Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umarım bızde bırgün bu hıkayeye benzer bıseyler yazarız allahım bızede nasıp eder bunu sende melegnı saglıklı bır sekılde kucagna alırsın işallah
Aminn allah razı olsun canım. Inan geçen ay artık herhalde hiç anne olamiycam diye düşünüp bu ay resmen pes etmiştim. Ama bilirsiniz gecenin en kör karanlığı sabahtan güneşten hemen önce olur. Inancinizi yitirmeyin. Nede kolay soyluyorsun diyorsunuz dur icinizden. Ama emin olun bende çok üzüldüm çok ağladım bazen o kadar mutsuz oldum ki, son zamanlarda rahat bıraktım herşeyi. Zamani da gelmişti demekki ve oldu. Tabi hala korkuyorum inşallah bebeğim annesini yarı yolda bırakmaz. Birkez yaşadım onu allah hiç kimseye yasatmasin. Çok zor. Allah yar ve yardimcin olsun senin de.

Aminn allah razı olsun canım. Inan geçen ay artık herhalde hiç anne olamiycam diye düşünüp bu ay resmen pes etmiştim. Ama bilirsiniz gecenin en kör karanlığı sabahtan güneşten hemen önce olur. Inancinizi yitirmeyin. Nede kolay soyluyorsun diyorsunuz dur icinizden. Ama emin olun bende çok üzüldüm çok ağladım bazen o kadar mutsuz oldum ki, son zamanlarda rahat bıraktım herşeyi. Zamani da gelmişti demekki ve oldu. Tabi hala korkuyorum inşallah bebeğim annesini yarı yolda bırakmaz. Birkez yaşadım onu allah hiç kimseye yasatmasin. Çok zor. Allah yar ve yardimcin olsun senin de.
Korkma kı sana tutunsun meleğın annesıne sımsıkı sarılsın güzel sözlerın güzel duaaların için cok tesekkürler işallahhhhh allahım doğum sancılarından korktugun günlerı nasıp etsın sana onu kaybetmekten deıl ve kucagna alıp kokusunu içine cekmeyı nasıp etsın dünyanın en güzel ve saf kokusunu dualarım senınle korkma olurmu allahım büyük:)

Korkma kı sana tutunsun meleğın annesıne sımsıkı sarılsın güzel sözlerın güzel duaaların için cok tesekkürler işallahhhhh allahım doğum sancılarından korktugun günlerı nasıp etsın sana onu kaybetmekten deıl ve kucagna alıp kokusunu içine cekmeyı nasıp etsın dünyanın en güzel ve saf kokusunu dualarım senınle korkma olurmu allahım büyük:)
Rica ederim. Anne olmak isteyen herkese her namazımda dua ediyorum. Sizde dualarimdasiniz. Muminin mumine duası makbuldür. Bende teşekkür ederim dualariniz için. Inşallah isteyen her kadına rabbim anneligi tattirsin bize de insallah

