Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın canlarım
Aşılama yaptıran arkadaşlar :KK15:
Aşılama için ben adeti bekliyorum ya adetim 23 gibi​

Adet olunca aşılama için gittiğimde doktorum bana iğne mi vercek? Kaç tane vercek evde mi vurcam? Bilgilendirir misiniz beni de :KK54:

kızlar benimde moralim çok bozuk aşılamamın 12 günü.ama bugun leke gelmeye başladı adet olmam gereken tarih pazar günü çok stres oldum acaba adetmi geliyor kızlar doktoru aradım cumaya kadar bekle adetin artmassa leke devam ederse tahlil yaptır dedi

Aldılar ama tahlil yaparken miktarı az gelmiş sonuç alınmıyor tekrar tahlil verin diye aradılar geçen ay bu ay da aynısı olur diye çok korkuyorum
O geçen aydı işallah bu sefer olmaz hadı sakin ol canım benim dua edıyorum sana bugün hayırlara vesıle olsun hepimiz için:)

kızlar benimde moralim çok bozuk aşılamamın 12 günü.ama bugun leke gelmeye başladı adet olmam gereken tarih pazar günü çok stres oldum acaba adetmi geliyor kızlar doktoru aradım cumaya kadar bekle adetin artmassa leke devam ederse tahlil yaptır dedi
Hadi işallah yerleşme belirtileri olsun bebişinin üzülme lütfen belki bebeğin sana tutunuyodur:)

inşalah canım ya doktora sordum adetmi dir dedim adet de olabilir olmayada bilir dedi
Tabıkıde öyle cevap vericek umutlandırmak istemiyo doktorlar sonrasında cok büyük hayalkırıklığı oluyo dıye ama dua et dua edelim yerleşme kanaması olsun canım benım iyi düşünelim iyi olsun hemen yelkenleri suyu indirme lütfen:)

Kızlar SchonerDuft SchonerDuft Hurihuri2013 Hurihuri2013 mihracee mihracee bu sperm miktarı çok önemli test için geçen ay eşimin miktarı azmış tahlil yapılamadı aşılama kaldı bugün yine bana az göründü bi cay kaşığı kadar ancak acaba çıkarmı test
Sprem az ise neden aşılama yapılıyor direk tüp bebeğe geçilmesi gerekmiyor mu .. ayrıca sonuçta bize gerekli olan 1 sprem 1 yumurta canım allah emeklerinizi yemesin

Back
X