Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah yokluklarini yasatmasin. bende sizlerle takiliyorum en azindan bir çocuğum olsa onunla kapatirim yalnızlığımı‍
Merhaba canım daha önce konustuk senınle heralde yanlış deılsem hepımiz aynı yoldayız bırbırımıze desteği üzülme lütfen şekerımmmm bak ben kuluckadayım herkese laf yetıstırıyom iş güç yok

yatmakda sikici ya her yerdeki her yaziyi okudum yanii asilama ile ilgili ne varsa kim ne yazdiysa ne olacaksa halimiz

Belirti aramayim diyorum ama dinliyorum kendimide buda psikolojikmen etkiliyo beni vakitte gecmiyoooo ya :-(

Ben hatım ındırdım resmen okumadıgım izlemedığım şey kalmadı durduramıyorum kendımı sekerimmmm:)
valla 8 gun bana omur gibi geldi suan kah agliyorum kah gobusumle konusuyorum naptimi bilmiyorum a101 in felan indirim kataloglarina bakarim hep skildim giriyim dedim bi baktim bebek karyolasi battaniyesi felan geliyo oturdum basladim aglamaya tesaduf mu bu test gununden 2 gun sonra olmus oluyor ya kafayi yedim anlican

Kıyamam sana ben senın testın ne zaman dı

Kafayı yemek yokkkkkkkk sakin ve umutlu olcaz işallah olcak sabretcez canımıniçi bak üçüncü asılamam benim
valla henuz ne zaman yatirsam bilmiyorum 12. Gunu adet gunum oluyor ama genelde 15ine kadar bekleyin deniyor doktorumda adetin 3 gun gecince ara dedi yani suan 8. Gunum haftaya sali pazartesi felan yaparim .

öyle günlerden birini bende yaşıyorum elim kolum birşeye gitmiyor canım sıkkınsürekli üzgün takılıyorum

Canım neyı beklıyosun hemen gıdıp bı kan testı yap belkıdw hamişşın:)
Canm benim geçen perşembe yaptım negatif çıktı bu sabah evde test yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım 3 günüm geçiyo bi 10 gün daha bekliycem

kan mı verdin anlayamadım canım

hadi inşallah güzel haberler ile gel ... 1 tane olsun bizim olsun kuzum
Canm gecen hafta kan verdim negatif çıkmıştı bugün evde test yaptım negatif doktor 1 hafta sonra tekrar lâ demişti ben 10 gün sonra gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…