Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yardımnıza ihtiyacım var sabah eşimle çok kötü kavga ettik kafama şişe fırlattı o derece büyük.neyse özel sorunlarım değil konu demem o ki aşılamımın bekleme evresinde bişi olmuşmudur çok ağladım hıçkıra hıçkıra çok stres oldum kavgada çünkü

kızlar yardımnıza ihtiyacım var sabah eşimle çok kötü kavga ettik kafama şişe fırlattı o derece büyük.neyse özel sorunlarım değil konu demem o ki aşılamımın bekleme evresinde bişi olmuşmudur çok ağladım hıçkıra hıçkıra çok stres oldum kavgada çünkü
Nasıl ya ne demek şişe fırlatmak bırak şimdi aşılamayı sen nasılsın kafanda falan bir darbe bişey varmı

Canım bişey olacağını düşünmüyorum. Belki çoktan tutunmustur Bebegin.kafana bi de bunu takip kendini yıpratma.

şişe mi fırlattı .....
stres etkiliyor bazı şeyleri sürekli böylemisiniz

darbe yok sadece şişenin kapağı değdi canım apartman inledi öle büyük kavgaydı
Kıyamam yaa çok üzüldüm Rabbim o bebişi sana evlat yazmışsa kimse önünde duramaz hakkında hayırlısı olsun hep böylemisiniz kuzum eşinle anlatmak istersen anlat illa aşılama anlarını paylaşacağız diye bir şart yok derdimizi sıkıntımızıda paylasabiliriz bu topikte hepimiz destek oluruz birbirimize kadınız sonuçta anlarız halden istersen anlat beraber atlatalım ama ağlama lütfen

Kıyamam yaa çok üzüldüm Rabbim o bebişi sana evlat yazmışsa kimse önünde duramaz hakkında hayırlısı olsun hep böylemisiniz kuzum eşinle anlatmak istersen anlat illa aşılama anlarını paylaşacağız diye bir şart yok derdimizi sıkıntımızıda paylasabiliriz bu topikte hepimiz destek oluruz birbirimize kadınız sonuçta anlarız halden istersen anlat beraber atlatalım ama ağlama lütfen
5 aydır kavga etmioduk bende bunu anlamıorum annem kadın doktor hastane aşılama masraflarını hep annem karşılıyor bir ara eşim işte çıktı diye işe girdi hala annem karşılıyor yazık değilmi kadın bi sürü para döküyor.adam evde melek gibi işe gidio ne arıo ne umursuo telefonlarımı bile açmıo ama annesi ile saatlerce konuşuo ben buna anlam veremiyorum destek olup yanımda olacağıma yaşadıklarıma bak bazen diorumki ben böle aileye çocukmu vercem

5 aydır hiç kavga etmioduk aşılama oldum yatıyorum adama bişiler oldu ben annesinden şüpheleniyorum çünkü iş saatinde saatlerce annesiyle konuşmuş teline baktığımda
tartışma kavga olur şiddet boyutunda olmamalı heleki bu dönemde kvler ah bu kv ler çocuklarım mutlu olsun diceklerine köstebek gibiler

tartışma kavga olur şiddet boyutunda olmamalı heleki bu dönemde kvler ah bu kv ler çocuklarım mutlu olsun diceklerine köstebek gibiler
herşey tek taraflı olmuyor işte anne adayları bebeğime bişi olmasında die içine atıo ama karşı taraf bunu suistimal edio kötüye kullanıo

Back
X