Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar pembemsi geldi dün bugün de öyle kâğıtta oluyor 2 kere oldu bel ağrım felaket adet oluyorum sandım ama başlamadı daha kırmızılar beklemek çok zor :( böyle giderse yarın test yapsam mı ya da salı günü

Kızlar pembemsi geldi dün bugün de öyle kâğıtta oluyor 2 kere oldu bel ağrım felaket adet oluyorum sandım ama başlamadı daha kırmızılar beklemek çok zor :KK43: böyle giderse yarın test yapsam mı ya da salı günü
Günaydın canım yaparsın olmazsan işallah istediğin umut ettığin gıbi olur işallah umutlanmak güzel ama sonra üzülmendende korkuyorum allahım sana dilediğni yasatsın rabbım duysun sesını tatlım benim

Kızlar pembemsi geldi dün bugün de öyle kâğıtta oluyor 2 kere oldu bel ağrım felaket adet oluyorum sandım ama başlamadı daha kırmızılar beklemek çok zor :KK43: böyle giderse yarın test yapsam mı ya da salı günü
bekle bakalim yakinindaysada umut etmekdense yap testi kurtul canim

Günaydın canım yaparsın olmazsan işallah istediğin umut ettığin gıbi olur işallah umutlanmak güzel ama sonra üzülmendende korkuyorum allahım sana dilediğni yasatsın rabbım duysun sesını tatlım benim
Yok kuzum kendimizi hazırladık biz rabbim sabır versin 2.ci tedaviye başlarız olursam da :(

bekle bakalim yakinindaysada umut etmekdense yap testi kurtul canim
Hiç test yapasım şu an deli gibi gün saydım test için şimdi de yapmak istemiyorum yarın olsun hayır olsun evde yaparım belki sabah test alıp bugün

Canım yerleşme kanaması olmasın yerleşme kanaması pembe yada kahverengi olurmus hatta adet görüyoruz sanan oluyormuş yani seni umutlandırmak istemem ama inşallah öyledir

Canım yerleşme kanaması olmasın yerleşme kanaması pembe yada kahverengi olurmus hatta adet görüyoruz sanan oluyormuş yani seni umutlandırmak istemem ama inşallah öyledir
Sanmıyorum kuzum kağıda geliyor belim kopacak gibi göbek sag alt tarafta ağrı var adeti bekliyorum

Yok kuzum kendimizi hazırladık biz rabbim sabır versin 2.ci tedaviye başlarız olursam da :KK43:

Hiç test yapasım şu an deli gibi gün saydım test için şimdi de yapmak istemiyorum yarın olsun hayır olsun evde yaparım belki sabah test alıp bugün
Test yapmaman normal çünkü negatif görmekten korkuyorsun.bende diyorum ki aşilama olunca adet olana kadar beklicem test yapmicam tabi dayanabilirsem

Başkasına yorum yapmak kolay geliyor bana daha objektif oluyorsun ama ben aynı durumda olsam kendime söz geciremiyor um. Hep olumsuz düşünüyorum. Umudumuzu kaybetmemek gerekiyor.

Test yapmaman normal çünkü negatif görmekten korkuyorsun.bende diyorum ki aşilama olunca adet olana kadar beklicem test yapmicam tabi dayanabilirsem
Ben yapıp rahatlayacam diyordum ama dediğin gibi korkuyorum....

Bütün bu belirtiler hamileysende oluyor ama insan tabi umutlanipta sonrasında hayal kirikligina ugramaktan korkuyor.
Yaa ben kabullendim sanırım yarım rahimliyim zaten şansım size göre daha düşük

Başkasına yorum yapmak kolay geliyor bana daha objektif oluyorsun ama ben aynı durumda olsam kendime söz geciremiyor um. Hep olumsuz düşünüyorum. Umudumuzu kaybetmemek gerekiyor.
Şu an başkası yerimde olsa yerleşme kanaması derdim bende umudunu kaybetme ama şimdi kendimi kandırmak istemiyorum salı günü yaparım idrarda olmazsam tabi

Ben yapıp rahatlayacam diyordum ama dediğin gibi korkuyorum....

Yaa ben kabullendim sanırım yarım rahimliyim zaten şansım size göre daha düşük

Şu an başkası yerimde olsa yerleşme kanaması derdim bende umudunu kaybetme ama şimdi kendimi kandırmak istemiyorum salı günü yaparım idrarda olmazsam tabi
Öyle deme fıstığım Rabbim yazmışsa olmayacak bile olur yeterki gönlünü ferah tut hem bu belirtilerde bildiğim kadarıyla belirti sayılıyor inşallah bebiş vardır

kızlar bide devletin rapor vermesiyle katkılı iki aşılama arası 1 2 ay beklemek zorunlumu yoksa hemen2.aşılamaya geçebiliyormuyuz

Öyle deme fıstığım Rabbim yazmışsa olmayacak bile olur yeterki gönlünü ferah tut hem bu belirtilerde bildiğim kadarıyla belirti sayılıyor inşallah bebiş vardır
Sanmıyorum kuzum dün adetimin başladığı gibi geldi :(

yerleşme kanaması olabilir canım aldanma adet diye
Sanmıyorum bugün iş çıkışı belki kan veririm regli olmazsam
Oyy canim.ins gelmez kirmizlarr gelmezsee yarin test yap artik ne olurr
Yapacam kuzum ama bekledim sabaha kadar bir damla bile gelmedi işyerine bir gideyim duruma göre artık iş çıkışı ya da öğlen polikliniğine giderim

Sanmıyorum kuzum dün adetimin başladığı gibi geldi :KK43:

Sanmıyorum bugün iş çıkışı belki kan veririm regli olmazsam

Yapacam kuzum ama bekledim sabaha kadar bir damla bile gelmedi işyerine bir gideyim duruma göre artık iş çıkışı ya da öğlen polikliniğine giderim
kendini yine kotuye alistir canim oyle git biz herseyden umut edip geri kendimizi mahvediyoruz ya insallah olumlu sonuclar alirsiin bende simdi gidiyorum doktora asilama yapilcak

kızlar niye böyle oluyor anlamıyorum stresten dolayımı beynim bana oyun mu oynuyor dün biraz geldi sonrasında dünden bugüne birşey yok birazdan yine gelir kafayı yerim düşünmekten

Back
X