Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım yasak ya benım basagrım hiç eksik olmadı ilaclardan ama sadece bıtki cayı içtim rahatlamak için yasak olmasada korkarım içmem ben
bitkide içmedim ben bol su içtim ama çikolatya vurdum en yasak olan şey şeker kaliteyi düşürüyor

parol serbest canım kafama göre içmedim doktorum minoset yada parol içebilirsin dedi ağrı öle bir ağrıydıki gözüme vuruyordu gözüm yerinden çıkcak oluyordu
Icebilirsin dediyse sıkıntı yok canım... ağrıyı çekeceğine içmek daha iyi ....
Testgünü ne zaman peki

Canım ne yaptın doktora gıttınmı
Yarın sabah gidiyorum inşallah

İyi geceler kızlar
Ben bu ay aşılama yaptırcam ekim sonu gibi..
Ama yine de bi deniyim diyorum aşılamaya kadar boş geçirmeyelim diyorum:) o yüzden soruyorum kızlar benim son adetim 25eylüldü

27de bitti benim yumurtlamam ne zaman olur tahminen ilişki nasıl olmalı kızlar?
Bide aşılamadan sonra yatılcak mı evde

İyi geceler kızlar
Ben bu ay aşılama yaptırcam ekim sonu gibi..
Ama yine de bi deniyim diyorum aşılamaya kadar boş geçirmeyelim diyorum:) o yüzden soruyorum kızlar benim son adetim 25eylüldü

27de bitti benim yumurtlamam ne zaman olur tahminen ilişki nasıl olmalı kızlar?
Bide aşılamadan sonra yatılcak mı evde
Takvimim diye bir uygulama var onu indir istersen orada gün gün veriyor yumurtlama günlerini

Kızlar yarın sabah esim sperm tahlili yaptıracak biraz önce konuştuk aşılamayla ilgili tam bilgisi yok yani detay bilmiyor iğneleri sen yaparsın olmazsa falan dedim o gün ne yapılıyor aşılama nasıl oluyor dedi burdan bildiğim kadarıyla anlattım ameliyathanede deyince ameliyat mı olacaksın falan dedi bende detaylıca anlattım istersen yaptırmayalım biraz daha normal yolu deneyelim dedi sasırdım kafam karıştı

Kızlar yarın sabah esim sperm tahlili yaptıracak biraz önce konuştuk aşılamayla ilgili tam bilgisi yok yani detay bilmiyor iğneleri sen yaparsın olmazsa falan dedim o gün ne yapılıyor aşılama nasıl oluyor dedi burdan bildiğim kadarıyla anlattım ameliyathanede deyince ameliyat mı olacaksın falan dedi bende detaylıca anlattım istersen yaptırmayalım biraz daha normal yolu deneyelim dedi sasırdım kafam karıştı
Tatlım inan cok basit bi işlem bak ben cok tecrübeliyim iğneleri eşin vursun bende eşime yaptırıyorom tedavının her aşamasında ortak olsun istiyorum ilkinde cok korkmuştum ama inan on dakkalık bi işlem tabı yınede sen bılırsın canımıniçi merak ettığın bişey varsa sor

TRuyammmm nasıl heyecan varmı senın 4 ekımmış test hadı hayırlısı canım:)
Canım ya ne bilim biraz adet ağrılarım var sanki teste gerek kalmadan kırmızıları gorucek gibiyim :( moralim çok bozuk, yarın akşama kadar adet olmazsam iş çıkışı test yaptircam :(

Canım ya ne bilim biraz adet ağrılarım var sanki teste gerek kalmadan kırmızıları gorucek gibiyim :KK43: moralim çok bozuk, yarın akşama kadar adet olmazsam iş çıkışı test yaptircam :KK43:
İyi düşünelim iyi olsun tatlım işallah müjde verirsın bize:)

Back
X