Merhaba canım. Konuyu hortlattigin iyi oldu. Sonunda yine hamileyimmm. Inşallah bu defa bebeğim annesini bırakmaz suan 4 hafta 4 günlük :anne: ama bir düşügum olduğu için çok korkuyorum. Şimdi size tekrar hikayemiz hatirhatırlatmak isterim. 3 ay önce artık aşılama önerdi dr bize cunki esimin sperm morfolojisi 1 2 arası değişiyordu. Eşime ilaç verildi son kez üç aylık bir zaman istedik doktorlarimizdan belki doğal yolla gebe kalabilirim diye. Aslini sorarsaniz hazır olmak için zaman istedim. Eşime proxsed fayda etmeyince promen k ilacı verildi ve 3 ay beklemek üzere eve gönderildik. Eşim ve ben artık akisina bıraktık size temin edebilirim bu ay hiç kafami yormadim. Ve izledik kendimizi eşime bol fındık fıstık ceviz ve kabak çekirdeği yedirdim her akşam ve sabah aç karnina da keçi boynuzu pekmezinden içti. Bu ay birsuru kış hazırlığı için konserveler yaptım temizlik yaptım. Eşimle her hafta sonu piknik yaptık. Sevdiğim insanlar la zaman gecirdim. Veeee daha reglime iki gün kala farkettim ki goguslerim şişmiş. Eşim hemen test artik uzulmek istemedigim için test yapmak istemiyordum. Akşama kadar bekledim. Esimin israriyla yaptım testi. Inanin o kadar alismisim ki iki yıldır tek cizgiye yine öyledir diye hiç bakmadan çıktım lavabodan eşim hemen aldı elimden testi ne oldu diye sordu aynı anda teste bakıp yuzundeki kocaman gulumsemeyi görünce anladım sonucu. Beni hemen oturttu testi görünce delice aglamaya basladim. Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Okadar güzel bir histi ki. Rabbim tez zamanda hepinize yasatsin insallahhhhh. Hepinizi seviyorum. :KK200:
Nolur naçizane fikrimi birkez deneyin. Kafanizi rahat bırakın hayatinizin tadını çıkarın. Bu ay hep öyle yaptım. Artık bebek düşünmeyi birakmistim neredeyse. Tedavi olmayı degilde artık bebek dusuncesini çıkarmaya baslamistim kafamdan olmasada olur demeye baslamistim. Rabbim karanlık ve sessiz gecelerdeki gozyaslarimi gördü dualarıma karşılık verdi elhamdülillah :dua: umarım sizin de mucizeniz en yakın vakitte gelir ve umarım yasadigim mutlulugun daha fazlasini yaşarsınız. Dualarimdasiniz. Lütfen sözde benim için dua edin rabbim bu defa melegimi bana bagaslasin:KK68:
Amin canım inşallah sağlıklıca kavuşursun bebişine hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ben sadece gebelik testi verdim.. ama ilk muayeneye gittiğimde önceden yapılan tüm hormon tahlillerimi götürmüştüm sorun yok benim hormonlarımda... senden istediler mi
Bende ilk gittigimde bi yaptık tahlil o baska yapmadı,
Prolaktinim cok az yüksek ve tirotim var ama hiç bakmadı yükselmiş mi düşmüşmü ?

Sen testı sormuşsun ya 12 gün yap ıstersen cünkü genelde cıkıyo o günlerde tatlım ben bırıncıde 12. Günde yaptımmmm işallah pozıtıf olur senınkı allahım dan dılerım
Bugün ile 6.ci günüm doldu bilmiyorum macera olsun diye çarşambadan sonra yaparım bugün kolay geçti umarım diğer günlerde kolay geçer.....

Bende ilk gittigimde bi yaptık tahlil o baska yapmadı,
Prolaktinim cok az yüksek ve tirotim var ama hiç bakmadı yükselmiş mi düşmüşmü ?
Başka doktora mı gitsen acaba dahiliye ye gidip kontrol ettirsen tiroiti nasıl olur.. önemli bir ayrıntı çünkü

Burdan okuduklarim kadariyla asilama oncesi testlere dikkate etmeyen cok sayida doktor var. Hsg cektirmeden asilama yapani bile okudum. :KK35: Ben bu sefer asilamanin pesinden yumurtamin catlayip catlamadigina da baktirdim. Bir onceki dogal denemede 2 catlatma ignesine ragmen catlamamisti cunku. Doktorlara basit geliyor ama biz 10 kusur gun gel-gitlerle bekliyoruz. Kendi kendimize arastirmak cok elzem maalesef..

Burdan okuduklarim kadariyla asilama oncesi testlere dikkate etmeyen cok sayida doktor var. Hsg cektirmeden asilama yapani bile okudum. :KK35: Ben bu sefer asilamanin pesinden yumurtamin catlayip catlamadigina da baktirdim. Bir onceki dogal denemede 2 catlatma ignesine ragmen catlamamisti cunku. Doktorlara basit geliyor ama biz 10 kusur gun gel-gitlerle bekliyoruz. Kendi kendimize arastirmak cok elzem maalesef..
Hsg dediginiz rahim ultrasonumu benim dr da cekmedi soyleki surecini anlatti ilknolmasi gereken oymus ama. Ilk cocugum notmal yolla oldu ve normal dogum oldugu icin ilkinde zaman kaybetmeyelim dedi direk asilamaya gectik

