Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın drye gidecem kızlar dün o kanama oldu neden bugün hiç yok c.tesi yi geçtim kist mi var acaba diyorum
Yoktur kist felan iyi düşünüyoruz tatlım ilacların etkisidir bak olsa bende olurdu hemde üç aydır yumutçrtluyup döllenemeyen bes altı yumurtam vardı ilacların hiç ardı arkası kesilmedı iyi düşüncez ıyı olcak canım benim

Tatlım bak ben dört tane nur topu gıbı yumurta yumurtlamışımmmmmm:sampiyon:hadı darısı senın başına yarın catlatma iğnemi olcam tavuk gibi hissettım kendımı yaaaaa
Üzülme olurmuuuuu lütfen bak aklım sende sen cok güçlüsün benı sen ruhudeli mıhrace üzüldüğümde o kadar güzel yüreklendırdınızki aynısını sendende bekliyorum yenı umut oldun bana unutma olurmu canım kardesim

Yoktur kist felan iyi düşünüyoruz tatlım ilacların etkisidir bak olsa bende olurdu hemde üç aydır yumutçrtluyup döllenemeyen bes altı yumurtam vardı ilacların hiç ardı arkası kesilmedı iyi düşüncez ıyı olcak canım benim
Catlama ignesi nde bu 4 yumurtanin hepsi catlamiyor dimi.

Tatlım bak ben dört tane nur topu gıbı yumurta yumurtlamışımmmmmm:sampiyon:hadı darısı senın başına yarın catlatma iğnemi olcam tavuk gibi hissettım kendımı yaaaaa

Amin saol güzel yürekli arkadasım benım dört tane yumurta yumurtlamışım nur topu gıbı yarın catlatma iğnemı yapcam carsamba 11 de asılamam var hadı darısı senın basınaaaaaaa sekerimmmm:)[/QUOTE
Allah seni emi ne güldüm akşam akşam ya bende eşime hadi bugün yumurtlama günüm boş geçirmeyelim deyince oda bana diyo sen tavukmusun da yumurtluyorsun diyo.kız birde ikiz olurmusss

kizlar banada doktor asilama onerdi pkoluyum 2 defa klomen kullandim ama hicbir faydasi olmadi yumurtalarim gelismedi
asilama ucretli diye duydum kacparaya mal oluyor bi bilginiz var mi

Hoşgeldin tabıkıde canım burdaki herkes iyiyürekli güzel kadınlar hemen bıldığmiz bişeyse cevap veririz sıkılma:)
tesekkkur ederim ♡☆☆
sen yaptirdin mi
yaptirdiysan ne oldu sonuc falan bide ilac olarwk ne kullandin bnm yumurtaliklar cok tembel ilacla bile gelismiyor

tesekkkur ederim ♡☆☆
sen yaptirdin mi
yaptirdiysan ne oldu sonuc falan bide ilac olarwk ne kullandin bnm yumurtaliklar cok tembel ilacla bile gelismiyor
Benim üçüncü asılama olcak sıkılma eğer asılamaya karar verdıysen doktorun yumurtalarının gelişmesı için göbekten iğne veriyo ve gelişim hızlanıyo benimkilerde baya tembeldi ama şimdi bir haftada iğneyle cok hızlı geliştiler:)

Benim üçüncü asılama olcak sıkılma eğer asılamaya karar verdıysen doktorun yumurtalarının gelişmesı için göbekten iğne veriyo ve gelişim hızlanıyo benimkilerde baya tembeldi ama şimdi bir haftada iğneyle cok hızlı geliştiler:)
insaAllah yuzun guler busefer :)
nekadara yaptirdin

Kızlar rapordon felan sözedıyodu sigortan varmı canım sıkılma allahım bı kapı acar üzülme lütfen
sigorta var rapordan bahsetmedi doktor adet gunu gel demisti .
yaptirrsam üniversite hastanesinde yaptircam
ama devletteki de senin 2. cocuk oldugundan ucretli dedi

Back
X