Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah kolaylık versin canım. Çatlama iğnesinden sonra 24 ile 36 saat içinde aşılma yapıldığını söyledi dr um. benim aşılamamda cuma oldu
hftya klıyor o zaman aşılamam sanırım benim
ayaklarınızı havaya kaldırdılar mı peki aşılama sonrası
test gününüz ne zaman ? çok sordum sanırım :deli:

hftya klıyor o zaman aşılamam sanırım benim
ayaklarınızı havaya kaldırdılar mı peki aşılama sonrası
test gününüz ne zaman ? çok sordum sanırım :deli:
estf. bende ilk defa yaptırınca sordum arkadaşlara. bildiğim kadarıyla yarıdmcı olurum. 7 gün iğne vuruldum 18mm imiş 17-20 arası olmasıgerekiyor dedi dr. o gün çatlama iğnesi yaptı geçen hafta ğerşembe günü yanı. cuma 12 de aşılama oldu. doğum haneye aldılar alt tarafımı çıkardım çatala yattım. dr geldi spekulum taktı bir hortum ile rahime kadar girdi hortumun diğer ucundan püskürttü rahime spermleri bir kısmını boşluğa sıktı. yarım 1 saate yakın doğum hanede yattım sonra normal hayatıma devam ettim. dr öyle söyledi özel hayat içinde yarından spnra devame debilirsiniz dedi biz şansımızı arttılarım diye birliktelik oldu ama pazar gününden beri kanamam var. normal dedi dr ama siz kendiniz içinde sorun derim

estf. bende ilk defa yaptırınca sordum arkadaşlara. bildiğim kadarıyla yarıdmcı olurum. 7 gün iğne vuruldum 18mm imiş 17-20 arası olmasıgerekiyor dedi dr. o gün çatlama iğnesi yaptı geçen hafta ğerşembe günü yanı. cuma 12 de aşılama oldu. doğum haneye aldılar alt tarafımı çıkardım çatala yattım. dr geldi spekulum taktı bir hortum ile rahime kadar girdi hortumun diğer ucundan püskürttü rahime spermleri bir kısmını boşluğa sıktı. yarım 1 saate yakın doğum hanede yattım sonra normal hayatıma devam ettim. dr öyle söyledi özel hayat içinde yarından spnra devame debilirsiniz dedi biz şansımızı arttılarım diye birliktelik oldu ama pazar gününden beri kanamam var. normal dedi dr ama siz kendiniz içinde sorun derim
aşılamadan sonra 3 gün gün aşırı ilişki diyolarmış ... hortum acıttı mı peki ? kanama regli kanaması gibi değil dimi tahriş olmuşsa ondandır idrara sıkışmıydınız .. adet gününüze varmış daha .. maşallah yumurtalarda hemen büyümüş

aşılamadan sonra 3 gün gün aşırı ilişki diyolarmış ... hortum acıttı mı peki ? kanama regli kanaması gibi değil dimi tahriş olmuşsa ondandır idrara sıkışmıydınız .. adet gününüze varmış daha .. maşallah yumurtalarda hemen büyümüş
internetten araştırdığım kadarıyla dr lar bu konuda görüş ayrılığındaymış kimi 5 gün ilişki önermiyormuş kimide öneriyormuş doğru olan nedir bilemedim.acı hiç olmadı dr kasma kendini derin nefes al demişti kendi kasarsan spermler kendini dışarı atar dedi sıkıyorsa kas:D. regl kanaması gibi değil ama ne az ne çok reglinin 3.4. günündeki gibi kanamaa. muayenlerde idrara sıkışmıştım ama aşılama için öyle birşey demedi dr. inş. tutar canım yaaa emek var beklenti umutlar hayayller boşa çıkmaz inş

internetten araştırdığım kadarıyla dr lar bu konuda görüş ayrılığındaymış kimi 5 gün ilişki önermiyormuş kimide öneriyormuş doğru olan nedir bilemedim.acı hiç olmadı dr kasma kendini derin nefes al demişti kendi kasarsan spermler kendini dışarı atar dedi sıkıyorsa kas:KK70:. regl kanaması gibi değil ama ne az ne çok reglinin 3.4. günündeki gibi kanamaa. muayenlerde idrara sıkışmıştım ama aşılama için öyle birşey demedi dr. inş. tutar canım yaaa emek var beklenti umutlar hayayller boşa çıkmaz inş
:D :D
kasmak sıkar nefes alıp alıp verecem bende o zaman :D :D
bize perhiz 3 5 gün arası olmalı demişti hemşire aşılama öncesi perhizi tutturmakta ayrı bir marifet olacak :D
tahriş olmuştur hortumdan onun kanamasıdır o .... inşallah canım allah kolay yoldn nasip etsin zor bir süreç sizdeki sorun neydi belli bir sorun var mı ?
peki adete kadar dayanabilecek misin test için

