ALLAH RAZI OLSUN canım..dualarım seninle canım güzel güzel yumoşların büyüsün sana bebiş olsun
ya bende krışıktı durup durup başım dönüyordu arada bulantım oldu pembe akıntım oldu ara ara kendimi yorduğum zaman oluyordu bu ve doymuyordum ayak damarlarım çok belirgindi
benim arkadaşım pco lu 1.ci aşılamada hamile kaldı sakın moralini bozma fazla kilon varsa onu ver yemene dikkat et
canımmm
rahim filmi çekildin mi hiç
Evlendigimde 57 kiloydum. Simdi 70 olmusm .. evet vermem lazim yuruyorum spor yapıyorum daha.dogrusu leslie .ama cok zor bir türlü kurtulamıyorum fazlakilolarimdan.. bu arada rahim flimi cekildim.az aci oldu korkmayın .. kizlar bugun itibariyle 57 gundur adet olmuyorum.1 bucuk hafta once evde test yaptim negatif cikti. Yuzum gozum sivilce doldu..esimle yaklasik 10 gundur de ayrıyız ☹bugun dogum gunum ..emin olmak icin saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin çıkacak pek umitli degilim ama emin olmak icin yaptirdim. Yarin cikar sonuc adet sokturucu ile donerim evime..dualarım seninle canım güzel güzel yumoşların büyüsün sana bebiş olsun
ya bende krışıktı durup durup başım dönüyordu arada bulantım oldu pembe akıntım oldu ara ara kendimi yorduğum zaman oluyordu bu ve doymuyordum ayak damarlarım çok belirgindi
benim arkadaşım pco lu 1.ci aşılamada hamile kaldı sakın moralini bozma fazla kilon varsa onu ver yemene dikkat et
canımmm
2 yumoş vardı biri sağda biri solda bende çok uğraştım hatta eşimle pazar günü bitti dedik tedavi istemiyoruz artık sonra bir mucize oldu işte hatta eşim neden test yaptırıyoruz diye de sorduALLAH RAZI OLSUN canım..
dua topiğimizde sana bir sürü soru sordum canım :)
çok heyecanlıyım yaklaşık 4 senedir bekliyoruz bebeğimizin gelmesini yumoşların kaç tane olmuştu ne kadar büyümüştü canım
başlığın altindaki tum yazılarınızı okudum Allah anali babali büyütsün insallah bakarsiniz ikizleriniz olur minnos minnos2 yumoş vardı biri sağda biri solda bende çok uğraştım hatta eşimle pazar günü bitti dedik tedavi istemiyoruz artık sonra bir mucize oldu işte hatta eşim neden test yaptırıyoruz diye de sordu
yediklerine dikkat ediyor musun pekiEvlendigimde 57 kiloydum. Simdi 70 olmusm .. evet vermem lazim yuruyorum spor yapıyorum daha.dogrusu leslie .ama cok zor bir türlü kurtulamıyorum fazlakilolarimdan.. bu arada rahim flimi cekildim.az aci oldu korkmayın .. kizlar bugun itibariyle 57 gundur adet olmuyorum.1 bucuk hafta once evde test yaptim negatif cikti. Yuzum gozum sivilce doldu..esimle yaklasik 10 gundur de ayrıyız ☹bugun dogum gunum ..emin olmak icin saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin çıkacak pek umitli degilim ama emin olmak icin yaptirdim. Yarin cikar sonuc adet sokturucu ile donerim evime..
aşılamadan sonra yine karı koca falan oldunuz mu canım yasakmıydı sadece büyümüş olan bu 2 yumurtaydı demi..2 yumoş vardı biri sağda biri solda bende çok uğraştım hatta eşimle pazar günü bitti dedik tedavi istemiyoruz artık sonra bir mucize oldu işte hatta eşim neden test yaptırıyoruz diye de sordu
tek gebelik kuzum tek yumurta ikizi olursada yok demembaşlığın altindaki tum yazılarınızı okudum Allah anali babali büyütsün insallah bakarsiniz ikizleriniz olur minnos minnos
Ya öylemiyediklerine dikkat ediyor musun peki3kurusa5kofte kuzum arkadaşta pkolu bir el atsan ne kadar uğraştığını bir anlatsan arkadaşa ona da umut olsa ....
arkadaşı etiketledim o da pkolu şimdi hamiş erkeğimiz bekliyoruz dört gözle
Heehetek gebelik kuzum tek yumurta ikizi olursada yok demem
et al mesel haşla bahratla 1 damla yağ ile kavurr yanına yoğurt salata 10 dklık yemek ... sebze doğra 1 yk yağ koy al sana türlü 10 dkda yemek yani istedikten sonra yaparsın bende bahane ürettim 80 oldum nerdeyse sonra olmaz bu böyle dedim başladım bir yerdenYa öylemi3kurusa5kofte SchonerDuft ne mutlu Allah bize de nasip etsin aslinda yediklerime pek dikkat edemiyorum genelde yanliz oldugum icin pratik seyler yiyorum.
evet canım iki kez çekildim rahim amaliyatı bile oldumdualarım seninle canım güzel güzel yumoşların büyüsün sana bebiş olsun
canımmm
Haklısınız aslinda beni bituren ekmek oluyoret al mesel haşla bahratla 1 damla yağ ile kavurr yanına yoğurt salata 10 dklık yemek ... sebze doğra 1 yk yağ koy al sana türlü 10 dkda yemek yani istedikten sonra yaparsın bende bahane ürettim 80 oldum nerdeyse sonra olmaz bu böyle dedim başladım bir yerden
inşallah nasip olur sana kuzumHeeheben ikiz istiyorum
ben 2,5 yıldır cebelleşiyorum evlendiğimden bu yana doktorlarda hastanedelerdeyimHerseyde vardir bir hayir Uzun ve yorucu bir süreç Allah tez vakitte yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah
insallahinşallah nasip olur sana kuzum
Yaşınız kac ☺uzulmeyelim rabbim ol der oluverirben 2,5 yıldır cebelleşiyorum evlendiğimden bu yana doktorlarda hastanedelerdeyim
herkesin belirtisi fakrlı canım moralini bozma inş. hayırlısıyla olur..
.aynı ağrı bende de var canım.Kasiklarimda da bıçak batması oluyor arada.uşume de çok.moralim düzeldi azcik sen öyle erken deyince iyi geldi valla..korkuyorum vallaaa
kızlar adetime daha 4 gün vardı ama gece söküldü adet oldum bayağı bir.artık hayal kırıklığına uğramaktan bıktım bu 4.aşılamamdı.ben anlamıyorum yumurtlama sorunum var ilaçlarla halloluyor ama yine olmuyor
üzülme canım vardır herşeyde bi hayır benimde aşılamam tutmadı, bugün kontrole gittim bu ay ara veriyoruz, çünkü sonradan birçok yumurtam oluşmuşkızlar adetime daha 4 gün vardı ama gece söküldü adet oldum bayağı bir.artık hayal kırıklığına uğramaktan bıktım bu 4.aşılamamdı.ben anlamıyorum yumurtlama sorunum var ilaçlarla halloluyor ama yine olmuyor
33 yaşındayım kızlar bu işler yaşla olmuyor benim annemde 33 yaşında menopoza girmişYaşınız kac ☺uzulmeyelim rabbim ol der oluverir
bende yarın gidecem belki banada doktorum ara dicek kist oldu belkideüzülme canım vardır herşeyde bi hayır benimde aşılamam tutmadı, bugün kontrole gittim bu ay ara veriyoruz, çünkü sonradan birçok yumurtam oluşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?