Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba hanımlar konuyu bilerek buraya acıyorum çünkü burada dönüş daha fazla oluyor.Daha önce aşılama yaptıran üyelerimiz vardır muhakkak bu konuda bana biraz bilgi verirmişsiniz?Nasıl olur?ne zaman gidilmelidir?regl sonrası mı yapılır?önce ilaç mı kullanılır yoksa iğne mi yapılır?Öncesinde sonrasında neler yapılmalı yada yapılmamalı?Ağrılı bir işlemmidir?Anestezi ile yapılırmı?vs vs BUARADA BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI,BÜTÜN UZUVLARI TAM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN (Amin)

Evettt hanımlar buraya herkesin durumunu yazalımda karıştırmayalım

@Ruhudeli yaş:35 ilk deneme için bat bekleniyor

@denetim yaş:32 ilk deneme yapıldı test günü bekleniyor (2ekim)

@Hurihuri2013 yaş :39 3.deneme başlandı

@mihracee

@Tyt82

@sosyalbilimci

@cerkeskizi1

@Asksevgihuzur yaş:22 1.deneme başlandı

@dream3416

@TRuyammm

@Halitim

@calmille

Cümlemizin hakkında hayırlısını versin Rabbim sağlıklıca,hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese.Eğer bilgilerinde yanlışlık yaptığım varsa yada yazmayı unuttuğum arkadaşlar bilgi verirseniz hemen ekler yada gerekli değişiklikleri yaparım....

Son düzenleme:
amin hiç bi ağrısı yok. adetin 2. günü tedaviye başlanır. 12-13. günlerde aşılama olur. hap yada iğne olması yumurtaların durumuna göre değişiyo sanırım

reglin ikinci veya üçüncü günü gidiyorsun hormonların durumuna bakmak için kan tahlili muayene yapılıyor ilaçların yazılıyor ilaçlarını kullanmaya başlıyorsun ara ara dr çağırıp yumurta boyutlarına bakıyor 18-20 mm ulaşınca 36 saat önce çatlatma iğneni vuruyorsun aşılama yapılacağı zaman belki bir gün önce eşin sperm veriyor onlar yıkanıyor hazırlanıyor muayene oluyor gibi aşılamanı yapıyor dr sonrası bekleme süreci bu kadar hakkında hayırlısı olsun inşallah bende dahil isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim
sorun olursa cevaplarım

Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım

gebelik ile ilgili bölüme açsaydınız daha fazla dönüş alırdınız.

Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım
anestezi olmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil ama aşılama yaparken bir aletle vajınanı açması grekiyor o biraz sıkıntı yaratabilir doktoruna sor istersen belki anestezili yapar

anestezi olmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil ama aşılama yaparken bir aletle vajınanı açması grekiyor o biraz sıkıntı yaratabilir doktoruna sor istersen belki anestezili yapar

Aşılama ile muayene arasında hiçbir fark yok ki canım. Anestezi ile yapılacak bir işlem değil. Yapacaklarını zannetmiyorum. Ağrılı bir işlem Yok aşılamada

Aşılama ile muayene arasında hiçbir fark yok ki canım. Anestezi ile yapılacak bir işlem değil. Yapacaklarını zannetmiyorum. Ağrılı bir işlem Yok aşılamada
Korkuyorum ama ne bilim biranlık refleksle yanlış bir hareket yaparım falan zaten spekulum yokum geçen muayenede nasıl kendimi sıktıysam kırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…