:KK70: :KK70:
kasmak sıkar nefes alıp alıp verecem bende o zaman :KK70: :KK70:
bize perhiz 3 5 gün arası olmalı demişti hemşire aşılama öncesi perhizi tutturmakta ayrı bir marifet olacak :KK70:
tahriş olmuştur hortumdan onun kanamasıdır o .... inşallah canım allah kolay yoldn nasip etsin zor bir süreç sizdeki sorun neydi belli bir sorun var mı ?
peki adete kadar dayanabilecek misin test için
:D rahat ol derin derin nefes al:D aynen öncesindede 3 günlük pehriz vardı:D dayandık dayandıkda sonrasına dayanamadık işte. ne kanaması bilmiyorum ama adet değildir herhalde. dayanacağım dayanacağım ne kaldı 14 güncük. bir sorun yok nedensiz. bir evladım var çok şükür rabbim ona ömür versin ins. kardeşi olsun istedik ama beceremiyoruz 2 yıldır.:) sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ilk bebişmi

:KK70: rahat ol derin derin nefes al:KK70: aynen öncesindede 3 günlük pehriz vardı:KK70: dayandık dayandıkda sonrasına dayanamadık işte. ne kanaması bilmiyorum ama adet değildir herhalde. dayanacağım dayanacağım ne kaldı 14 güncük. bir sorun yok nedensiz. bir evladım var çok şükür rabbim ona ömür versin ins. kardeşi olsun istedik ama beceremiyoruz 2 yıldır.:) sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ilk bebişmi
birde zayıflama gruplarındamısın öyleyse bendemi gelsem:D

birde zayıflama gruplarındamısın öyleyse bendemi gelsem:KK70:
evet 14. takımdayım kaptana soralım gel takıl bizimle ben haftaya mezun olurum muhtemelen 79 dan 68 e düştüm 65 hedefim vardı ama tedavi araya giriyince erken mezun olurum olmazsa bebiş 65 e doğru yol alırım sen kaç kilosun

evet 14. takımdayım kaptana soralım gel takıl bizimle ben haftaya mezun olurum muhtemelen 79 dan 68 e düştüm 65 hedefim vardı ama tedavi araya giriyince erken mezun olurum olmazsa bebiş 65 e doğru yol alırım sen kaç kilosun
asıl hamilelikte korumak lazım. ben 60 kg ile ilk bebişime hamile kaldım doğum dan sonra 66 olmuştum diyetle 59 a kadar zayıfladım. ama 1 yıldır heri aldım hepsini şimd 69 um. veremiyorum. tekbaşıma sıkıyor. destekçi lazım

asıl hamilelikte korumak lazım. ben 60 kg ile ilk bebişime hamile kaldım doğum dan sonra 66 olmuştum diyetle 59 a kadar zayıfladım. ama 1 yıldır heri aldım hepsini şimd 69 um. veremiyorum. tekbaşıma sıkıyor. destekçi lazım
14. takım sayesinde zorlaya zorlaya kilo verdim .... bebişin mi vr maşallah ... biraz dikkat edersen verirsin acık yürüyüşte yaprsan bile fark ediyor şekeri azalt mesela yada 10 gün kullanma birden şoklama olur vücut verirsin

14. takım sayesinde zorlaya zorlaya kilo verdim .... bebişin mi vr maşallah ... biraz dikkat edersen verirsin acık yürüyüşte yaprsan bile fark ediyor şekeri azalt mesela yada 10 gün kullanma birden şoklama olur vücut verirsin
HIMS. 5 YAŞINDA ABLASI. . BENİ EKMEK MAHVEDİYOR:d
YÜRÜYÜŞ ÇOK İSTEDİM BU SENE ÇOK ÜŞENDİM

:KK70: rahat ol derin derin nefes al:KK70: aynen öncesindede 3 günlük pehriz vardı:KK70: dayandık dayandıkda sonrasına dayanamadık işte. ne kanaması bilmiyorum ama adet değildir herhalde. dayanacağım dayanacağım ne kaldı 14 güncük. bir sorun yok nedensiz. bir evladım var çok şükür rabbim ona ömür versin ins. kardeşi olsun istedik ama beceremiyoruz 2 yıldır.:) sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ilk bebişmi
bu msj yeni fark ettim :deli:
32 yaşındyım 4.cü senem doldu ilk bebiş olcak nasipse 3 tüp tedvimde var yumurta kalitem düşük denildi ..
3 gün iyidirde 5 gün bize çok geldi :D :D

HIMS. 5 YAŞINDA ABLASI. . BENİ EKMEK MAHVEDİYOR:d
YÜRÜYÜŞ ÇOK İSTEDİM BU SENE ÇOK ÜŞENDİM
allah bağışlasın kardeşte nasip etsin ....ekmeği kahvaltı dışında yemezsem pilav makarna yemezsen hiçbirşey yapmasanda verirsin 2 kilo 1 hafta zor geçer tabi o ayrı :D

bu msj yeni fark ettim :deli:
32 yaşındyım 4.cü senem doldu ilk bebiş olcak nasipse 3 tüp tedvimde var yumurta kalitem düşük denildi ..
3 gün iyidirde 5 gün bize çok geldi :KK70: :KK70:
Allahım tez zamanda kucağına bir beiş versin inş. canım yaşın çok güzel ideal bir yaş annelik için

çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende sizin için edeyim inş. 26 sına çok var daha kanamam hala devam ettiği ,.,n ben adet oldum gözüyle bakıyoum:KK43:
normal knama şekline mi döndü bir drye gitsen nasıl olur 7 gün mü oldu aşılama haftaya pazartesi test yapsan kanda çıkmaz mı kuzum

Back
X