- 11 Aralık 2015
- 91
- 32
- 88
- 41
Amin canım umarım öyle olur :)İyi düşünelim iyi olsun tatlım işallah müjde verirsın bize:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım umarım öyle olur :)İyi düşünelim iyi olsun tatlım işallah müjde verirsın bize:)
9 ekim gösteriyor ama sanırım ben hep erken yumurtluyorum :) çünkü akıntım oluyo ben de anlamadımTakvimim diye bir uygulama var onu indir istersen orada gün gün veriyor yumurtlama günlerini
Allah yuzunuzu guldurr insaAllah bu ay ☆☆Günaydın kızlarrr hastanedeyim eşim test veriyor şans dileyin dua edin
Allah gonlune gore versin canim ☆☆☆Kızlar kan verdim doktor ile de görüştüm sonuç 1 saatte çıkacak
Günaydın canım benim içeri verdinizmi aldılarmıKızlarSchonerDuft
Hurihuri2013
mihracee bu sperm miktarı çok önemli test için geçen ay eşimin miktarı azmış tahlil yapılamadı aşılama kaldı bugün yine bana az göründü bi cay kaşığı kadar ancak acaba çıkarmı test
Günaydın hakkında hayırlısı canım benımKızlar kan verdim doktor ile de görüştüm sonuç 1 saatte çıkacak
Aldılar ama tahlil yaparken miktarı az gelmiş sonuç alınmıyor tekrar tahlil verin diye aradılar geçen ay bu ay da aynısı olur diye çok korkuyorumGünaydın canım benim içeri verdinizmi aldılarmı
O geçen aydı işallah bu sefer olmaz hadı sakin ol canım benim dua edıyorum sana bugün hayırlara vesıle olsun hepimiz için:)Aldılar ama tahlil yaparken miktarı az gelmiş sonuç alınmıyor tekrar tahlil verin diye aradılar geçen ay bu ay da aynısı olur diye çok korkuyorum
Hadi işallah yerleşme belirtileri olsun bebişinin üzülme lütfen belki bebeğin sana tutunuyodur:)kızlar benimde moralim çok bozuk aşılamamın 12 günü.ama bugun leke gelmeye başladı adet olmam gereken tarih pazar günü çok stres oldum acaba adetmi geliyor kızlar doktoru aradım cumaya kadar bekle adetin artmassa leke devam ederse tahlil yaptır dedi
inşalah canım ya doktora sordum adetmi dir dedim adet de olabilir olmayada bilir dediHadi işallah yerleşme belirtileri olsun bebişinin üzülme lütfen belki bebeğin sana tutunuyodur:)
Tabıkıde öyle cevap vericek umutlandırmak istemiyo doktorlar sonrasında cok büyük hayalkırıklığı oluyo dıye ama dua et dua edelim yerleşme kanaması olsun canım benım iyi düşünelim iyi olsun hemen yelkenleri suyu indirme lütfen:)inşalah canım ya doktora sordum adetmi dir dedim adet de olabilir olmayada bilir dedi
Sprem az ise neden aşılama yapılıyor direk tüp bebeğe geçilmesi gerekmiyor mu .. ayrıca sonuçta bize gerekli olan 1 sprem 1 yumurta canım allah emeklerinizi yemesinKızlarSchonerDuft
Hurihuri2013
mihracee bu sperm miktarı çok önemli test için geçen ay eşimin miktarı azmış tahlil yapılamadı aşılama kaldı bugün yine bana az göründü bi cay kaşığı kadar ancak acaba çıkarmı test