Merhaba canım. Konuyu hortlattigin iyi oldu. Sonunda yine hamileyimmm. Inşallah bu defa bebeğim annesini bırakmaz suan 4 hafta 4 günlük

ama bir düşügum olduğu için çok korkuyorum. Şimdi size tekrar hikayemiz hatirhatırlatmak isterim. 3 ay önce artık aşılama önerdi dr bize cunki esimin sperm morfolojisi 1 2 arası değişiyordu. Eşime ilaç verildi son kez üç aylık bir zaman istedik doktorlarimizdan belki doğal yolla gebe kalabilirim diye. Aslini sorarsaniz hazır olmak için zaman istedim. Eşime proxsed fayda etmeyince promen k ilacı verildi ve 3 ay beklemek üzere eve gönderildik. Eşim ve ben artık akisina bıraktık size temin edebilirim bu ay hiç kafami yormadim. Ve izledik kendimizi eşime bol fındık fıstık ceviz ve kabak çekirdeği yedirdim her akşam ve sabah aç karnina da keçi boynuzu pekmezinden içti. Bu ay birsuru kış hazırlığı için konserveler yaptım temizlik yaptım. Eşimle her hafta sonu piknik yaptık. Sevdiğim insanlar la zaman gecirdim. Veeee daha reglime iki gün kala farkettim ki goguslerim şişmiş. Eşim hemen test artik uzulmek istemedigim için test yapmak istemiyordum. Akşama kadar bekledim. Esimin israriyla yaptım testi. Inanin o kadar alismisim ki iki yıldır tek cizgiye yine öyledir diye hiç bakmadan çıktım lavabodan eşim hemen aldı elimden testi ne oldu diye sordu aynı anda teste bakıp yuzundeki kocaman gulumsemeyi görünce anladım sonucu. Beni hemen oturttu testi görünce delice aglamaya basladim. Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Okadar güzel bir histi ki. Rabbim tez zamanda hepinize yasatsin insallahhhhh. Hepinizi seviyorum.

Nolur naçizane fikrimi birkez deneyin. Kafanizi rahat bırakın hayatinizin tadını çıkarın. Bu ay hep öyle yaptım. Artık bebek düşünmeyi birakmistim neredeyse. Tedavi olmayı degilde artık bebek dusuncesini çıkarmaya baslamistim kafamdan olmasada olur demeye baslamistim. Rabbim karanlık ve sessiz gecelerdeki gozyaslarimi gördü dualarıma karşılık verdi elhamdülillah

umarım sizin de mucizeniz en yakın vakitte gelir ve umarım yasadigim mutlulugun daha fazlasini yaşarsınız. Dualarimdasiniz. Lütfen sözde benim için dua edin rabbim bu defa melegimi bana bagaslasin