlaştı çoğul gebelik riskine karşı doktor tedaviyi iptal etti. Sormak istediğim şu ki tedaviyi bitireli bir hafta oldu. Ama 3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor.. Aşılama tedavisi sırasında böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olun lütfen.. 4 ay önce ilk aşılama tedavimi yaptırdım fakat tutmadı.. Bu ay tekrar tedaviye başladık ama birden fazla yumurta olgunlaştı çoğul gebelik riskine karşı doktor tedaviyi iptal etti. Sormak istediğim şu ki tedaviyi bitireli bir hafta oldu. Ama 3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor.. Aşılama tedavisi sırasında böyle bir durumla karşılaşan var mı?
İgneli asılama mı?Benim de 11 yumurta oluştu iğneli de iptal oldu.Bikac gün sonra 2 gün leke gelmişti cnm.Yumurta çokluğundan olabilir demişti dr.

Back
X