Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben kızları etiketliyorum SchonerDuft SchonerDuft kızlar çizelge oluşturucam durumlarımız karışmasın herkes birbirinin durumunu bilsin diye kaçıncı aşılamanız olduğunu,yasınızı,test günü bekliyorsanız aşılama tarihinizi yazarsanız sevinirim mihracee mihracee @Hurihuri2013 cerkeskizi1 cerkeskizi1 Asksevgihuzur Asksevgihuzur dream3416 dream3416 T Tyt82 TRuyammm TRuyammm @nill85 @sosyalbilimci @asli8289 Ayse saridogan Ayse saridogan

İLK AŞILAMAMDI CANIM 26 EYLÜL TEST GÜNÜMDÜ KAN TESTİM NEGATİFTİ. AMA HALA REGL OLMADIM

Ben kızları etiketliyorum SchonerDuft SchonerDuft kızlar çizelge oluşturucam durumlarımız karışmasın herkes birbirinin durumunu bilsin diye kaçıncı aşılamanız olduğunu,yasınızı,test günü bekliyorsanız aşılama tarihinizi yazarsanız sevinirim mihracee mihracee @Hurihuri2013 cerkeskizi1 cerkeskizi1 Asksevgihuzur Asksevgihuzur dream3416 dream3416 T Tyt82 TRuyammm TRuyammm @nill85 @sosyalbilimci @asli8289 Ayse saridogan Ayse saridogan

Günaydın canım yaşım 33, 1. aşılamam bugün aşılamamın 6. günü, 22 Eylül'de yapıldı aşılamam (4 Ekimde test yapabilirsin dedi doktorum)

22 yasindayim 3 senedir cocugum olmuyor cuma gununden sonra ignemi olup ilk asilamami olacagim

benim hepsi psikolojikti canım nezaman test yaptım hepsi kesildi:KK70: psikolojik manyaklığa ulaştım sanırım

duanıza amin denir ancak inş. inş. canım kimsenin emeğini Allah boşa çıkarmasın.iğne hiç acıtmıyror. şeker iğneler gibi. kolay. ben kalçadan iğne olmuştum. çatlatma iğneisnide göbkten olmuştum.
benim sürecim şöyle işledi.
regl olmadan önce tahlil yapıldı. reglimin 5.günü iğne olmaya başladım menogon iğne 75 IU diye birşeydi. 5 gün boyunc aolduktan sonra 6 .gün yumurtalara baktı dr sonrasında 2 gün daha oldum iğne. 2 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde yumurtları 19 mm boyutuna ulaşmıştı. çatlatma iğnesi yazdı ertesi sabahtı sanırım iğneyi oldum. 24 ile 36 saat içinde sperm transferi olması gerekiyormuş çatlatma iğnesinden sonra.
çatlatma iğnesinden sonra transferin olacağı gün için saat verdi dr o saat eşimden sperm örnekleri alındı yıkandı 2 saat sonra bana doğum hanede transfer oldu.
Herhangi bir ağrı sancım olmadı.
ama maalesef tutmadı.
halada regl olmadım kan testi olumsuz ama. inş. seninki tutar
Detayli bilgilerin icin cok sagol cnm insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Kızlar doktordan geldim şimdi. Kalçadan iğne verdi.henüz ilaclarimı almadım. Bugün bende başlıyorum yani.ama niye kalcadan verdi ya.

Bana koldan ya da göbekten yabilirsin demişti, kalçayı hiç duymadım ama vardır bi bildiği canım

Back
X