C atlayıp catlamadigina nasıl bakiliyor

Çatlayıp catlamadigini nasıl takip ettirdin

Hsg dediginiz rahim ultrasonumu benim dr da cekmedi soyleki surecini anlatti ilknolmasi gereken oymus ama. Ilk cocugum notmal yolla oldu ve normal dogum oldugu icin ilkinde zaman kaybetmeyelim dedi direk asilamaya gectik
Sen nasıl hissediyorsun belirti var mı sabah yapar yapmaz test resmi at bize erkenden uyanıp topige bakacam güzel haberi görmek için

189DF80A-5F14-462E-AE75-3EE0F1811B33.webp
Kızlar şimdi çok sevdiğim bir teyzem aradı beni birşey söyledi bende hemen sizle paylaşmak istedim mihracee mihracee Hurihuri2013 Hurihuri2013 cerkeskizi1 cerkeskizi1 T Tweety SchonerDuft SchonerDuft T Tyt82 2 rekat niyetiniz için namaz kılıp 1001 defa kuranı Kerim den Yasin suresinin son 2 ayetini okursanız Allah’ın izniyle dileğiniz kabul olurmus.ben resimde normal okunuşundan paylaştım ama Arapçasından okunacakmış süresi yok namazı kıldın 100 tane oku mesela kalk yemek yap bi 100 daha oku ertesi gün al abdestini bi 300 oku nasıl isterseniz

Dogal yolla kalmissiniz ama bu tuplerinizin acik oldugunu gosterir zaten. Tupu kapali olab birine asila yapildigini okumustum ben maalesef :/

C atlayıp catlamadigina nasıl bakiliyor

Çatlayıp catlamadigini nasıl takip ettirdin

Kizlar ustten ultrasonla bakti. 3 yumurtam vardi birisi catlamis gozukuyor dedi.

Eki Görüntüle 2048499 Kızlar şimdi çok sevdiğim bir teyzem aradı beni birşey söyledi bende hemen sizle paylaşmak istedim mihracee mihracee Hurihuri2013 Hurihuri2013 cerkeskizi1 cerkeskizi1 T Tweety SchonerDuft SchonerDuft T Tyt82 2 rekat niyetiniz için namaz kılıp 1001 defa kuranı Kerim den Yasin suresinin son 2 ayetini okursanız Allah’ın izniyle dileğiniz kabul olurmus.ben resimde normal okunuşundan paylaştım ama Arapçasından okunacakmış süresi yok namazı kıldın 100 tane oku mesela kalk yemek yap bi 100 daha oku ertesi gün al abdestini bi 300 oku nasıl isterseniz
Aslında o kadar çok ayet dua şekli var ki bir dönem neler neler okurdum ama çok uzun süredir belli şeyler okuyorum hatim indireyim dedim o bile yarım kaldı bitiremedim daha ... allah razı olsun canım

Eki Görüntüle 2048499 Kızlar şimdi çok sevdiğim bir teyzem aradı beni birşey söyledi bende hemen sizle paylaşmak istedim mihracee mihracee Hurihuri2013 Hurihuri2013 cerkeskizi1 cerkeskizi1 T Tweety SchonerDuft SchonerDuft T Tyt82 2 rekat niyetiniz için namaz kılıp 1001 defa kuranı Kerim den Yasin suresinin son 2 ayetini okursanız Allah’ın izniyle dileğiniz kabul olurmus.ben resimde normal okunuşundan paylaştım ama Arapçasından okunacakmış süresi yok namazı kıldın 100 tane oku mesela kalk yemek yap bi 100 daha oku ertesi gün al abdestini bi 300 oku nasıl isterseniz

Kun fe yekun(ol der ve olur)geciyor bu ayette. Meali;

20 - Elmalılı Hamdi Yazır: Onun emri bir şeyi murad edince ona sâde ol demektir, o oluverir

Bir de Zekeriya aleyhisselamin duasi var benim bildigim ve cok okudugum;

« رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ »

Okunuşu: "Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."

Anlamı: “Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 21/89)

Back
X