Amin canım cümlemizeGünaydın amin inşallah.
Bildiğim bir konu değil,Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Anladım canım tşk ederimaminhiç bi ağrısı yok. adetin 2. günü tedaviye başlanır. 12-13. günlerde aşılama olur. hap yada iğne olması yumurtaların durumuna göre değişiyo sanırım
Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparımreglin ikinci veya üçüncü günü gidiyorsun hormonların durumuna bakmak için kan tahlili muayene yapılıyor ilaçların yazılıyor ilaçlarını kullanmaya başlıyorsun ara ara dr çağırıp yumurta boyutlarına bakıyor 18-20 mm ulaşınca 36 saat önce çatlatma iğneni vuruyorsun aşılama yapılacağı zaman belki bir gün önce eşin sperm veriyor onlar yıkanıyor hazırlanıyor muayene oluyor gibi aşılamanı yapıyor dr sonrası bekleme süreci bu kadar hakkında hayırlısı olsun inşallah bende dahil isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim
sorun olursa cevaplarım
anestezi olmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil ama aşılama yaparken bir aletle vajınanı açması grekiyor o biraz sıkıntı yaratabilir doktoruna sor istersen belki anestezili yaparBu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım
anestezi olmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil ama aşılama yaparken bir aletle vajınanı açması grekiyor o biraz sıkıntı yaratabilir doktoruna sor istersen belki anestezili yaparBu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım
İnşallah yaparanestezi olmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil ama aşılama yaparken bir aletle vajınanı açması grekiyor o biraz sıkıntı yaratabilir doktoruna sor istersen belki anestezili yapar
Tşk ederim amin inşallahKonuyla ilgili hiç bir bilgim yok fakat Allah gönlünüze göre versin, dualarınız kabul olsun demeye geldim :)
Aşılama ile muayene arasında hiçbir fark yok ki canım. Anestezi ile yapılacak bir işlem değil. Yapacaklarını zannetmiyorum. Ağrılı bir işlem Yok aşılamadaBu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım
Anestezilik bi durum yok muayeneden tek farkı içeriye sperm bırakması biraz da öyle uzanman (hatta ona bile gerek olmadığını söylüyolar genelde..Tşk ederim amin inşallah
anesteziye gerek yok, normal muayeneden hiç bi farkı yok. rahat olİnşallah yapar
Korkuyorum ama ne bilim biranlık refleksle yanlış bir hareket yaparım falan zaten spekulum yokum geçen muayenede nasıl kendimi sıktıysam kırdımAşılama ile muayene arasında hiçbir fark yok ki canım. Anestezi ile yapılacak bir işlem değil. Yapacaklarını zannetmiyorum. Ağrılı bir işlem Yok aşılamada
Ağrı sancı olmuyor mu kimisi çok ağrım oldu çığlık çığlığa kaldım diyoranesteziye gerek yok, normal muayeneden hiç bi farkı yok. rahat ol
Okuyorum buradan da çok insan ağrı çektiğini çok zorlandığını söylüyorAnestezilik bi durum yok muayeneden tek farkı içeriye sperm bırakması biraz da öyle uzanman (hatta ona bile gerek olmadığını söylüyolar genelde..
Yani smear testi verdiysen ya da kültür onlar gibi bi ağrıOkuyorum buradan da çok insan ağrı çektiğini çok zorlandığını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?