Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım msj yeni gördüm aşılama oldum demek için topige geldim...
23te vuruldum ignemi eve geldik 12i gibi ilişki oldu dün çok hareketleydi kış için domates konservesi yaptık barbunya ayikladik falan bugün de aşılama oldu çok korkmuştum korkacak birşey yok dedi doktor rahatladım çok sempatik bir bir drem var yarım saat uzandım bacak bacak üstüne attırdılar bugün de ilişki oldu eşim gece vardiyesinde olduğu için erkene çektik yarın da ilişki olur sonrası bekleme ... bekleme süresinde ilişki serbest mi ? Adet olana kadar ihtimal vardır sanırım :KK70: :KK70:
Ben anlamadım şimdi aşılama yapılınca sürekli ilişkiyedemi giriliyor

dün akşam ağrıdan sancıdan oturup kalkamadım oğlumda kucağımda hoğluyor zıplıyordu annecim karnım ağrıyor basma dedim. bence bebek oluyordur dedi. ben çok şaşırdım :KK70: acaba çocuğumun içinemi doğduki diye düşünmedim değil. ki yanında hiç konuşmadık
içine doğdu demekki evde test yapmayı düşünüyor musun ?

Ben anlamadım şimdi aşılama yapılınca sürekli ilişkiyedemi giriliyor
dr çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişki olacak dedi ... dün aşılamadan snrada dedi akşam ilişki olursa iyi olur dedi

içine doğdu demekki evde test yapmayı düşünüyor musun ?

dr çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişki olacak dedi ... dün aşılamadan snrada dedi akşam ilişki olursa iyi olur dedi
düşünmüyorum çok ağrım var akıntımda çok olmayacak gibi hissediyorum

düşünmüyorum çok ağrım var akıntımda çok olmayacak gibi hissediyorum
Olur inşallah canım dua et hem bak oğluşun ne demiş o çocuk ve günahsız belkide hissetmiştir gariptir bende sende aşılamanın tutacağını hissediyorum habersiz bırakma beni olur mu

Olur inşallah canım dua et hem bak oğluşun ne demiş o çocuk ve günahsız belkide hissetmiştir gariptir bende sende aşılamanın tutacağını hissediyorum habersiz bırakma beni olur mu
GERÇEKTENMİ İNŞ. ÖYLE OLUR. 2 SENE DOLDU ALLAHIN GÜCÜNE GİTMESİN AMA ÇOK YORULDUM ZATEN KORKUYORUM BİR YANIM İSTEMİYOR BOŞVER DİYOR. İNŞ. HAYIRLISIYLA OLUR. OLUMSUZDA OLSA VERİRİM CANIM. DARISIDA SANA BAŞLAMANA OLSUN

BEKLİYORUM heyecan korku var sağ kasıkta batma oluyor belirti arıyorum hata ediyorum ama aramadan da edemiyorum işte
AH KIYAMAM AMA MAŞALLAH İYİ ÇALIŞMA YAPTINIZ. AMA BOŞ BIRAKMAYIN DEVAM EDİN. CANIM. BENİM KANAMAM OLUNCA 4 GÜN BOŞA GİTTİYDİ ARTIK BU SAATTEN SONRA DA BİR İŞE YARAMAZ

AH KIYAMAM AMA MAŞALLAH İYİ ÇALIŞMA YAPTINIZ. AMA BOŞ BIRAKMAYIN DEVAM EDİN. CANIM. BENİM KANAMAM OLUNCA 4 GÜN BOŞA GİTTİYDİ ARTIK BU SAATTEN SONRA DA BİR İŞE YARAMAZ
Evet bir pazar günü boş geçti ama olacağı varsa her şekilde olur be kuzum

Hayır idrar yaptım negatif.
Yarın baska bi markayla tekrar deniycem ama pekte umudum kalmadı.
Sizde durum ne ? Test günü ne zaman?
Sizin kucagınız boş kalmasın inşallah saglıklı hayırlı evlatlarınız olsun.
cümlemizin kalmasın inş. herkes anneliği tatlın gerçekten herşeye bedel bir duygu

Back
X