Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yardımnıza ihtiyacım var sabah eşimle çok kötü kavga ettik kafama şişe fırlattı o derece büyük.neyse özel sorunlarım değil konu demem o ki aşılamımın bekleme evresinde bişi olmuşmudur çok ağladım hıçkıra hıçkıra çok stres oldum kavgada çünkü
Rabbim esine iyilik guzellik nasip etsin cnm sanada sabir versin insallah bebegin sana tutunmustur sen moralini hic bozma iyi dusun iyi olsun. Kendini uzme degmez cunku. Sen bebegine odaklan guzel anne..vee esin insallah tekrarlamamak uzere anlar hatasini

Adet belirtısı olup test yapıp negatıfı görüp sonrada pozıtıf olanlar var onları okudunmu zaten asılamada döllenme yedıncı günden sonra tam olusmaya baslıyo saglıklı sonucu 14. Gün alabılıyosun oda kanda cıkıyo acele etme tatlım ya sabırrrrr zor bılıyom ama buda bı sınav işte bekle derım tabı sen bılırsın sekerım:)

Oyle olursa ne guzel surpriz olmus olur :) usenmeyip cikarsam sanirim yaptiracagim. Dr bana 12. Gun dedi. Bir de test gunum hem de bat gunum.

Kizlar yazmasamda cok takipteyum hayirlj haberlerinizi bekliyorum. Benim reglinin 4.gunune giriyorum hala gelmedi kafayi yedirtecek bana

Günaydın canım ben de bilgilerimi yazıyım :)
Yaşım 29
Aşılamada ilk deneme
Ekimde olacak ama tam tarih belli değil bat bekleniyor

Back
X